Mutfak Dekorasyonu Neden porselen mutfak tezgahı seçmelisiniz? (Sayfa 4) Lamar® Porselen Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3032 Neden porselen mutfak tezgahı seçmelisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 62 kişi beğendi
ozlemmc Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Kalite demektir ondan diğerleri çok çabuk kırılıyor 0 0 Yorumla
LeylaYılmaz69 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Daha önce bu kadar bilgi sahibi değildim. Yeni tercihim bu olacak. 0 0 Yorumla
Lavinnnnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hem kullanışlı hem güzel hem de zengin gösteriyor modern 0 0 Yorumla
001efendi01 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Guzel göründüğü icin. temizlemesi kolay oldugu icin 0 0 Yorumla
Keyfekeder16 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Sanırım temizliği kolay, görünüşü güzel diye. 0 0 Yorumla
BolKöpüklüCoffee Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Güzeldirde tuzludur , yeni mutfak parası çıkar filan 😂 0 0 Yorumla
K-A-A-N---G-Ö-N-C-Ü Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Pors len tezgah ne duydum ne gördüm. Mermer tezgahtan şasmam 0 0 Yorumla
mani3lla Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Hiç dikkat etmedim annem anlar o işten ben anlamam. 0 0 Yorumla
tetik06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bence çok daha güzel duruyor ve daha dayanıklı 👍👍👍 0 0 Yorumla
alperkaya35 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle porselen mutfak güzel tabi hersey maddiyata dayalı 0 0 Yorumla
Gunesh2212 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Konfor ve dayanıklılık açısından iyi ve görünümü bence çok hoş 0 0 Yorumla
Shady3506 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Porselen takımlar çok güzel pahalı olsalarda hakkını veriyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Porselen güzel hoş görünüyor fakat gözüme çok dayanıksız geliyor. belkide haksızımdır. bilmiyorum. 0 0 Yorumla
münzevi___ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Çünkü gerçekten kaliteli ve güzel duruyor 1 0 Yorumla
KediBanu1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Parlak şık güzel ve temizlemesi kolay 1 0 Yorumla
KişiselGelişimci Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Süpermiş bu üründen yeni haberim oldu. 0 0 Yorumla
ŞaHaNeLiK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 63% +1 yıl Hiç düşünmedim aslında ama güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Egzodiaa351905 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Iyi geldi bu post tezgahi degistircektik 0 0 Yorumla
Mylcky Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Neden acaba her işi bıraktım düşünüyorum şimdi 😂 0 0 Yorumla
ayyyseymisim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 39% +1 yıl daha hoş duruyor bence ve baya kullanışlı 0 0 Yorumla
Menekşe_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 94% +1 yıl Çok hoş duruyor, insanın içini açıyor 0 0 Yorumla
DoğrusözlüAdamX Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık 0 0 Yorumla
stepdude Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Güzel ve faydalı bir şey olmuş elinize sağlık ☺️ 0 0 Yorumla
operatorbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Eğer mermer yaptırmasqydım dediğinizi düşünürdüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Porselen tezgah güzel gibi görünüyor ama parası da baya önemli tabii 0 0 Yorumla
berrinkumsal0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 39% +1 yıl Porselen mutfak tezgahı daha hijyeniktir. 0 0 Yorumla
Sertmerthakan3 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Beni aşan şeyler yani bir şey diyemiyorum 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Kesinlikle sağlıklı tercih edilmelidir. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Porseleni bilmem ama mermer çok iyi oluyor 0 0 Yorumla
KötüCatŞerafettin Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Neden etmeliyiz cevabını bulalım 0 0 Yorumla
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Uzun vadeli kullanım ve şık durduğu için. 0 0 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Porselen mutfak tezgahı diye bir şey mi çıkmış 😄 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bay efendim porselen çok çok güzelmiş 0 0 Yorumla
GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Bu güzel mutfak dekorasyonu için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Kadirbey343434 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl En kaliteli Lamar ise denemek isterim 0 0 Yorumla
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Temizlik önemli hele ki mutfakta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
Kalite demektir ondan diğerleri çok çabuk kırılıyor
Daha önce bu kadar bilgi sahibi değildim. Yeni tercihim bu olacak.
Hem kullanışlı hem güzel hem de zengin gösteriyor modern
Guzel göründüğü icin. temizlemesi kolay oldugu icin
Dayanıklılık, yanmazlık, estetik, hijyenik 🥰
Bizim sarı bezin ortama girişi diyorum kızlar.
Sanırım temizliği kolay, görünüşü güzel diye.
Güzeldirde tuzludur , yeni mutfak parası çıkar filan 😂
Pors len tezgah ne duydum ne gördüm. Mermer tezgahtan şasmam
Hiç dikkat etmedim annem anlar o işten ben anlamam.
Bence çok daha güzel duruyor ve daha dayanıklı 👍👍👍
Kesinlikle porselen mutfak güzel tabi hersey maddiyata dayalı
Konfor ve dayanıklılık açısından iyi ve görünümü bence çok hoş
Porselen takımlar çok güzel pahalı olsalarda hakkını veriyorlar
Porselen güzel hoş görünüyor fakat gözüme çok dayanıksız geliyor. belkide haksızımdır. bilmiyorum.
Çünkü gerçekten kaliteli ve güzel duruyor
Parlak şık güzel ve temizlemesi kolay
Çok şık ve ferah gösteriyor.
Güzelmiş teşekkürlelrlers
Daha kullanisli ve kirilmasi zor
Süpermiş bu üründen yeni haberim oldu.
Hiç düşünmedim aslında ama güzel görünüyor
Iyi geldi bu post tezgahi degistircektik
Neden acaba her işi bıraktım düşünüyorum şimdi 😂
daha hoş duruyor bence ve baya kullanışlı
Bence modern durdugu icin olabilir
Çok hoş duruyor, insanın içini açıyor
Teşekkürler🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık
Daha güzel olduğunu için olabilir
Güzel ve faydalı bir şey olmuş elinize sağlık ☺️
Daha kalıcı ve daha şık ✨💐🤍☀️🌱🩷
Eğer mermer yaptırmasqydım dediğinizi düşünürdüm
Porselen tezgah güzel gibi görünüyor ama parası da baya önemli tabii
Paylaşımınız için teşekkür ederimm
Porselen mutfak tezgahı daha hijyeniktir.
Beni aşan şeyler yani bir şey diyemiyorum
Kullanışlı olduğu için bnce daha şık
Kesinlikle sağlıklı tercih edilmelidir.
Evet benim ki de porselen
Porseleni bilmem ama mermer çok iyi oluyor
Güzel tasarım hoş ve zarif
Çok açıklayıcı olmuş tebrik ederim
Daha güzel ve esnetik durdugu için
Güzel olduğu için seçerim
Güzel ve sade olduğu için olabilir mi
Neden etmeliyiz cevabını bulalım
Uzun vadeli kullanım ve şık durduğu için.
Daha elit daha agir gösteriyor
Porselen mutfak tezgahı diye bir şey mi çıkmış 😄
Bay efendim porselen çok çok güzelmiş
Masada porselenin verdiği duruşu başka hiçbir şey vermiyor.
Bu güzel mutfak dekorasyonu için teşekkür ederim
Porselen değilde merner gibi olanlar var onlar güzel
Vuvvvv bilmediğimiz ne çok şey varmış
En kaliteli Lamar ise denemek isterim
Tercih meselesi bence o yüzden
Çok güzel ama param yetmez
Temizlik önemli hele ki mutfakta
yeni gordum hosmus goruntu on numara