Müzik & Etkinlik Kpop itici midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz#kpop Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kpop itici midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Soo-jin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl (G)-Idle Mamamoo Blackpink 2NE1 Everglow IU Dreamcatcher bunlar favori gruplarım ve asla itici değil. 2 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Dünyanın müziğe en emek harcayan sanatçıları.Ben yiğenim sebebiyle iyi biliyorum. Dinliyorum da. Harika. Sonsuz saygı duyuyorum. 2 0 Yorumla
Serein Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl İtici değiller sadece sesleri fazla ince. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Şarkılardan biraz dinelsene Yorumla Serein +1 yıl Evet dinlemiştim denk geldikçe hâlâ dinlerim. Sevdiklerim var. Yorumla üysgf2 +1 yıl stray kids felix var sesi baya kalın Yorumla Serein +1 yıl Hm ben çoğundan bahsetmiştim teşekkürler. Yorumla
Buse2134 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Twice grubunu seviyorum baya emek harcıyorlar her şeye itici olduklarını düşünmüyorum 2 0 Yorumla
Delimineel Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Ne münasebet? Zevkler ve renkler tartışılmaz ❣ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
(G)-Idle Mamamoo Blackpink 2NE1 Everglow IU Dreamcatcher bunlar favori gruplarım ve asla itici değil.
Dünyanın müziğe en emek harcayan sanatçıları.
Ben yiğenim sebebiyle iyi biliyorum. Dinliyorum da. Harika. Sonsuz saygı duyuyorum.
İtici değiller sadece sesleri fazla ince.
Şarkılardan biraz dinelsene
Evet dinlemiştim denk geldikçe hâlâ dinlerim. Sevdiklerim var.
stray kids felix var sesi baya kalın
Hm ben çoğundan bahsetmiştim teşekkürler.
Twice grubunu seviyorum baya emek harcıyorlar her şeye itici olduklarını düşünmüyorum
Hayır kpopu çok seviyorum
Hayır.
kpop'u çok severim
Ne münasebet? Zevkler ve renkler tartışılmaz ❣
niye iTici olsun ki😂
Ne cürret bu itici falan değil
Bazılarının dansları güzel
Hayır