Saçlarım baya bir yıprandı çok dolaşıyor ama boyamayı düşünüyorum esmer tenliyim kahveyle kızıl arası bir renk istiyorum marka ve numaralarıyla beraber atabilir misiniz? Besleyici ve yumuşatıcı markaları rica edeyim.Saç boyası tavsiyeleri
güzellik salonu, en iyi şampuanlar ve saç boyaları ile saçlarınızı korumak için gereken tüm hizmetleri sunan öncü bir salonudur. Şampuanlar ve saç boyaları, saçlarınızın sağlığına zarar vermeden, sağlıklı ve parlak görünmesini sağlamak için seçilir.
Salonun uzman kadrosu, her müşterinin saç tipine ve ihtiyaçlarına uygun şampuan ve seçerek, müşterilerinin saçlarına en iyi şekilde bakım yapmaktadır. Herhangi bir kimyasal içermeyen organik şampuanlar ve saç boyaları, müşterilerin saçlarının doğal ve sağlıklı kalmasını sağlar.
Salonun müşteri odaklı yaklaşımı, müşterilerinin saçlarına zarar vermeden, en iyi sonuçları elde etmek için çalışır. Bu nedenle, kullanılan ve saç boyaları, saçların doğal nemini korumak ve saç derisinde tahrişe neden olmamak için özenle seçilir.
Merhabalar Saç boyası sorunu görünce hemen geldim. Çünkü benimde bizzat kendim kullanıp çokça memnun olduğum bir boya ile seni tanıştıracağım. Ama öncelik ile saçlarına biraz bakım yapıp sonra boyamanı öneririm. Sağlıklı saçlarda boya daha güzel tutar. Fakat yapmasan bile kaliteli, saçlara hem istenilen rengi veren hem de bakım yapan saç boyası yok değil :)
Saçlarımı yıprattım, iyice yıpranmasın diyorsan çözüm saçları neme doyuran Pure Color Saç Boyası!
Hiç korkma seni Pure Color saç boyası ile tanıştırayım hemen neden mi? Çünkü; İçerisinde bulunan Aloe vera, kaktüs ve aquaxyl özleriyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçların neme doyuyor ve ihtiyaç duyduğu canlılığa kavuşuyor. Bu yüzden hem boyayıp hem de saçlarına bakım yapabilirsin :). Ayrıca Jojoba yağı içeren bakım kremi sayesinde saçların daha parlak, sağlıklı ve ışıltılı hale geliyor. Yani eskisinden daha canlı ve sağlıklı görünecektir saçların. Boya sonrası saçları iyice duruladıktan sonra içerisinde çıkan maskeyi sürüp 2 dakika bekletip yıka ve farkı kendi gözlerin ile gör.
15 Farklı, enfes isimleri bulunan renk seçenekleri arasında kararsız kalabilirsin!
Saçların çok yıpranmış sana tavsiyem açık renklerden kaçınman daha koyu renkler seçmen. Ben furambuazlı çikolata 6.8'i tercih ettim, saçlarım çok güzel oldu. Bende mi terslik var yoksa herkes de benim gibi mi ama benim saçlarıma boya iyi geliyor :) Hemen uzuyor dökülme duruyor dökülen yerlerden tekrar saç çıkıyor belki de sırrı Pure Color olmasıdır. ♥️ İştah açıcı isimleri ile 15 renk seçeneği bulunmakta.
Evde saç boyamak hiç bu kadar kolay olmamıştı
Kutunun içerisinde çıkan boya ve oksidanı karıştırın. Oksidan kutusu büyük olduğu için başka bir kaba gerek yok :). Saçlarını dörde bölüp önce diplere sonra uçlara uygulayın. Jel formülü sayesinde rahatlıkla boyama işlemini yapabilirsiniz. Akma , damla riski tamamen ortadan kalkıyor ve saçlarına her teline nüfuz ediyor, böylelikle boyanın değmediği bir yer kalmıyor. Saçların dipten uca boyanıyor ve beyazların da varsa tamamen kapatıyor. Saçlarım sık ve uzun olduğu için 2 kutu kullandım ben ve yetti rahatlıkla boyadım. Benim beyazlarım artık yok moralimi çok bozuyordu açıkçası, genç yaşta bu kadar beyaz bakınca kötü oluyordum Pure Color sayesinde kurtuldum, artık aynaya bakarken beyazlara değil saçlarımın güzelliğine bakıyorum ♥️ Saçlarının seçme şansı O'nu tercih ederdi :) #saçınıntercihi
o kdr yıprandıysa boyama bence boya daha beter yıpratır... ama ılla boyucam dıyosan koleston tavsıye edıyorum..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kızıldı saçlarm yoğn kumrala açtm turuncya yakn 1 renk oldu güzel olsn istyrm birde psikolojye iyi gelyrya geçen yıl palette yapmştm saçlarmı baya yumşatmştı aslnda kolesyn nasıl peki
Ben pek boya taraftarı değilim yalnız. Annemi saçlarını farmasinin saç boyalariyla boyanmıştim. hem yumuşacık yaptı hemde hiç göz yakmadi. Bitkisel ağırlıklı olduğu söyleniyor sene istersen.
kına boyanın üstüne girer onda sıkıntı yok kına yaptktan sonra emin ol boyaya bakmıcan o kadar güzel rengi oluytoki ama kaliteli bir kına olmalı ben urfadan getrtyorum .
Ama o saçta 10-15 tllik sac oluyor hem kendin de dedin savlarım kötü die parani biraz biriktir düzgün Bi kuaföre git yazık etme saclarına canım tavsiyeni dinle :))