Sağlam bir hikayesi mi olmalı?
Yazarın sağlam bir hayal gücü mü olmalı?

Hayal gücü çok önemli o olmazssa istediğin kadar sağlam bı hikayen olsun devamını getirmiyorsun veya gözden kaçırdığın saçmadığın yerler oluyor
İyi bir kelime hazinesi , hayal gücü , kurgu yapabilme , kendine özgü bir anlatım , yaşamla kesişen hikaye örgüsü gibi şeyler dikkate alınmalı.
Teşekkür ederim , mutlu günler
😊Rica ederim.
Cevap
17Cevap
Sağlam hayal gücü gerekir ki o hikaye ortaya çıksın.
Kesinlikle katılıyorum.
Hikaye ne kadar sağlam olursa olsun, hayal gücü olmadan bir sonuca bağlanamıyor.
Biyografi için hikaye gerek , sahnelendirmek içinse hayal gücü. Bu ikisi bir arada olmadığı zaman İmdb 3-4 puan oluyor işte.
Benim gerçekten çok sağlam Bi hayal gücüm ve çok sağlam Bi bir sürü hikayem var ama bunu yazacak vaktim yok
Sağlam hikaye zaten hayal gücü olmadan yazılır mı? Hem hayal gücü hem de gözlem gücü gerekli
Sağlam bir hikaye ic2ib sağlam bir hayal gücü gerkli bence ikisi olursa çok güzel olur
Bu iliş birbiriyle bağlantılı. Hayal gücünü hikayeye dökebilmek de önemli hayal gücü olmasida
Hayal gücü daha önemli sanırım çünkü kitap senaryoya çevrilirken ister istemez değişiyor
Sağlam bir hayal gücünün ortaya çıkardığı sağlam bir hikaye gerek!
Hiç biri. Tamamen şans işi. Piyango tutturmak gibi yoksa milyonlarca kitap var böyle.
Sağlam hayal gücü olmadan nasıl hikaye yazacaksın? Soru iptal ben vefad
ikiside genelde gercek olaylardan alinmis birazda uydurulma hikayeler eklenilmis kitaplar cok surukleyici oluyor
İkisi de. Hikayeyi hayal gücünle desteklemezsen basit kalır
Bence sağlam bir hayal gücü lazım insanı sürüklemesi lazım ki izlesin veya okusun.
Güçlü bir iman şüphesiz size büyük başarılar getirecektir.
Bir kitap, filmi çekilsin diye yazılmaz
Yapılmamış bir kurgu bulup çok satmalısın
İkisi de bence
Hikaye bir yere kadar hayal gücü olmadıktan sonra
hikaye ve hayal gücü birlikte
hayal gücü
Bence her ikisi de
İkiside
İkiside
Sağlam hayal. gücü
İkiside
sağlam bir hikaye