hamdolsun iktidar yancısı çıkarına göre hareket eden orta çağ hurafelerine kendini kaptıran hırsızlara biat eden kafasına çay fırlatılmasına ses çıkarmayan pis pis sırıtışından cehalet akan koyun sürüsüne ait değilim
sizle değil ama doğru insanlarla her dönemin felsefi açılımlarını tartışabilirim
nutuk okudum kuran okudum satanizm kitabını okudum vsvs gider15 Yorumla- +1 yıl
Elini taşın altına koymayanlardanım diyorsun :D
- +1 yıl
Taşı tutmayı bilmediğin için altında kalıyorsun :D
- +1 yıl
Ota bka muhalefet eden kimin çanağını yalıyor
En İyi Cevaplar
Kültürlü görünmeyi herkes çok sever. Kitap okumak da bir kültür belirtisi sanırım. İnsanlar kitap okumayı çok istiyorlar fakat yapıyorlar mı bu tartışılır.
Ben kitap okumayı çok seviyorum. Fakat kitabı kitapta değil telefonda okumayı seviyorum. Aksi takdirde anında uyku moduna geçiyorum.
Şimdi kitap elinde olacak öyle okuyacaksın tadı anca öyle çıkıyor diyecekler. Bende kitabın tadına varabilmek için günlük kaç saat uyumam gerektiğini soracağım? Çünkü bilirsiniz ben herkesin sözünü dinlemeyi ve bütün söylediklerini harfiyen yapmayı çok severim.😄
Kültürlü insana gelirsek bu zaten kendini okuduğu kitaptan değil tavırlarından belli eder. Fakat kültürlü gözükmeye çalışanları izleme fantazisi çık aklımdan 😄22 Yorumla- +1 yıl
Sen artık EIG i fazlasıyla hak ettin :D
Kitap okuyorum dersem yalan söylemiş olurum ben bir insanın gözlerini, düşüncelerini daha güzel okurum dermişim😄bir kaç tane kitap aldım hatta resimlerini atmak isterdim xperim yetmiyor isimlerini söylemek istemiyorum 🤭aldım okuyacağım. Kütüphanem var kitap koleksiyonu yapmaya karar verdim belki Birgün sizinle paylaşırım...😊♥️😂
10 Yorumla
+1 yılEskiden olsa "evet düzenli olarak okurum"derdim
Ama gakiba şimdi sorulsa "kitap ne"diye cevap veririm20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Tabiki okuyorum. Şu an Doğan Cüceloğlu vefaat etmeden hemen önce Deniz Bayramoğlu’nun yapmış olduğu söyleşiyi içeren “Kendini keşfetmeye zorluklarla başa çıkmaya varmısın? Güçlü bir yaşam için öneriler” isimli kitabın 54. sayfasındayım. Size de tavsiye ederim. Harika bir kitap. Sıkılmadan herkesin her yaş insanımızın severek duygusallaşarak okuyacağı harika bir kitap.

♥️🌸😎 10 YorumlaBen her gün okuyorum. (yorumlarımdan sezmişsinizdir sanırım)
Geçen sene 60 ciltten fazla kitap bitirdim. (yine az bence)
Maksim Gorki'nin Ana adlı kitabını okuyorum şu an. En son bitirdiğim kitap ise Stephen Hawking'in Kara Delikler adlı kitabı. Kitabın olmadığı bir hayat kalitesiz bir hayattır.10 Yorumla
+1 yılKitap okumak hayatım boyunca gördüğüm en gereksiz ve faydasız aktivite.
Kitaplardan edinilebilecek bilginin internet üzerinden edinilmesi de mümkündür ayrıca Google scholar'dan tez/makale gibi yazılara dosyalara bile ulaşabilirsin.
Özellikle kitaba elini sürünce ne entel oluyorsun ne özel ne de bilgili.10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli okuyorum.. Haftada 4 gün en azından belli bir süremi ayırırım... Bunun dışında hergün gazete okurum.. Dergi okurum.. Yani itiraflık bir durumum yok:)))
12 Yorumla- +1 yıl
Olsun.. Bu da bir itiraf... Her itirafın bizi şaşırtmasını beklemek hata olur :)
- +1 yıl
Bende ki itiraflar çok şaşırtıcı olabilir ama konu yanlış yoksa neler çıkar :)))
+1 yılSen düzenli kitap okuyorsun yani. :) Aferim sana haha. El alemi yargılaman çok hoşuma gitti. Aynen devam. :)
23 Yorumla- +1 yıl
*aferin
- +1 yıl
Beni neden yargıladın ki? Kitap okusam bu soruyu soramazdım... Tıpkı senin cevabın gibi ;) .
- +1 yıl
Benim görüşünden kitap okuyup okumadığımı çıkaramazsın :)
+1 yılAptalsın. Soruma görüş paylaşmam için beni davet etme. Kimsenin kitap okuyup okumadığın bilemezsin. Kendi cahilliğini herkese özgü olarak algılama. :)
29 Yorumla- +1 yıl
Senin naifliğine hep hayran oldum... Demek aptalım... Biraz düşünseydin, sorudaki inceliği fark ederdin ;) .
- +1 yıl
İncelik diye kendini kandırma kardeşim.
- +1 yıl
@beniboylebill aga sen bu kadını nereden tanıyorsun da hep hayran olduğunu söylüyorsun? :D
- +1 yıl
@mileycyrusyildizim Bana bir öfken olmalı tatlım. Yoksa kendi cevabın varken, başka üyenin cevabının altına da yorum gereği duymazdın... Hadi itiraf et.. Bana hatırlat.. Aramızda ne geçti?
- +1 yıl
@beniboylebill beni tanıdığı için cevap yazdı.
- +1 yıl
Hımm anladım.. Arkadaş dayanışması... Fark etmeliydim... Kullandığınız kaba dilden.. :)
- +1 yıl
Benim sana bir öfkem olamaz tatlım.
- +1 yıl
Dilimde bir kabalık görmüyorum.
- +1 yıl
Durumun içinden çıkamayınca üslubuna laf atıyor. Boşver. Engelle gitsin. Boş beleş biri olduğu belli zaten.
+1 yılKüçük bir kitaplığımda 100 küsürcük bir kitaplarım var.
Oğlum koleje gidip yapıyorsa diyip 10 yaşındaki oğlumdan ilham feyz alıp açık öğretime yazıldım. Bu senede kafayı a. ö. ile bozdum.
Romanlara vakit ayıramıyorum.20 Yorumla
+1 yılÇünkü benim kadar mükemmel yazı yazan bir insanın kitap okuduğu aşikârdır.
Bu yüzden yalan söylemeliyim ahahahahah:)
Bu arada dalga geçmekten çok zevk alıyorum biliyor musun…
Özellikle de aklım yerinde değilken.20 Yorumlaİlkokul zamanında okurdum sonra kursa gittiğim dönemler elime bir roman geçmişti daha en son İzmir ziyaretim de okumuştum 15 yılolmuştur belki 17 de olabilir
30 YorumlaHer kitap ilgimi çekmiyor. İlgimi çeken kitabı bulana kadar kitap okumuyorum.
Ama ilgimi çeken kitap olursa düzenli bir şekilde okurum.
Mesela bugün bir kitaba başladım. Sürükleyici olması, onu okumamı sağlıyor.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav simdi bunun akp donemiyle ne alakasi var? Bunu da mi akp yapti. Siz tesekkur etmeniz gerekirken bi kup buluyorsunuz ve akp yi sucluyorsunuz. Besla kargayi oysun gozunu hesabi. Tesekkurler tayyip
13 Yorumla- +1 yıl
Adam akp kelimesi bile kullanmadı kş
Cevap sahibi+1 yıl@DELİKANLIPRENSSSS arkadaş maaşlı aktroll (ciddiyim)
- +1 yıl
Şıkları kaydırdınız sanırım... Bu soru o soru değil :D
Eskiden çok okurdum ama hayır son 3 yıldır düzenli okumuyorum. Son 3 yılda 5 kitap bitirdim sadece, 2si korku romanı 3ü evrim ve genetik üzerine bilimsel kitaplar. Ama bol bol makale ve bilimsel çalışmalar okuyorum.
10 YorumlaBen yalan söylemiyorum bazı zamanlar kitap okuyorum Evet ama aşırı derecede kitap bağımlısı olduğunu söylemem doğru bir yaklaşım olmaz yani canım istediği zaman okuyorum O da ayda yılda bir genel itibariyle dizi film izlemeyi seven bir yapım var.
10 Yorumla
+1 yılBugün üç ay önce kütüphaneden aldığım ama okumadığım kitabı iade ettim🙊🙈 neden mi kafa bırakmıyor hayat insanda. Odaklanmak çok zor geldi.
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılNeden yalan söyleyelim. Doğrusu neyse açık yüreklilikle okuyorum diyorum. Kitap okuyan insanlar detaylara önem verirmiş.
10 Yorumla Adı var diye milyonların düşünmeden okuyup kabul ettiği kitaplar bana ne katacak? O yazanlara göre eskiden dünya duzdu eheheheh
10 Yorumla
+1 yılaksine kitap odam var ve sadece 1 tane okunmayan kaldı
20 Yorumla
+1 yılBen düzenli kitap okumam ama hiç okumuyorum da diyemem okurum
20 YorumlaSöylemiyorum genelde cevaplamıyorum o tarz soruları
20 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda okumuyorum evet. Yeni kitap almadım çünkü.
20 YorumlaBen gerçekten okuyorum çünkü sorunlarim var ve kitaplar benim kaçiş yolum
20 Yorumlayarıda bıraktıklarım var doğru hala konsantre olamıyorum
28 Yorumla
+1 yılHangi mecrada tartıştığına bakarsak... boşa atmamış olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılUzun zamandır okumadım yalana gerek yok kimi kendini kültürlü göstermek için bu yalanı söylüyor
10 Yorumla
+1 yılBilgili görünmek isteyenler olabilir belki de bir insan bunun yalanını neden soyleme ihtiyacı duysun
10 Yorumla
+1 yılNiye yalan söyleyim. Okuyorsam okuyorum dur okumuyorsam okumuyorumdur. Genelde okumaya çalışırım.
10 YorumlaEskiden çok okurdum. Kaptırırdım kendimi sayfalara. Şimdi hayatımız roman olmuş.
10 Yorumla
+1 yıldüzenli okuyan kesim gercekten azdır .
buna katılıyorum.10 Yorumla
+1 yılBen soylemem okuyorum ana düzenli degıl derım her zaman soran kişiye
10 Yorumla
+1 yılİngilizce hikaye okuyorum. Sayilir mi
215 Yorumla- +1 yıl
İşin gücün hikaye zaten.. Hangi lehçesi İngilizcenin?
- +1 yıl
British English
- +1 yıl
Hangi tarafın.. London, Endinburg, Galler?
- +1 yıl
Yav ne bileyim seviye kitaplar aldım işte okuyorum. 😂
- +1 yıl
Hangi seviye ye geldin? Sınav yapacağım seni :)
- +1 yıl
3 okuyorum.
- +1 yıl
Sınav yapayım mı seni?
- +1 yıl
Yap 😂
- +1 yıl
Şunu İngilizceye çevir... Bu senin kaçıncı biran?
- +1 yıl
Çeviremedin mi?
- +1 yıl
Hoh zor sordun 😂
Tamamiyle sallıyorum. Yanlışsa gülme bogarım
How many beers did you drink? 🤔 - +1 yıl
Zor olacak tabi... Kolayı herkes sever. Çevir... bir berber bir berbere gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş.
- +1 yıl
Bunu çevircem ama yarın😂 şu an uyumak istiyorum
- +1 yıl
Yarın şunu da çevir.. bu yoğurdu sarımsaklasakta mı saklasak sarımsaklamasakta mı saklasak
- +1 yıl
İyi geceler..
+1 yılKitap okumuyorum ben doğuştan kültürlüyüm.
22 Yorumla- +1 yıl
Vay vay vay :) Hocasının öğrencisi :) Öğrenmiş :*
- +1 yıl
Kimseden öğrenmedim. Doğruları söylüyorum.😄
- Müzik & Etkinlik konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle zeka özürlü soruları çok arıyor musun, standardın mı böyle?
00 Yorumla
+1 yılYalan sevmem. Kitap okumuyorum ama bu okumadığım anlamına gelmez. İnternet üzerinden birçok metin oluyorum
10 YorumlaSöylemiyorum yalan, direkt diyorum ki kitap okumayı sevmiyorum ve küçüklüğümden beri de sevemedim 😂😂
10 Yorumla
+1 yılinsanlar kültürlü zeki gözükmeyi sevdiği için bununla ilgili yalan söyler bu niyetle okumadığım için kitapları benim kaygımda olmuyor bu durumla.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten okuyorum ben. Yalan söyleyenleri bilemem...
10 YorumlaBen son 5 aydır okumuyorum orası net 🤦🏼♀️
20 YorumlaŞu sıralar okumuyorum:)
20 Yorumla
+1 yılBen yalan söylemeyi sevmem. Okumam
20 YorumlaHer firsatta okumaya calisirim
20 Yorumla
+1 yılHer gün en az 10 sayfa okuyorum.
10 YorumlaDüzenli olarak kitap okumuyorum
10 Yorumla
+1 yılBen yalan döylemiyorum düzenli olarak okuyorum.
10 Yorumla
+1 yılPasa gonulleri oyle istedikleri icin
10 Yorumla
+1 yılÜç ay'da bir sık sık kitap okurum ben. d
10 Yorumla
+1 yılOluyordum diyorum ama şu an okumuyorum
10 Yorumla
+1 yılKitap okumayi seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılKitap gerçekten de okumuyorum
10 Yorumla
+1 yılYoo, ben okumuyorum diyorum.