Mutfak Dekorasyonu Neden porselen mutfak tezgahı seçmelisiniz? (Sayfa 3) Lamar® Porselen Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3032 Neden porselen mutfak tezgahı seçmelisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 62 kişi beğendi
life_shine Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ben porselen tezgaha bayılıyorum kahverengi mermeri hiç sevmiyorum ama ailem seviyor bir gün benim evime nasip etsin 0 0 Yorumla
hln4sx Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Porselen tezgahlar öncelikle diğer tezgahlara göre daha az bakım gerektirir. Isıya, leke tutmamaya ve çizilmelere karşı 0 0 Yorumla
Egeacar Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl ısı yalıtımı yapmaz porselenler kırılganlıkları fazla bile olsa dayankılı agır saglam ve su geçirmezdir vazgeçilmez 0 0 Yorumla
öylesinebirigs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Porselen mutfak için uygun bence çünkü hem kir veya küf tütmüyor hemde dayanıklı ama tek sorunu çok çabuk kırılabiliyor ona dikkat edilmeli ;) 0 0 Yorumla
AtiniyiyenKeoboy Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Porselen yapısı gereği diğer materyallerden üsytündür. Üretimde özgürlük sağlar. Kullanımı hijyeniktir. 0 0 Yorumla
limonsu8 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bence şık durduğu için. Yani gorünüşü güzel. Fiyatını bilmiyorum pahalı mı ucuz pek bir fikrim yok. 😉 0 0 Yorumla
eylem_48 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bence çok önemli çünkü hayatımızin yarışı o masada ya da tezgahda geçiyor 1 0 Yorumla
merall4734 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Daha kaliteli çünkü bence ve yıpranma durumu daha az 1 0 Yorumla
ezgigüneş_ Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl daha dayanıklı oluyor porselen olanlar çizik vs ihtimali daha az 1 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl güç para bu böyle olur artık yenilik ihtiyaç gelire göre 0 0 Yorumla
sırsaklayan089 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl temizliği ve görseli çok iyi olduğu için bence 0 0 Yorumla
Handee33 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok hoş gerçekten de bende mutfağiöi yaptirivam bu bilgiler çok iyi 0 0 Yorumla
keeyravarnon Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Tamam bir gün evim olursa tezgahını porselen yaptırırım 0 0 Yorumla
Seyit_33 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Günümüz teknoloji devri. En iyisi olması için seçilmesi gerekiyor bence 0 0 Yorumla
kkkeloglannn Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl mermer varken porselen de bi düşündürmedi değil 0 0 Yorumla
Lipstikbloodbath Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Granit tezgahı tercih edebilirim hala ama emin değilim neyse 0 0 Yorumla
julietcapulett Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hijyenik çünkü ve çok şık her evin vazgeçilmezi olmalı 0 0 Yorumla
Orion35 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Şık bir görüntü sert zemin benim gibi sıcak tencere koyanlar için güvenli 0 0 Yorumla
U_mutsuz_ Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Nedense Porselen mutfak tezgahının fiyatını öğrenen kızlar bir anda bayılıyor 0 0 Yorumla
gizlikullaniciiii_ii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Porselen güzeldir ama ben ahşap seviyorum ahşap aşığı biriyim 0 0 Yorumla
stabecks-2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl valla çok bilgilendirici hiç böyle düşünmemiştim ben 0 0 Yorumla
SertAskerr Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kalite sağlam leke tutmaz temizliği kolay bu yüzden seçerim 0 0 Yorumla
Pro_Staff Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Sağlık ve estetik için gerçekten çok güzel bir tercih 0 0 Yorumla
Skrmlt Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evmi kaldı reis yerle bır oldu 6 subatta. Yenı eve inşallah 0 0 Yorumla
yellowwlipsss Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl porselen mutfak tezgahı görünüş olarak cezbedici oluyor 0 0 Yorumla
Çınar1998 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Porselen cok harika İnce zariftir o yüzden görüntü ve şıklık çok harika 0 0 Yorumla
acrrmert Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hoş olduğundan ve renklere uyum gösterdiğinden diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
ardaamdb Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok zarif duruyor ve dayanıklı olması da düzel özelliklerinden. 0 0 Yorumla
Kiypiiiiii Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Göz zevki bir yana yapılan yemeği showa çeviren tabakdır... 0 0 Yorumla
Cankurt236 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Kalite illaki önemli ya maliyeti ne kadar acaba 0 0 Yorumla
ros3eanna Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl çok şık duruyor ayrıca temizlemeside ayrı kolay gibi bence 0 0 Yorumla
çimeenngozluu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok temiz duruyor ondan ben mesela nayilirm porselene 0 0 Yorumla
Engelli_Aysel Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Ben porseleni daha çok beğeniyorum tabii bu benim kendi tercihim başkaları da başka şeyler sevebilir 0 0 Yorumla
oguzist Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çeyizciler için güzel bir bilgi ve yönlendirme olmuş valla emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Mmmmm12 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Parlak ve şık oluşu kolay temizlenmesi ve daha hijyenik olması 0 0 Yorumla
ChainReactionx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl bildiğim kadarıyla porselenler daha temiz oluyor fazla mikrop barındırmıyor. 0 0 Yorumla
Hemşirbey123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl özellkle hamur işleri yaparke kullanım kolalylığı saglıyor bence 0 0 Yorumla
Friendlygally Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Mutfak tezgahı alacak olursam aklımda bulunsun 0 0 Yorumla
pabLoYedi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Porselen tabak herzaman tercihimizdir üstünde dolar olursa daha iyi olur 0 0 Yorumla
Janeeeeeee Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Masaya göre dah geç eskiyi sadece sıkıldıkça kaplamasini dehistiriyorum 0 0 Yorumla
Pesim3stle Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Kaliteli olur yemege lezzet katar ondan heralde birde şık durur masada 0 0 Yorumla
sörbiek Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Porselen sağlıktır. Tezgahta neden kullanılmasın.. 0 0 Yorumla
deiskbsy Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Çok klas duruyor. Her mutfakta olmadı gerekiyor bence 0 0 Yorumla
Banana11 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Fiyatını da yazsaydınız keşke malum bütçe de önemli 0 0 Yorumla
Mehmett9856 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ne fark eder bilader zevkler ve renkler tartışılmsz 0 0 Yorumla
barcesi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl porselen tezgahlar dayaniklilik ve saglamlik açisindan tercih edilmektedir 0 0 Yorumla
Cansukus2146 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Evim Güzel evim daha sexsi ve guzl olsun ve kiskansinlar diye 0 0 Yorumla
BaronDeTott Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Güzel bilgi zaten tercih ediyordum. Bundan sonra da daha emin olarak tercih edeceğim artık 0 0 Yorumla
RolePlay-Bull Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl Seçmediğimizde partnerlerimizin bir ömür boyu kafamıza kakacağı için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
Ben porselen tezgaha bayılıyorum kahverengi mermeri hiç sevmiyorum ama ailem seviyor bir gün benim evime nasip etsin
Porselen tezgahlar öncelikle diğer tezgahlara göre daha az bakım gerektirir.
Isıya, leke tutmamaya ve çizilmelere karşı
ısı yalıtımı yapmaz porselenler kırılganlıkları fazla bile olsa dayankılı agır saglam ve su geçirmezdir vazgeçilmez
Porselen mutfak için uygun bence çünkü hem kir veya küf tütmüyor hemde dayanıklı ama tek sorunu çok çabuk kırılabiliyor ona dikkat edilmeli ;)
Porselen yapısı gereği diğer materyallerden üsytündür. Üretimde özgürlük sağlar. Kullanımı hijyeniktir.
Bence şık durduğu için. Yani gorünüşü güzel. Fiyatını bilmiyorum pahalı mı ucuz pek bir fikrim yok. 😉
Daha iyi sağlam dayanıklı
Bence çok önemli çünkü hayatımızin yarışı o masada ya da tezgahda geçiyor
Daha kaliteli çünkü bence ve yıpranma durumu daha az
daha dayanıklı oluyor porselen olanlar çizik vs ihtimali daha az
güç para bu böyle olur artık yenilik ihtiyaç gelire göre
temizliği ve görseli çok iyi olduğu için bence
Çok hoş gerçekten de bende mutfağiöi yaptirivam bu bilgiler çok iyi
Neden seçmeyeyim
Fakat asıl sorun ev lazım
Bugün de bilgilendik. Mutfak tezgahı önemliymiş.
Tamam bir gün evim olursa tezgahını porselen yaptırırım
Günümüz teknoloji devri. En iyisi olması için seçilmesi gerekiyor bence
mermer varken porselen de bi düşündürmedi değil
Granit tezgahı tercih edebilirim hala ama emin değilim neyse
Hijyenik çünkü ve çok şık her evin vazgeçilmezi olmalı
Şık bir görüntü sert zemin benim gibi sıcak tencere koyanlar için güvenli
Çünkü yeterince cool, daha modern gösteriyor
Çok şahane klas duruyorlar ama fiyatlar da 🐱🏍
Nedense Porselen mutfak tezgahının fiyatını öğrenen kızlar bir anda bayılıyor
Porselen güzeldir ama ben ahşap seviyorum ahşap aşığı biriyim
Evi büyük olanlar için güzel bi tercih olabilir
valla çok bilgilendirici hiç böyle düşünmemiştim ben
Kalite sağlam leke tutmaz temizliği kolay bu yüzden seçerim
Sağlık ve estetik için gerçekten çok güzel bir tercih
Evmi kaldı reis yerle bır oldu 6 subatta. Yenı eve inşallah
porselen mutfak tezgahı görünüş olarak cezbedici oluyor
Porselen cok harika İnce zariftir o yüzden görüntü ve şıklık çok harika
Hoş olduğundan ve renklere uyum gösterdiğinden diye düşünüyorum
Çok zarif duruyor ve dayanıklı olması da düzel özelliklerinden.
Şık ve göz alıcı ayrıca sağlıklı olduğu için
Baya dayanıklı ondan ve güzel geliyor gözüme
Göz zevki bir yana yapılan yemeği showa çeviren tabakdır...
teşekkürler güzel içerik yenilerini bekleriz
Kalite illaki önemli ya maliyeti ne kadar acaba
çok şık duruyor ayrıca temizlemeside ayrı kolay gibi bence
Çok temiz duruyor ondan ben mesela nayilirm porselene
Ben porseleni daha çok beğeniyorum tabii bu benim kendi tercihim başkaları da başka şeyler sevebilir
Çeyizciler için güzel bir bilgi ve yönlendirme olmuş valla emeğinize sağlık
Parlak ve şık oluşu kolay temizlenmesi ve daha hijyenik olması
bildiğim kadarıyla porselenler daha temiz oluyor fazla mikrop barındırmıyor.
özellkle hamur işleri yaparke kullanım kolalylığı saglıyor bence
Mutfak tezgahı alacak olursam aklımda bulunsun
Porselen tabak herzaman tercihimizdir üstünde dolar olursa daha iyi olur
Bu nedenler için teşekkürler emeğine sağlık
Masaya göre dah geç eskiyi sadece sıkıldıkça kaplamasini dehistiriyorum
Kaliteli olur yemege lezzet katar ondan heralde birde şık durur masada
Porselen sağlıktır. Tezgahta neden kullanılmasın..
Çok klas duruyor. Her mutfakta olmadı gerekiyor bence
Fiyatını da yazsaydınız keşke malum bütçe de önemli
Ne fark eder bilader zevkler ve renkler tartışılmsz
porselen tezgahlar dayaniklilik ve saglamlik açisindan tercih edilmektedir
Porselen mutfak tezgahları oldukça dayanıklı
Evim Güzel evim daha sexsi ve guzl olsun ve kiskansinlar diye
Güzel bilgi zaten tercih ediyordum. Bundan sonra da daha emin olarak tercih edeceğim artık
Seçmediğimizde partnerlerimizin bir ömür boyu kafamıza kakacağı için