Ev & Yaşam Mutfağı komple yenilemenin maliyeti sizce ne kadardır? hawkeyee1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Tezgah ve dolaplar değişecek. Zemin aynı kalacak sizce ne kadar tutar? Mutfağı komple yenilemenin maliyeti sizce ne kadardır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu değişir ama 150 bin sanırım 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl En sade mutfak modeline 100 bin diyorlardı. Tabii bu zamlardan ve dolar artışından önceydi. Malzemelerin kalitesine göre de yükselir. 0 2 Yorumla hawkeyee1 +1 yıl hmm orta halli bir şey için 100-120 bin gider ozaman Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Tabii gider Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ben bunu araştırdım zira mutağımı yaptırmak istiyordum yakın zamanda 50 binden aşağı olmaz denildi ki içinde ankastre ya da beyaz eşya falan yok 0 0 Yorumla
PandaİsBack Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Duvar seramiği ile beraber 50 bin gözden çıkarmak lazım. 0 1 Yorumla hawkeyee1 +1 yıl evet doğru o ara seramikte maliyetli bir şey neyseki yer zemin işi yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu değişir ama 150 bin sanırım
En sade mutfak modeline 100 bin diyorlardı. Tabii bu zamlardan ve dolar artışından önceydi. Malzemelerin kalitesine göre de yükselir.
hmm orta halli bir şey için 100-120 bin gider ozaman
Tabii gider
ben bunu araştırdım zira mutağımı yaptırmak istiyordum yakın zamanda 50 binden aşağı olmaz denildi ki içinde ankastre ya da beyaz eşya falan yok
Duvar seramiği ile beraber 50 bin gözden çıkarmak lazım.
evet doğru o ara seramikte maliyetli bir şey neyseki yer zemin işi yok
Ortalama 50 bin üzeri gider
Zevkinize bağlı