Sevgilimi cezaevine ziyarete gittim birkac tane kitap istedi benden. Ne tür istiyosun dedim bana seni anlatsın yeter dedi. Sizce nasıl bi kitap gondermeliyim
Not: 6 yıldırr beraberiz ilk askım
Not: 6 yıldırr beraberiz ilk askım
Paulo Chelco simyacı, aşk ve gurur serisini öneririm. Aşk kitabı yönünde çok kitap okumadım daha çok kişisel gelişim psikolojik kitaplar okudum. Cezaevinde psikolojisine iyi gelebilecek bir kitap bilinçaltının gücünü önerebilirim. Eylül romanını, Kürk mantolu Madonna, Madame Bovary, Kolera Günlerinde Aşk romanı yine önerebilirim. Allah sabır versin ne olursa olsun hiçbir zaman ümidini kesme. :-)
Aşkı anlat desem bir cümleyle anlatabilir misin
Gece gündüze ne kadar özlem duyuyorsa, kış bahara, hüzün vuslata ne kadar yakınsa bende aşka o kadar...
Şimdi mi aklına geldi bu 👏
Evet tamda sen anlat diyince yazdım. Peki sen anlat aşkı :-)
Benim düşüncem biraz seninkine göre sönük kalıcak ama. bütün mantıkların dışında tarifi imkansız ve mahiyeti bilinmeyen bir şey. Zor çünkü anlatılması
Ben aşktan çok sevginin gücüne inanıyorum. Fakat gece gündüzü özlüyor yağmurdan sonra gökkuşağını seviyorum. Aslında tüm zıtlıklar birbirine bağlı. Yaptığım işi sevdiğim insanları aşkla severim. Fakat sadece aşk bana göre yeterli olmuyor. Sevgi ve bağlılık önemli:-)
O zaman şu soruyu sorsam sorun olmaz var mı öyle sevgiyle bagli olduğun biri
Ahhaha neden sordun?
Böyle düşünceye sahip olduğun için yani herkes böyle düşünmüyor
O zaman cevap vereyim sevgiyle bağlı olduğum biri var:-)
Ne güzel
Aynen
Çok teşekkürler😘
@Kelebekjsjsjajaj yardımcı olduysam ne mutlu bana:-)
Cevap
10Cevap
içimizde ki şeytan veya kürk mantolu madonna olabilir ikisinde de aşk var ama ikisi de kötü bitiyor
Kürk mantolu madonnayı 4 defa bitirdu hahaah ama ilk dediğin kitabi bi arastiriyim
o da Sabahattin Alinin
İstanbul da mi ben de göndermek isterim ve kişisel gelistirme kitapları olabilir.
Evet İstanbul'da silivride
Neden göndermek istiyosun 🥰
Ben de silivrideyim
Silivride ne iş yapıyorsun
Profilime girsen goreceksin aslinda
İlla senle mi ilgili olmalı çünkü seni tanımadığımızdan önermemiz saçma olabilir
5 tane kitap göndericem 1 tanesi bizi anlatan ilk askım tarzında bir kitap olsun digerleride cezaeviyle ilgili ve roman tarzi olsun
Suç ve ceza, olağan üstü bir gece bunları önerebilirim
Peki çok tesekkürler
@Zeusscuk Kitap okumayı cok sever hiç sıkilmadan bi kiitabi 4 defa bitirmisligi var
Suc ve cezayi mutlaka alicam ama iceriye sokarlar mi
Sokarlar sıkıntı olmaz
Peki tesekkurler
Bukre
Yaralı
Kıyısızlar
Senden önce ben
Serenad
Jojo moyes -senden önce ben çok güzel bir aşk romanıdır
Madem sizi anlatan aşk dolu bisiy istiyorsun. Mehmet Coşkundeniz "Seni Seviyorum Çünkü" kitabını al. 😉
Tesekkur ederim bakicam🧚♀️
Rica ederim
Kalp zamanı al kesinlikle ona okuduktan sonra neden bu kitabı almanı tavsiye ettiğimi anlarsın :)
Peki cok tesekkurler😘
Knk özel değilse nedeni ne merak ettim hani prda olanlar genelde Emrullah sürmeli misali oluyor ya
Bir idam mahkununun bir günü
Hahahahah :D
Bu kitabi gordum alicam ama cezaevine sokarlar mi
Sokarlar sokarla
Sabahattin Ali/ mektuplar
Neden girdi ki dikkat et psikopat olmasın?
Turgenyev ilk aşk
Ya da monte Cristo kontu
Hayatt dersi verecek olmalı
Hayat kaybettigin yerde başlar
Suç ve ceza
Leninin hayatını al
Suçu ne
Aksiyon, macera olabilir
Grinin elli tonu
Otobiyografimi götür
Suç ve ceza👍🏻
O kitap mükemmell güzel ama içeriye alirlar mi acaba suctan bagsediyor ya
Kitap bu niye almasınlar ki. Ama bi araştırmak lazım tabi.
Bazi tür kitapları iceriye almiyolarmişta o yuzden bi gardiyani ariyim sabah
Siyasi kitaplar alınmıyor genel de hangi cezaevinde?
@Donuk_çilek34 silivri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?