Müzik & Etkinlik IKIGAI Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı’nı okudunuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sipariş ettim, merak ettiğim bir kitap kendisi. Okuyanlar varsa yorumlarını yazsınlar lütfen.🥰📚 IKIGAI Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı’nı okudunuz mu? Cevapla Sipariş Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Parça parca okumuştum, iyi bir kitap 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Akıcı bir kitap mı yoksa bir süre sonra sıkıyor mu? Yorumla Be_smart +1 yıl Roman filan değil, belgeselin kitap olmuşu gibi... japon yasam tarzi ile ilgili genel kültür kitabi... cok sıkıcı değil Yorumla
se17x Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl @NataliaPortman okumadım ama okuduktan sonra bana biraz anlatır mısın kitabı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ona göre mi alacaksın, bence bu kitaptan edinip bizzat okuman çok daha faydalı olucaktır.😊 Yorumla se17x +1 yıl Haklısın da sende bir İlber Ortaylı okursun yani bir ömür nasıl yaşanır mıydı geçermiydi öyle bişe onu oku derim güzele benziyor Yorumla Soran +1 yıl Onu okudum zaten. Yorumla se17x +1 yıl Sen tecrübe kokuyorsun senide okumak gerek 😉😂 Yorumla Soran +1 yıl Başarılı bir kitap. Yorumla se17x +1 yıl Tavsiye için teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ne demek rica ederim. Yorumla se17x +1 yıl Cidden sizin yaş kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parça parca okumuştum, iyi bir kitap
Akıcı bir kitap mı yoksa bir süre sonra sıkıyor mu?
Roman filan değil, belgeselin kitap olmuşu gibi... japon yasam tarzi ile ilgili genel kültür kitabi... cok sıkıcı değil
@NataliaPortman okumadım ama okuduktan sonra bana biraz anlatır mısın kitabı
Ona göre mi alacaksın, bence bu kitaptan edinip bizzat okuman çok daha faydalı olucaktır.😊
Haklısın da sende bir İlber Ortaylı okursun yani bir ömür nasıl yaşanır mıydı geçermiydi öyle bişe onu oku derim güzele benziyor
Onu okudum zaten.
Sen tecrübe kokuyorsun senide okumak gerek 😉😂
Başarılı bir kitap.
Tavsiye için teşekkürler
Ne demek rica ederim.
Cidden sizin yaş kaç
Okumadım ama merak ettim okuyacağım