bakin artikk sunu anlayinn kadin ozeldirr engellide olsa bakimsizda olsa kendini cirkin diye tanimlasada kadinn deger verilmesi gereken en ozeldirr kim ne derse desinn bunu bilmelidir kadin ne yaparsa cokk ozel varliktir ister sisman ister zayif ister orta ister guzel ister cirkinn kadinn demekk anne demektir ne giyirse yakisan varliktir
etek elbise giyen kadınlar bacaklarını göstermek için mi giyiyor? havalar sıcak ve pantolon vs tercih etmedikler için giyiyor herkes ve bir tesettürlü kadın olarak buna kimsenin karışabilecegini veya köt yorum yapabilme hakkına sahip oldugunu düşünmüyorum
Bı insan önce kendini içinde bulunduğu kıyafetten kendisi mutlu olmalı kendini mutlu hissediyorsa sorun yok bekar bir insan için şayet evliyse bu bir tarafı mutlu edip diğerini kırıyor ise hayatı beraber yaşamayı kabul ettiyseler birbirinin fikirlerine değer verip ortak bir nokta da buluşmalılar.
Etek güzel bacak içinmi tasarlanmış? Şu giymesin diyenler demekki kadını sırf obje olarak görüyor kızlardan bile giymesin diyenler var.. yazık ya eteği kadınlar giyer ve her kadına da yakışır etek rahatlıktır tabi bazıları nasıl bir etek hayal ediyorsa artık herkes güzellik abidesi kesilmiş sanki giyenler güzel bacaklı olucak diye bir kanun yok kimse mükemmel de değildir ayrıca
Belli olmuyor bu işlere özellikle çarpıklık ayrı hava katabiliyor, pürüz de öyle ama genel olarak giymesin en azından nadiren giymeli ama özgüveni yüksek bayanlar da hoşuma gidiyor bazen bacaklar kilolu, yağlı vs mini giyiyor vay be ne özgüvenli diyorum. Aslında boyu uzunların çoğu mini giymesin çok dikkat çekici oluyor aöa kısa boyluysa ve zayıfsa hiç dikkat çekmiyor.
herkes istediğini yapmakta özgürdür ama ben şöyle düşünüyorum örneğin çok kilonuz varsa aşırı kısa yerine dizin biraz üstünde etek ve ya şort tercih etmelisiniz ve ya çok zayıfsanız çok dar şeylerden kaçınmalısınız ciltteki lekeler tedavi ve ya krem yoluyla hallolur zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya abi tamam özgür olmalı kadınlar kendini nasıl güzel hissediyorsa öyle giyinmeli filan ama kalın çarpık vb kusurlu bacaklara mini eteği niye giydiriyorsunuz ki? Ya güzel olmuyor bakan hep dalga gecmek icin bakiyor bile bile kendine bunu yapmak saçmalık Olmuyorsa olmuyordur neden başka birşey giyip güzel görünmektense bunları giyip komik oluyorsunuz?
Giyer nıye giymesin. Hep sunu derım insana hep kendi malindan fayda vardır. carpıksa carpık aysenin baca gıyla mi Yuruyorum onlar bana verılmiş hazine kendimi mucize olarak görüyor ve begeniyorum bitmiştir.
Sorun babaannelerinize eskiden kalın bacaklı ondan sonra böyle babayiğit diyeceğimiz kadınları gelin almak isterlerdi. Yani eskiden güzel bacak kalındı güzel kadın babayiğitti bacağı inçe olan güEl oldu şimdi 😂😂😂😂
Kendini iyi hissedecekse giymelidir neden insanlara iyi görünmek için mi giyiyor tabi pürüzsüz bir kadında daha iyi olacaktır ama kimseye giymemelisin diyemezsin kişinin kendine yakıştırması önemlidir gerisi boştur
kadın bacağım güzel der mini giyer erkek bakıncada neden bakıyosun denir... ben kadınların mini etek ve şort giymesine karşıyım. Bikere kıskanç bir insanım yanımdakine birinin bakması cinayet sebebi.!
Güzel olmayan derken çarpıklık, eğrilik filan anlamında mı yoksa bakımsız, ağdasız vs anlamında mı o önemli. Çarpıklık bence çok sorun değil, yapısı bu, tabi ki giyebilir. Kendini iyi hissettiği sürece mini etek giymesi tamamen normal bence. Ama ağdasız bacak hiçbir kadına yakışmıyor, çorapla bile örtülemiyor, biraz bakımlı olmalı.
Alakası yok giyer çok zayıfda bacağı olmayan yakışmayan kilolu olan yakışmayan da giyer sizene insanlarin ne giydiğinden isterse göbeği olan kız göbeği açık giyer sizene yeter insanlar nasıl mutluysa öyle olur
Yazın herkes giysin efil efil olalım. Kot insanı sıkıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendinizi onun yerine koyduğunuzda bir düşünün belki bir yara izi vs var evet kötü görüntü ama giymek herkesin hakkı böyle kısıtlamalar ile hemcinslerimize köstek olmayalım lütfen
En İyi Cevaplar