Bugün arkadaşımla konuşurken napıyorsun dedi, hiiç İsmail YK dinleyip oynuyorum dedim. Senin gibi bir arkadaşım olduğu için utanıyorum deyip yüzüme kapadı telefonu :D:D İsmail YK benim çocukluğumun aşkı sanki beni kınayanlar hiç dinlemedi. Ya bu adamı dinleyenler neden dışlanıyor ki?
Bir zamanların aşkı, çocukluğunun şarkılarını yapan adam. Herkes bilmez. Seversin sevmessin, herkesin kendin gibi olmasını bekleyemezsin. Saygı duymayı öğrenmemiz gerek. Arkadaşın seni dinlediğin şarkılara göre yargılıyorsa, sende onun kıyafetine ayakkabısına saçına falan yorum yap bakalım."Ya bu nasıl ayakkabı, bu nasıl kıyafet hiç olmuş mu?" diye sor. Soğudum senden de. Vereceği tepki az çok bellidir. O zaman sende benim müziklerime yorum yapma dersin. Herkes kendini mükemmel zannediyor. İnsan kendisine dokunmayınca anlamıyor. Arada dokunmak lazım ki anlasın. Bilmem anlatabildim mi? 👌😁
Saçmalık. Kafalarına reset atmak lazım bu Nası bir kafa az güncellesinler kendilerini ya ne sevdiği müziğe ne sevdiği insana ne de kilona kimse karışamaz. Hele hele bu konular yüzünden hiç dışlayamaz. Yerinde olsam yerin dibine gömerdim 🧟♀️
İsmail YK 'nin şarkılarının sözleri cüretkar ve ateşli bazı şarkıları. İsmail YK' nin şarkılarının sözleri ergen bulan bir kaç kesim olduğu için bu şekilde bir dışlanma olabilir. Ama herkesin müzik zevkine göre hareket edemeyiz. Her müzik insanın hayal dünyasına ya da hayatının bir köşesine dokunur.
Ya soyle insana sesi karizmasi guzel gelebilir ama zamaninda kurt halkina agir seyler soyleyerek irkcilik yonunu ortaya cikardi ve kizlarla klip cekmesi cogu zaman toplumda onun ukala ve capkin biri olarak gorulmesine yol acti ve itici duruyor bazi insanlara
Ben çoook severim ki ismayıl yekayı sjajsjsjs Hala dinliyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence eski şarkıların verdiği mutluluğu hiçbir şarkı vermiyor tam eğlenmelik şarkılar ne var yani İsmail YK dinlemişsen bu dışlanmak için asla sebep olamaz