Müzik & Etkinlik Bana bir şey söyleyin iyi kötü size şarkı atayım? Portakalkafalii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sanırım aynısını başka hesabımda sormuştum 🤣🤣🤣Yine soruyorum. Bana bir şey söyleyin iyi kötü size şarkı atayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hey there I * using watsapp 1 9 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl 😂😂😂 bu mükemmel ya Vıtaa slımane a va a vient Centirwomen +1 yıl Site beni sansürlemiş ya 😳😳Site bey İngilizce öğren 😠😠Tişikkirler öneri için 💞🥳 Portakalkafalii +1 yıl 😂😂😂 doğru bende onu sen öyle yazdın sandım dedim niye yıldız koydu acaba 😂 Centirwomen +1 yıl Site İngilizce bilmiyor cahel işte mazur görmek lazım 😅😅 Portakalkafalii +1 yıl Evet kursa gitsin de öğrensin 😂 Centirwomen +1 yıl Duy bunları site bey 😮😮 Portakalkafalii +1 yıl Site bey mi belki kadındır 😂😂😂 Centirwomen +1 yıl Belli olmaz yinede bey diyelim yanlışlık olsaydı vururdu sansürü 😮 Portakalkafalii +1 yıl Doğru 😂😂😂 beycik
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Saçını başını yolarım hsjsjsj 1 3 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl 🤣🤣🤣Sana biraz rock şarkı yolladım 🤣Alacakaranlığı izlediysen ve bezbol sahnesini biliyorsan bu şarkıyı da biliyorsundur 🤣Neyse yazayımSupermassive black hole Yorumla viopiaylin +1 yıl Evet izledim ama şarkının adını bilmiyordum. Amaa portal kafalı bir güzel sayesinde öğrendim 😉😃 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Ya teşekkür ederim 🤣Bende yeni öğrendim sayılır şarkının adını Yorumla
imirzali16 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çok oturgaçlı götürgeç 1 1 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Love fool Yorumla
Naz_naz1111 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şarkı istiyorum ama hüzünlü 1 1 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Gelmesende beklerim Emre Yıldırım. Yorumla
SevimsizAşK4 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sen muhteşem sin 1 3 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Sende öyle 🙃Vıtaa slımane a ira Yorumla SevimsizAşK4 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Rica ederim Yorumla
bskn22 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Portakal hiç sevmem 1 26 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Despicable Grandson Yorumla bskn22 +1 yıl Eyw Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Rica ederim Yorumla bskn22 +1 yıl Dinlemicem ama affet Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Dinleme 🤷♀️😂 Yorumla bskn22 +1 yıl Dinlemiyorum ki zaten 😂 portakal aklıma geldi sinirim bozuldu Yorumla Portakalkafalii +1 yıl ne alaka?🤣 Portakal şarkı ile Yorumla bskn22 +1 yıl Adının portakal kafa olması dışında sorun yok aslında 😂 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Niye bu kadar portakal dan nefret ediyon babanı mı vurdu 🤣 Yorumla bskn22 +1 yıl Babam buna asla izin vermez o değil 😂 Yorumla bskn22 +1 yıl Gt yapsana Yorumla Portakalkafalii +1 yıl niyeee? Yorumla bskn22 +1 yıl Ne bilim iyi olmaz mı sence 😂😂 Yorumla bskn22 +1 yıl Hem portakal olan kafanı şişiririm 😂 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Hmmm üzgünüm üstüne alınma ama artık kimseyle konuşmamaya karar verdim buradan mesaj olarak Yorumla bskn22 +1 yıl Neden herkesi aynı kefeye koyuyorsun Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Çünkü hiç kimseyi aynı kefeye sokmadım ama hep saçma sapan konuşanlar çıktı sonra buyüzden... Yorumla bskn22 +1 yıl Vay arkadaş densizler yüzüne biz yanıyoruz Yorumla Portakalkafalii +1 yıl üzgünüm, artık böyle 😐😂🤷♀️ Yorumla bskn22 +1 yıl Sen öyle diyorsan Peki... Yorumla Portakalkafalii +1 yıl hayatta iyi şanslar Yorumla bskn22 +1 yıl Teşekkürler sana da Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Rica ederim sanada Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Aman teşekkür ederim diyecekrim Yorumla bskn22 +1 yıl Tam yazıyordum düzelttin varya 😂 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl 😂 Yorumla
Mademli_Bagnum Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Portakalı soydum.. 1 7 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Into your arms Witt lowry Yorumla Mademli_Bagnum +1 yıl Spotify beğeni listeme eklendi :) Yorumla Portakalkafalii +1 yıl 🤗 sevindim Yorumla Mademli_Bagnum +1 yıl https://youtu.be/iMHvO5LMnBM Yorumla Mademli_Bagnum +1 yıl Buna benzer şarkı biliyor musun peki? Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Hm güzel şarkı 👌🏻 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Hayır Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 622 cevap paylaştı. Pelin 1 1 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Rauf-faik kolybelnaya Yorumla
_CamdanNesnee Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Huzur 1 1 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl Bongo cha cha cha Yorumla
menacing Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İyi geceler. 1 1 Yorumla Portakalkafalii +1 yıl SanadaTrain wreck Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hey there I * using watsapp
😂😂😂 bu mükemmel ya
Vıtaa slımane
a va a vient
Site beni sansürlemiş ya 😳😳
Site bey İngilizce öğren 😠😠
Tişikkirler öneri için 💞🥳
😂😂😂 doğru bende onu sen öyle yazdın sandım dedim niye yıldız koydu acaba 😂
Site İngilizce bilmiyor cahel işte mazur görmek lazım 😅😅
Evet kursa gitsin de öğrensin 😂
Duy bunları site bey 😮😮
Site bey mi belki kadındır 😂😂😂
Belli olmaz yinede bey diyelim yanlışlık olsaydı vururdu sansürü 😮
Doğru 😂😂😂 beycik
Saçını başını yolarım hsjsjsj
🤣🤣🤣
Sana biraz rock şarkı yolladım 🤣
Alacakaranlığı izlediysen ve bezbol sahnesini biliyorsan bu şarkıyı da biliyorsundur 🤣
Neyse yazayım
Supermassive black hole
Evet izledim ama şarkının adını bilmiyordum. Amaa portal kafalı bir güzel sayesinde öğrendim 😉😃
Ya teşekkür ederim 🤣
Bende yeni öğrendim sayılır şarkının adını
Çok oturgaçlı götürgeç
Love fool
Şarkı istiyorum ama hüzünlü
Gelmesende beklerim
Emre Yıldırım.
Sen muhteşem sin
Sende öyle 🙃
Vıtaa slımane a ira
Teşekkür ederim
Rica ederim
Portakal hiç sevmem
Despicable
Grandson
Eyw
Rica ederim
Dinlemicem ama affet
Dinleme 🤷♀️😂
Dinlemiyorum ki zaten 😂 portakal aklıma geldi sinirim bozuldu
ne alaka?🤣 Portakal şarkı ile
Adının portakal kafa olması dışında sorun yok aslında 😂
Niye bu kadar portakal dan nefret ediyon babanı mı vurdu 🤣
Babam buna asla izin vermez o değil 😂
Gt yapsana
niyeee?
Ne bilim iyi olmaz mı sence 😂😂
Hem portakal olan kafanı şişiririm 😂
Hmmm üzgünüm üstüne alınma ama artık kimseyle konuşmamaya karar verdim buradan mesaj olarak
Neden herkesi aynı kefeye koyuyorsun
Çünkü hiç kimseyi aynı kefeye sokmadım ama hep saçma sapan konuşanlar çıktı sonra buyüzden...
Vay arkadaş densizler yüzüne biz yanıyoruz
üzgünüm, artık böyle 😐😂🤷♀️
Sen öyle diyorsan Peki...
hayatta iyi şanslar
Teşekkürler sana da
Rica ederim sanada
Aman teşekkür ederim diyecekrim
Tam yazıyordum düzelttin varya 😂
😂
Portakalı soydum..
Into your arms
Witt lowry