Müzik & Etkinlik Bir şarkı vardı asla hatırlamıyorum? PradaKahlo Takip Et Xper 4 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba,çok saçma geleceğini farkındayım ama bir şarkı vardı tek hatırladığım kısmı “la da di da da la da di da da “ lütfen bulmama yardımcı olur musunuz? ingilizce pop ya da daha böyle chill out song tarzı bir şey Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Biraz daha sakin bir şarkı gbi aslında ya da clubbing şarkısı olur ama böyle lada di da da Bir şarkı vardı asla hatırlamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TokyoRioxL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/v1WFcpc1yZcBunu diyorsun galiba🤣 1 1 Yorumla PradaKahlo +1 yıl Hayır ya daha böyle clup şarkısı gibi Yorumla
lastmanstandingg Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/IRvGZffXhfk bu olabilir mi? 0 1 Yorumla PradaKahlo +1 yıl Maalesef ya :( Yorumla
Am_I_mad Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Ya çok özür dilerim ama çok alakasız, "ben aslında samsunlu değilim" şarkısı geldi aklıma 😀😂 0 2 Yorumla PradaKahlo +1 yıl Gagagag yabanci ama Yorumla Am_I_mad +1 yıl Ya fark ettim biliyorum, ondan özür diledim zaten konuyu sulandiriyor gibi oldum diye 😀 Yorumla
Uğraşamamisimle Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl La Bouche - Be My Lover. 1 1 Yorumla Uğraşamamisimle +1 yıl Denedin mi, bu olma olasılığı yüksek.
Benpikacu11 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Everglow la di da 1 1 Yorumla PradaKahlo +1 yıl Maalesef :( Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Ses kaydı at, belki çıkartırlar 0 2 Yorumla PradaKahlo +1 yıl Nasil ses kaydi aticam? Yorumla Oopsss +1 yıl Vocaro diye bir site var, oradan. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu diyorsun galiba🤣
Hayır ya daha böyle clup şarkısı gibi
bu olabilir mi?
Maalesef ya :(
Ya çok özür dilerim ama çok alakasız, "ben aslında samsunlu değilim" şarkısı geldi aklıma 😀😂
Gagagag yabanci ama
Ya fark ettim biliyorum, ondan özür diledim zaten konuyu sulandiriyor gibi oldum diye 😀
La Bouche - Be My Lover.
Denedin mi, bu olma olasılığı yüksek.
Everglow la di da
Maalesef :(
Ses kaydı at, belki çıkartırlar
Nasil ses kaydi aticam?
Vocaro diye bir site var, oradan.
confetti ghost