Müzik & Etkinlik Her yerde duymaktan bıktığınız şarkı hangisi? KardanKadın Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kardeşim helikopter pat pat :D Her yerde bu şarkıyı duyuyorum gerçekten bıktım artık. Bir de şey var yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalçayla çatt çatt çattt. Beynimin her yerinde bu şarkılar çalıyor. Sizin bıktığınız şarkılar hangileri? Her yerde duymaktan bıktığınız şarkı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/4OkiH2yD-eQ Güzel de değil 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Lan şu neydi arkadaşım ucakmıydı traktömü bişeyler sacmalıyordu gıcık oldum iyice 1 2 Yorumla Uygunbiseylee +1 yıl Kavdeşim hevikoptev pat pat5. Neyse ben yatarım bahaay Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl He aynen öyle bide bunu Denizli diliyle bir kadın söylüyor ayar oldum Yorumla
Duman_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Sen hangi kafayla dinliyorsun o şarkıyı insan kriz geçirir :) 0 0 Yorumla
kenia Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tepemden günde en az 50 helikopter geçiyor ve istemsizce onları görünce kavdeşim helikoptev pat pat diye geziyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu şarkıdan bıkmam
Güzel de değil
Lan şu neydi arkadaşım ucakmıydı traktömü bişeyler sacmalıyordu gıcık oldum iyice
Kavdeşim hevikoptev pat pat5. Neyse ben yatarım bahaay
He aynen öyle bide bunu Denizli diliyle bir kadın söylüyor ayar oldum
Sen hangi kafayla dinliyorsun o şarkıyı insan kriz geçirir :)
Helikopter- çat çat- sevmedim deme banağğğ kusucaamm
Tepemden günde en az 50 helikopter geçiyor ve istemsizce onları görünce kavdeşim helikoptev pat pat diye geziyorum
demek ki çok tiktoktasın :)
Helikopter
Genel olarak kpop zımbırtısı