Zülfü Livaneli kardeşim hikayesini okudum bitirdim bitane arkadaşım bana takas yapalım sen serenadi oku bendeonu okuyacam dedi çok övdü baya güzel dedi anlamadım sorun bendemi 2 ay oldu sadece 37 sayfa okuyabildim nekadar zorlasamda ilgimi çeken bir şey bulamadım
Başlarda beni de sarmadı. Livaneli'nden daha iyi bir çalışma beklemiştim, karşıma gelen başrol kadının amatörce anlatışıydı. Yine de bırakmadım ve okudum, pişman değilim tavsiye ederim
Tekrar deneyeceğim ya umarım o heyecanı yakalarım son defa okuma çabasına girecem sarmasa bırakırım normalde bukadar kendimi zorlamam begenmedigim birşeyi okumak için ama okurları çok fazla övüyor bundan mahrum kalmakta istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bu kitabı tek solukta 3 saatte bitirmiştim. Çok etkilemişti beni. Özellikle de son kısmı çok acıklı.
Ya herkes bunu söylüyor ama neden bana akıcı gelmedi bende en fazla ,3 günde bir kitabı bitiriyorum ne yaptım ne ettim bir sayfa okuyup bırakıyorum
İlgini çekmemiş demek ki..
Kardeşimin hikayesi vardı mesela onu iki günde bitirdim okadar akıcı geldi bana o hata bir kere daha okurum öyle düşün yani
Kendini biraz daha sıkıp okumaya devam et açılır bence
Deneyecem okurları çok fazla övüyor bundan mahrum kalmakta istemiyorum
bu kitabı okuyup begenen kişide beyin yok
Başta okuyunca anlamamış gibi hissediyorsun ama sonra anlıyorsun. Çok güzel kitap devam et
Kendimi zorladım anca bukadar okuyabildim
Daha başına bile gelmemişin, sakın bırakma okumaya devam et. Profesörün hikayesini öğrenince tekrar okumak isteyeceksin
Çok akıcı gelmedi bana ya normalde bir kitabı en fazla 3 günde bitiren biriyim
Başlarda beni de sarmadı. Livaneli'nden daha iyi bir çalışma beklemiştim, karşıma gelen başrol kadının amatörce anlatışıydı. Yine de bırakmadım ve okudum, pişman değilim tavsiye ederim
Tekrar deneyeceğim ya umarım o heyecanı yakalarım son defa okuma çabasına girecem sarmasa bırakırım normalde bukadar kendimi zorlamam begenmedigim birşeyi okumak için ama okurları çok fazla övüyor bundan mahrum kalmakta istemiyorum
bu adam kadar rezil bir yazar daha görmedim hayatımda
Neden öyle dedinki ne oldu
yazdıkalrı boş anlamsız kendisi de öyle sonra yazdıkları hep kopya gereksiz uzatmalar