Mutfak Dekorasyonu Neden porselen mutfak tezgahı seçmelisiniz? (Sayfa 6) Lamar® Porselen Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3032 Neden porselen mutfak tezgahı seçmelisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 62 kişi beğendi
papatyaaa_9213 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Benim için güzel durması yeterli bir sebep 0 0 Yorumla
hayatimboyle10numara Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl secilmez yine de bence yani fikrimce. d 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İlk tercihim porselen mutfak tezgahı 0 0 Yorumla
doubleshot Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Hijyen ve kalite acısından daha etkin 0 0 Yorumla
Bimboe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Her şeyden önce görüntü olarak şık duruyor. 0 0 Yorumla
Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Porselen kırılmaz mı ki bence daha kırılgan olur 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Porselen olduğu için olabilir mi acaba 0 0 Yorumla
kendineemüzisyenn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 59% +1 yıl ben yıllardır kullanıyorum çok rahatım 0 0 Yorumla
BᴬLKᴵZ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Umarım fiyatı da yaşam kalitesi kadar uygundur.. 0 0 Yorumla
bendelimiyim3 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Porselen iyidir güzeldir porselen severiz 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Harika bir içerik olmuş çok teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Estetik duruyo diye tercih edenler var 0 0 Yorumla
sweetgirlpineapple Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl ev olsun da önce bir ahahhaha 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Çok harika ama biraz bütçe gerektiriyor :( 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Çok teşekkürler güzel bir paylaşım 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler. :)) 0 0 Yorumla
wansgep Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl mutfak tezgahımız porselen zaten ve gayet memnunuz 0 0 Yorumla
kestatavayı365 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Teşekkür ederizzz bizimki önceden granitti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
çünkü güzel şık ve tercih edilesi
Benim için güzel durması yeterli bir sebep
secilmez yine de bence yani fikrimce. d
Yine de ben seçmem herhalde
İlk tercihim porselen mutfak tezgahı
Bazı tezgahlar zamanla kuruluyor
bence gayet şık duruyor denenmeli
Daha şekilliler Daha kullanışlıdır
güzel duruyor diye olabilir aslında
Hijyen ve kalite acısından daha etkin
Her şeyden önce görüntü olarak şık duruyor.
Porselen kırılmaz mı ki bence daha kırılgan olur
Porselen olduğu için olabilir mi acaba
ben yıllardır kullanıyorum çok rahatım
porselen tezgahı da ilk kez duydum
Umarım fiyatı da yaşam kalitesi kadar uygundur..
Porselen iyidir güzeldir porselen severiz
Porselen güzel bence beğeniyorum
Daha sık ve güzel duruyor
güzel bilgi için teşekkürler
Daha hijyenik ve asil görüntüsü var
Ferah gösteriyor temiz aydinlik
Harika bir içerik olmuş çok teşekkür ederim.
Kendi evim olursa bende porselen tezgah kullanırdım
Aydınlandım teşekkür ederim
Benim tezgahim porselen memnunum
Bilmiyorum bana göre hepsi aynı. 🤣🤣
benim favorim güral porselen
Solmaz ve çizilmez olması artı tarafı
Bıçak değse kör olur bence
Neden cabuk kılırsın diye mı
Estetik duruyo diye tercih edenler var
Görünüm açısından çok kaliteli
Zengin gösteriyor diye 😄
ev olsun da önce bir ahahhaha
Çok harika ama biraz bütçe gerektiriyor :(
Çok zengin duruyor ya, ben sevdim.
Kolay temizlenir görüntüsü güzel
Çok teşekkürler güzel bir paylaşım
güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler. :))
Güzel görünüşlü görünüyor
Bigilendirici olmuş gayet güzel
Tesekurler güzel paylaşım olmuş
Harika görünüyor. Keşke benim olsa🤣
Çünkü çooookk güzeeeeeeeell
Çimstone devri kapandı kı yani
Zarif ve dayanıklı olması iyi bir sebep
mutfak tezgahımız porselen zaten ve gayet memnunuz
Bahali olmasa secerdik güzel olurdu
Daha şık duruyor Beyaz renk olması
Granit ya da porselen. Güzel seçim.
mukemmel anlatmissiniz 😀