Koyu lacivert renklerin esmerleri daha çok kapattığını düşünüyorum.
(teni de koyu saçları da )
(teni de koyu saçları da )
Esmerlerin rengi siyah ve beyaz Koyu renk saç ve gözlere sahip olan kişilerin renkleri arasında siyah ve beyaz geliyor. Esmer tenli kişilere çok fazla koyu renk önerilmez. Mavi, turuncu, kırmızı, pembe ve altın sarısı renkler ise en çok onlara yakışır.
Sarışınlar kırmızı ve lacivert Sarışınlar enerjilerini; lacivert, yeşil, mavi, kırmızı ve beyaz renklerle ortaya çıkartabilirler. tavsıyem bu..
Esmereyakışanlar.
Beyaz
mor
mavi
pembe
siyah
kırmızı
bordo
Sarışına yakışan
Siyah
yeşil
lacivert
mor
ben esmerlere lacivertinde yakıştığını düşünüyorum eşim esmer lacivert yada siyah giyince çok hoşuma gidiyor yada ben aşık olduğum için ne giyse beğeniyorum :))
esmer erkege lacivrt belki yakısabılıyor ama, esmer bi bayanı cok kapatır bencede.
en iyisi beyaz ve kumrala cok yakısıyor ben sahsen cok kullanırım.
Cevap
5Cevap
Bencede Esmer tenli kişilere çok fazla koyu renk önerilmez. bence size Mavi, turuncu, kırmızı, pembe ve altın sarısı gibi renkler daha iyii yakşıblr..
açık tenli kişilere daha çok yakışır, ama koyu tenli kişiler ise koyu renk takım elbise giydikleri zaman eğer mümkünse içlerine açık renk gömlek benzeri birşey giymelerinde fayda var
cok esmer tene koyu renkler gitmiyor, ama beyaz tenli birisi( saclari koyu olabilir ) siyah lacivert veya griyi daha iyi tasiyor
sarıısn bır bayana daha cok yakısır dedıgın renk sen acık renklerı dene
bende kumralım ten beyaz sac kahve kendıme yakıstırmıyorum zevk meselesı sen yakıstırıosan mutlu oluyosan gıy ne ala
Sarışına yakışır, Esmeri boğar..
kumral ve sarısınlara
şarişina
sarışınlara
ikisinede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar