Yeni çıkan bir sürücü şarkı var hepsi de birbirinden güzel oluyor. Ama bir bakıyorum hepsi tiktok akımlarına maruz gitmiş maalesef. Sevdiğim şarkıları roda duyunca bir soğuma geliyor ya bu durum normal mi?
Yeni çıkan güzel şarkıları Tiktok akımlarında görünce soğuyorum, normal mi?
Aslında bende öyle düşünmüştüm, hatta düşünüyordum, taki tiktok indirip alışana kadar aslında abartılacak birşey yok herkes kendi yolunda eğlenmeye çalışıyor, bende sürekli sözler çıkıyor ve çok hoşuma gidiyor, kınadığım ve nefret ettigim tiktoku şimdi çok seviyorum çoğu videomu oradan alıyorum..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
nedense genç olmama rağmen ünlüleri de gençleri de sevmiyorum aşşırı bir yerleri kalkık herkesin. herkes patron, herkes reis, herkes kral, herkes dünyalar güzeli / yakışıklısı. kendinize gelin sonumuz iyi değil..
Tiktok kullanan insanları hayatıma almıyorum. İnstagram bu hale büründü bürüneli de sadece iletişim amaçlı kullanıyorum. Herhangi rahatsız edici ergen videosuna rastlamıyorum.
Hiç normal değil, hayatta bir sürü şeyle karşılaşacaksın, o şeylerin seni etkilemesine izin verme, madem tiktoka ön yargılısın ne diye tiktok kullanıyorsun
Çok normal tiktoğı hiç sevemedim zaten insanlar kendilerini rezil ediyorlar resmen ve bizim milletimiz illaki bir şeyin 💩 çıkarmadan rahatlamıyor bu yüzden bende soğuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bu tiktoku anlamadim gitti insan niye kendini rezil eder…
Gül gibi şarkıyı saçma danslarıyla birleştiriyorlar. Soğuman normal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
burdan biri beni kandırdı cimere şikayet etmiş ss attı şikayeti eşi polis kardeşi savcıymış 1 hafta sonra görüşürüz hüz yüze dedi adımı bılmıyon dedim engelledi sizce basım belaya girer mi