Müzik & Etkinlik Düzenli kitap okur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her gün 30 sayfa Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Düzenli kitap okur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Shxrkz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl En son 2 sene önce suç ve cezayı bitirmiştim hala kitap okumadım 0 0 Yorumla
sunfireV Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl yılda 15-20 kitap bitiririm ama düzenli okumam. Aylarca kitap okumazken bir ayda 6-7 kitap bitirebilirim 0 0 Yorumla
Hshwhsfjfjd Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Seksin altın kuralları kitabını okuyom cnmm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En azından okuyosun 🙂 Yorumla
Düşünenad4m Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sen okumaz mısın 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Önce ben sordum! Yorumla Düşünenad4m +1 yıl Belli bir düzeni yok ji Yorumla Soran +1 yıl Olmalı. Düzen dediysem sayfa sayısından bahsetmiyorum tabiki. 1 2 gün ara vermek dinlenmek şartıyla okumaktan bahsediyorum. Yorumla Düşünenad4m +1 yıl Öyleyse okurum Yorumla Soran +1 yıl Hangi kitabı okudun en son Yorumla Düşünenad4m +1 yıl Germinal okudum emile zola şu an farabi ideal devlet okuyorum Yorumla Soran +1 yıl Germinal sıkıcı diyolar Yorumla Düşünenad4m +1 yıl Ben sevdim konusuda güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En son 2 sene önce suç ve cezayı bitirmiştim hala kitap okumadım
yılda 15-20 kitap bitiririm ama düzenli okumam. Aylarca kitap okumazken bir ayda 6-7 kitap bitirebilirim
Seksin altın kuralları kitabını okuyom cnmm
En azından okuyosun 🙂
Bende hergun okumaya çalışıyorum
Sen okumaz mısın
Önce ben sordum!
Belli bir düzeni yok ji
Olmalı. Düzen dediysem sayfa sayısından bahsetmiyorum tabiki. 1 2 gün ara vermek dinlenmek şartıyla okumaktan bahsediyorum.
Öyleyse okurum
Hangi kitabı okudun en son
Germinal okudum emile zola şu an farabi ideal devlet okuyorum
Germinal sıkıcı diyolar
Ben sevdim konusuda güzel
Okurum