Saç tellerim ince ve hemen elektrikleniyor. Güzel kalıcı bir düzleştirmeyi hangisi sağlar? Önerileriniz nelerdir?
En iyi saç düzleştirici hangi marka?
En iyi saç düzleştirici hangi marka?

Düzleştirici seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar var. Saçlarımızı şekillendirmek için kullanacağımız ve saçımıza direkt ısı uygulayacağımız için saç düzleştirici seçerken biraz hassas davranmakta fayda var bence. Düzleştirici seçiminde dikkat edilmesi gerekenler;
Bu maddeleri göz önünde bulundurarak uzun süre kullanacağınız bir düzleştirici alabilirsiniz.

Ancak saça bu tarz yüksek ısılı işlemler uygulamak ne yazık ki yıpranmasına neden oluyor. Bu nedenle en azından saçı çok sık yüksek ısı ile şekillendirmemek önemli olacaktır. Ayrıca saçlarınızı yüksek ısı ile şekillendireceğiniz zaman mutlaka ısı koruyucu ürünler kullanın. Böylece saçınızın yıpranmasını bir parça da olsa önleyebilirsiniz diye umuyorum.
Bunun haricinde saça zarar vermeden şekillendirmek için farklı bir şekillendirici seçeneği bulunuyor aslında. Geçenlerde gördüm, Rachel Araz bir video paylaşmıştı.
Dyson Airwrap saç şekillendiriciden bahsediyor bu videoda. Saça yüksek ısı uygulamadan şekillendirmek için çok güzel bence. Farklı başlıkları olduğu için saçını ister düz ister dalgalı şekillendirebilirsiniz. Saç şekillendirici arayışında olanlar bu seçeneği mutlaka değerlendirmeli :)
Aşırı ısı olmadan saçları şekillendirmek hem yıpranmanın hem de cansız görünümün önüne geçecektir.
Merhabalar ❤️❤️
Sorunuzu görünce hemen ışınlanmak istedim😍. Çünkü benim size çok güzel işinize yarayacak bir tavsiyem olacak lakin onun öncesi "Saç düzleştirici alırken nelere dikkat etmeliyiz? İşlem yaparken nasıl kullanmayız?" bunlar hakkında bilgiler vereyim sonra küçük sırrımı paylaşayım ne dersiniz 🤗🤗🥳.

Saç düzleştirici alırken saç tipimize uygun olmasına özellikle dikkat etmemiz gerekir ki saçlara temas edecek kısım aletlerin plaka özellikleridir. Çünkü üzerinde kullanılan plaklar saç tipine, kullanılacak şekle göre değişkenlik gösterir. Bu yüzden saç tipinize göre önce keratin mi titanyum mu yoksa seramik mi buna karar vermek gerekir. Burada platinin genişliği, materyali ve iletkenlik yeteneği göz önünde bulundurmanız gerekir.
Birçok markanın kullandığı seramik saç düzleştiricilerin amacı, ısının saça daha az zarar vermesini sağlamak. Seramik kaplama saç düzleştiriciler, ısıyı az tutarak saçlarınızın yumuşak olmasını sağlar ve aynı zamanda elektriklenmenin de önüne geçer. Isıyı eşit miktarda dağıttığı için saçlarınızda olası yanmaların önüne geçilmiş olur.
Saçlarını her gün düzleştiren ve kalın telli saçlar için çok uygun olan bir model. Özellikle kıvırcık saçlara sahipseniz bu modeli tercih edebilirsiniz. Hemen hemen tüm markalarda bu model vardır siz de inceleyebilirsiniz. Titanyum saç düzleştiriciler saçları daha hızlı düzleştirir ve aynı zamanda parlaklık sağlar fakat kullanırken çok dikkatli kullanmak gerekir, çünkü titanyum ısıyı hemen iletir.
Bu saç düzleştirici çeşidi seramik plakalar ile üretilmiş fakat keratin katkısı da eklenmiş düzleştiricilerdir. Keratin, saçlarımızın canlı olmasını sağladığı kadar içerisinde bulunan proteinler sayesinde de saçlarımızı beslemektedir. Bu şekilde saçları düzleştirirken kusursuz bir görünüm elde etmek amaçlanmıştır. Galiba en güzel özellik de bu🥳.

Hemen anlatayım 🤗🤗 Saçlarımızı düzleştirirken en çok dikkat etmemiz gereken şey ısı ayarıdır. Çünkü saçlarımız çok hassas ve kırılgandır. Bu yüzden fazla ısıya dayanamazlar. Saçlara uygulanabilecek en fazla ısı derecesi 230'dur. Fazlası saçlara zarar vererek yanmasına sebep olur. Saçlarınız ince telli ise 115-140 derece arası yeterli olacaktır. Eğer kalın telli ve gür saçlarınız var ise 200 ve üstü derecelerde uygulayabilirsiniz.
Evet gel gelelim benim küçük sırrıma 😍😍.

Benim size önereceğim saç düzleştirici kesinlikle Dyson Corrale™ Saç Düzleştirici. Dyson Corrale™ Saç Düzleştirici sayesinde saçlarıma zarar vermeden istediğim gibi düzleştirebiliyorum.
Saçlarım kalın ve gür olmasına rağmen düzleştirmek asla çok fazla zamanımı almıyor ve elektriklenme yapmıyor. Beni kalbimden vuran bu 2 özelliği sayesinde de vazgeçilmezim haline gelmeyi başarıyor.😂

Azaltılmış ısısı ve kablosuz olması harika bir özellik! Benim gibi sakar birinin sürekli kabloyla savaşması ve kendini yakması kaçılmaz oluyordu😂🤦 Sanki hislerime tercüman olmuşlar.

Sürekli aynı şekillerden sıkılan biri olarak farkı şekiller yapması da ayrı bir gönlümü aldı. İsminin düzleştirici olduğuna bakmayın. Su dalgası, gerçek dalgalar, C dalgalar, keskin ve dümdüz saç modellerini de yapabilirsiniz Dyson Corrale™ Saç Düzleştirici'yle😍. Aynanın karşında kendisiyle çok uğraşan biri olarak düzleştiricim artık en yakın arkadaşım oldu resmen ve kuaförlere bir sürü para dökmek de benim için geride kaldı. Sanırım en güzeli de bu🤭🤭.
Umarım işinize yarar anlattıklarım😊.
Bu işi biliyorsunuz. 🍫
@OurangMedan teşekkür ederim 😅
Bayıldım😁
Ayıldım😂
Braun saç düzleştiriciler seramik kaplamalıdır, benim ki en sondaki gayet memnunum, senin gibi ince telli kırılma en aza indirgeniyor bununla..Tabi farklı markaları düşünürsen yine seramik kaplamalı olanını tercih etmeni öneririm..
Braun Satin Hair 5 multistyler fena değil ama çok iyi oldugunu söyleyemem nette araştırdım genelde braun satin hair7 öneriliyor ama hiç denemedim arzumda fena değil
Cevap
3Cevap
Ben Dyson saç düzleştirici kullanıyorum gerçekten güzel tavsiye ederim
Braun satinliner ion shine es2 sac duzlestirici kullanıyorum. 5. yılı geride bıraktık kendisiyle, çok seviyoruz.
Braun iyon özellikli, maşa da yapılabiliyor.190 tl ama mükemmel. Fön çekmiş gibi oluyor
Kesinlikle dyson al harika bişey ve üstüne tanımıyorum
Braun s2 yada s3 al o iyidir
birde iyon vererek elektriklenmeyi engelliyor
rica ederim ne demek
philips pro xl tek gerçek ondan başkası yalaaaan
phılıps 5 yıldır kullanıyorum zehir gibi mübarek
Babyliss kullanıyorum baya iyi.
babyliss markası ve ürünleri
ütü, ben öyle yapiyorum ugrastirmiyor da.
en iyisi.
bilse sormazdı :(
Braun kullanıyorum ve memnunum.
philippe kesinlikle
Para mı var aw
Remington
babyliss
braun satin hair
kesinlikle babyliss
ütü :(
çok :(
Babyliss iyidir.