Müzik & Etkinlik Kış temalı kitap önerir misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kışla ilgili kitap önerilerinizi bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Başlığı kontrol etmeme rağmen yanlış yazmışım Kış temalı kitap önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
marjinalgirl2367 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Öncelikle nasıl tarz kitaplar okuduğunu bilmiyorum o yüzden kendi tarzımda bir kitap önermek istiyorum.Kış Masalı William Shakespeare:-) Kıskançlık konulu bir temaya sahiptir. Okumanı öneririm. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Rica ederim Yorumla
wh0isthisbys3 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sarah jio - Böğürtlen Kışı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Var bende teşekkürler Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kitap okuyan yok demekki baslik sorun degil😀😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla muratby +1 yıl Benimde aklima gelmedi acikcasi😀 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler yinede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle nasıl tarz kitaplar okuduğunu bilmiyorum o yüzden kendi tarzımda bir kitap önermek istiyorum.
Kış Masalı William Shakespeare:-)
Kıskançlık konulu bir temaya sahiptir. Okumanı öneririm.
Teşekkürler
Rica ederim
Sarah jio - Böğürtlen Kışı
Var bende teşekkürler
Kitap okuyan yok demekki baslik sorun degil😀😀
😂😂
Benimde aklima gelmedi acikcasi😀
Teşekkürler yinede