Bence altına yüksek bel ispanyol kumaş siyah bir pantolon üstüne de aynı şekilde siyah kumaş kalçanın altında biten bir ceket giymelisin altına da kalın ama biraz yüksek ve hafif maskülen bir topuklu ve büyük geniş şapkalardan da takabilirsin belki
Üste bunu giyip sokağa çıkacaksan birşey giyme altına çıplak gez. nasılsa bir farkı kalmıyor. Fransada ne giyilse moda olarak anlaşılıyor. Fransada anadan doğma gezende var vücudunu boyuyor dolanıyor o da güzel fikir öyle gez mesela. :D :D
Tabikide asla giyilmez diyemem bu tür kıyafetler tatil mekanları için tasarlanmış ürünler. bununla cadde sokak gezersen incinirsin her öküz her sapık bakar. ve sapık olmayanda vücut yapına bağlı olarak sapıklaşır. ne gerek var farkedilmek istiyorsun kafanın içindeki et parçasını kullan. mesela daha çok dil öğren daha iyi bir meslek sahibi ol daha iyi bir sporcu ol. memeyle popoyla ünlü olmak pek de iyi bir kariyer edindirmez insana.
Kot etek, bantlı nude renkte sandalet tabii ki! Bomber ceket ayrı bir hava katar harika olur. Etek yüksek bel olursa da güzel olur. Sandaletler şeffaf vs olabilir hatta nude sandaletten daha güzel olur güven bana
Dediğin çok güzel ama çok klasik diyorsan güzel açık renkli bir etek bustiyerde olan renklerden biri ya da siyah etek giyebilirsin. Yüksek bel eteklerden. Altına yine topuklu bilekten bağlı ayakkabı giyersin
Neden yakışmıyorki ben kadınlarda beyaz pantolonu çok beğeniyorum nedense ayrı bir çekici geliyor. Emin deyilim sma heralde çoğu erkekde benim gibi düşünüyordur. Gerçi siyah pantolon ve topuklu ayakkabıylada ayrı bir güzel olur mutkaka öylede giy yani.
Olmaz demedim klasik mi olur dedim😬 Üst çok hareketli olduğundan pek alternatif de yok gibi. Öyle yeni yeni icatları sevmem piercingmiş dövmeymiş geri kafalıyım ben😏
En İyi Cevaplar