Moda & Stil Senin tercihin şapka mı? Bandana mı? OzgurGüneş Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaz geldi her yer cıvıl cıvıl, kızlı erkekli renk renk bandanalar, şapkalar başımızda. Ben ikisinide tercih edenlerdenim. Ama şu aralar bandana daha çok tercihim. Kızlara da çok yakışıyor renk renk bandanalar ya sizin tercihiniz? Bandana Şapka İkisinide kullanıyorum İkisinide kullanmıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Senin tercihin şapka mı? Bandana mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pocomotoist Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Şapka sevmem, takmam. Bandana yaz tatillerinde yanımdan eksik etmediğim bir parça. 1 5 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Hımm harika, bandana benimde vazgeçemediğim bir aksesuar ya :) Yorumla pocomotoist +1 yıl Bileğime filan çok bağlıyorum :) İlginç bir güven ve güç veriyor :) Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Hadi ya değişik bir tarz :) Yorumla pocomotoist +1 yıl EİG için teşekkürler Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Beyza346 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Şapka seviyorum 1 3 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Hadi ya güzel peki ne tarz şapka? Yorumla Beyza346 +1 yıl Güzel olması yeterli fark etmez Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Yakışıyormu şapka? Yorumla
Saglamkoc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Benim saçlarım ikisine de gelmez. Bundan dolayı kullanmıyorum , tarzım değil. 1 5 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Anladım sanırım saçlar stil :) Yorumla Saglamkoc +1 yıl Aynen :) Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Evet bazı saçlar gerçekten çok güzel oluyor ve o doğallığı şapka ya da bandana bozabiliyor bence çok haklısın :) Yorumla Saglamkoc +1 yıl Aynı beni anlattın , eyvallah. Yorumla OzgurGüneş +1 yıl :) :) Yorumla
Çetinalp Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl fötör şapka bro 😄 1 2 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Güzel bro :) Yorumla Çetinalp +1 yıl aynen bro 😄 Yorumla
yampim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl yüzdeler yanlış gösteriyor 1 3 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Neden? :) Yorumla yampim +1 yıl haha badana seçeneğini görmemiştim Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Alemsin ya :p Yorumla
PsikolojikkDeli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Bandanalar daha hoş duruyor. 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Aynı fikirdeyim seninle :) Yorumla
effy-stonem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl İkisini de kullanmıyorum 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Hadi ya :) Yorumla
DoKa20 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl İkisi de diyenler ne yapıyor hocam. 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Hem şapka hem bandana takıyorlar yerine göre. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hatırı sayıılır miktarda bandanam var zero sapkam 1 3 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Benim de sanırım 15 tane filan :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cok kullanımlı ve uzun ömürlüler Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Aynen birde çok terletmiyorlar şapkalar gibi :) Yorumla
Delitilki Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sapka bana cok yakısıyor😃 1 3 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Kızlara her şey yakışıyor bence ya :) Yorumla Delitilki +1 yıl Bazılarına bandaj yakısıyor daha cok ama 😊 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Evet sanırım bu tamamen yüz hatları ile alakalı bir durum :) Yorumla
_ѕüмєуує_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bandana kullanırım arada şapka 😊 1 3 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Bandana süper ya :) Yorumla _ѕüмєуує_ +1 yıl Aynen 😊 😊 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl :) :) Yorumla
sorucevaplayan1234 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Bandana yazın çok güzel duruyor 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Aynen :) Yorumla
_Albatros_ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 33% +1 yıl Bandana 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Harika :) Yorumla
SuskunCicek Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gözlük haha: ) 1 5 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Ya ama onu başka soruda soracaktım ben :) Yorumla SuskunCicek +1 yıl Şapka olsn : ) Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Peki tamam ama şapkayı da tamamlayan da gözlüktür :) Yorumla SuskunCicek +1 yıl Bencede: )) Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Aynen :) :) Yorumla
Böğürtlenliçikoolata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bandana daha güzel. 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Aynen bencede :) Yorumla
En İyi Cevaplar