Diyelim ki flörtünüz playlistinizi istedi çekinmeden utanmadan paylaşabilir misiniz? Yani içerisinde utanacağınız şarkılar var mı? :D Benim playlistimde İsmail YK Cankan falan var utanıyorum ben :D
Playlistinizi çekinmeden karşı cinsle paylaşabilir misiniz?
Rahatlıkla paylaşabilirim. İçinde klasik müzikten, pop müziğe, 90'lar poptan Rock müziğe, Yabancı hareketli ve slow parçalara hatta arabeske kadar çeşit çeşit parça var. Bunu paylaşma konusunda çekinmem çünkü benimle birlikte olacak karşı cins, bunları zaten bilmeli. Kafasına uyuyorsa benimle kalmaya devam etmeli.
Bu konularda hiç çekincem olmaz sonuçta ilişkimiz var diye karşı tarafla her zevkimin aynı olması gerekmez açıkça paylaşırım baksın beraber hem romantik olalım hem de oynayalım aşk böyle güzel.
Merhaba, Genel olarak yaşıtım karşı cinsler heceli rap, arabesk ve bu tarz pessimist parçalara yöneldiğinden ve şarkı listemdeki 448 şarkının bu şarkılardan oluşmadığını düşünürsek, paylaşırsam bile dinlerken zevk almayacağı kesindir. Sonuçta adını şu an hatırlamadığım hececi rapcileri dinleyenler nereden tanıyacak Beethoven'ı Jhonny Cash'i vs vs. Paylaşmazdım. Işıkla kal.
Soruyu okuduktan sonra içimde oluşan o bıkkınlık hissini size tarif edemem. Abi bunlar nasıl sorular, nasıl cevaplar.
Evet bebeğim playlistimi (İçinde enstrümanlar eşliğinde bir solistin şarkı söylediği müzikler) "utanmadan" ne gerek duymuşsam artık bilmiyorum ama karşı cinslerle paylaşabilirim.
Kardeşim eğer sen ismail yk seviyorsan dinlersin bu kadar basit benim playlistimde müslüm gürsesten robin schulz a geçiyor her kategoriden bazı şarkıları seviyorum ayrıca şarkı evren niteliğe sahiptir türksen kürçe veya lazca şarkı dinleyemezsin veya kürtsen türkçe lazca dinleyemezsin yok öyle bir şey hoşuna gidiyorsa dinlerken seni eğlendirip düşündürüp mutlu ediyorsa başkasının düşüncesini boşver ayrıca sevgiliden de utanılmaz. Hani ilk canım cicim aylarındaysan utanısın kendini güzel göstermeye çalışırsın ama bir insanla ciddi bir şekilde sevgiliysen eğer kankandan daha yakın olup utanmayacaksın samimi olacaksın herşeyi rahatlıkla söyleyeceksin
Paylaşırım ama olacaklardan sorumlu değilim Dinlediğim hersey tam olarak nasıl bi yıkık olduğumu anlatıyor. Anksiyete bozukluğu var diye kaçıp giderse onun sorunu😅
Hemcinsimle bile paylaşmam. Kimseyle paylaşmam. Çünkü müziklerimin bana özel kalmasını istiyorum. Hem de benim biraz değişik bir müzik zevkim var. Beğenmezler yani. O yüzden paylaşmama gerek yok.
Flortumun karakterine ve ingilizce seviyesine bagli. Steel Panther diye bi grup var. Bayiliyorum muzikleriyle, karakterleriyle her seyiyle. Ama herkes sevmez iste :)
Bunda bir çekince olacak herhangi bir olumsuzluk göremiyorum. Listemde arabesk hariç her tutam müzik türü vardır ve bugüne kadar dinleyenler hiç olumsuz geri dönüş yapmadı.
Çorba gibi bir playlistim var Ankara havasından amerikan rape ordan türkçe popa poptan arabeske ordan türküler hepsi ortaya karışıktır. Ve paylaşırım şarkıya göre ruh haline de girerim. Utanmam
Paylasabilirim hiç bir sorun olmaz. Genel olarak rap var, bir miktar beat var, bır iki tane de bazen uyuyamadigimda rahatlatma amaçlı klasik müzik var 😅. Utanılacak bir şey yok yani 😇
Playlist özel bı olaydır abi, sevgiliden başkasına açılmaz, açan zaten başına bela alır, ısrarcı arkadaşlara anaokulu şarkıları içeren özel bı liste olusturulabilir😃😃😃
Tabiri caizse Çarşamba Pazarı gibi bir playlistim mevcut. Ben seve seve paylaşırım, kendi tarzına uygun bir şarkı bulma olasılığı çok fazla (Tabi K-Pop dinlemiyorsa)
ben de utanmadan paylaşırım. her telden var arabesk severim. yerine göre türkü yerine göre pop, yabancı. ismail yk falan lse zamanları dinlerdim ama artık yok
Aşure gibi playlistim var ve herkesin içinde bı yanayım yanayım birde telepatia dinliyorum bana çok karışık bir karaktere sahipsin diyorlar ndxnmsmzkss