İlk buluşmamızı yapacağız hoşlandığım adamla. Daha önce sadece görüntülü konuştuk. Yüz yüze ilk geldiğimde mini etek giymek istiyorum. Zaten normalde de yaz kış iki üç ginde bir mini etek elbise ya da şort giyerim. Sizce tuhaf bulur mu miniyle gitmemi?
Cevabın nedir?
İnsan karşısındakinde kendini görürmüş yapamdıkları şeyler ve uzanamadıkları ciğerler için boş yapanları takma ister mini giy ister şort sonuçta seni kabul edecekse tamamen herşeyinle kabul etmesi gerekiyor yoksa elbise kısıtlaması ile başlayan bir ilişki yarın bir gün başka kısıtlamalarla birikince artık dayanılmaz hale gelip patlamalar oluyor çok dersin sonra ona karışıyorsun buna karışıyorsun diye belki ortak nokta bulursunuz ama ilk buluşma bu ben o istemezse giymem diyorsan sen yine de ilk buluşmaya istediğin gibi git eğer zaten bu tarz şeylerden çok rahatsız olan biriyse bildirir bunu sana hemen akıllı adam ilişki başlamadan herşeyi oturur konuşur çocuk gibi boş hevesle ilişki kurmaya çalışmıyorsa tabii. Sen burda ki herkese çok kulak asma = )
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa şahane bir yorum :) Ben de sizin gibi düşünüyorum. Baştan benim yaşantımı, giyimimi kuşantımı, standartımı görsün. Eğer mini etekle hafif kız olmayı bağdaştırıyorsa zaten kaçsın gitsin.. ben de boş bir adama aşk beslemeyeyim. Çok şagolun :)
- +1 yıl
Rica ederim olması gerekeni söyledim ben çünkü bende bu şekilde düşünürüm :P Çok kız arkadaşım olmadı ama yani bir kızı daha doğrusu kızı da geçtim bir insanı anlamak çok zor değil sadece basit bir empati ama hakikaten hissederek empati kurunca gerisi ip söküğü gibi geliyor umarım anlaşabilir ve mutlu olursunuz = )
En İyi Cevaplar
+1 yılSüper mini deniyor sanırım. Aşırı kısa yani. Onlardan olmasın bari. Onun dışında zaten kadınlara kısa veya uzun farketmez eteği çok yakıştırıyorum. Pantolon giymelerine karşı olduğumu sanmayın. İsteyen istediğini giyer sonuçta. Ama dediğim gibi madem mini istiyosun normal mini tavsiye ederim. Esas tercih senin. Bol şans
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ya süper mini de değil. Ama kısa yani öyle hemen diz üstü şeyler giymem. Biraz avam buluyorum onları. Sıkıcı geliyor bana. Ben de kadina eteği cok yakistiriyorum kendime de tabii. Güzrlligi ortaya çikartiyor :)
- +1 yıl
Ben de yakıştırıyorum güzelin güzelliği ortaya çıkıyor
No miniyle gitme sonra giyersin ama ilk buluşmadan mini etek olmaz nekadar normal hayatında giysen de erkeklerin düşünceleri farklı
31 Yorumla
+1 yılHayır daha etkili olur bence
45 Yorumla
Soran+1 yılYaa çoo sevindirdi sizin gibi aklıselim bir kadının yorumu beni. Güzel olur değil mi
- +1 yıl
Bunu daha detaylı da konuşabiliriz problem olmaz 👍
Soran+1 yılTeşekkürler size uygun bir zaman kovalayip yazacagim, ne giymeyi düsundugumu de atarim, fikrinizi almayi çok isterim, iyi günler :)
- +1 yıl
Tamamdır 😉
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
68Cevap
Adamın hayat görüşü önemli yobaz biri ise seni yollu olarak görebilir ha yobaz değil çağdaş bir adamsa sıkıntı yapmaz. Eger yobaza seni s. kmek için kafasında hemen plan yapar. Çağdaş ise ilk etapta s. kmek olmaz amacı
12 Yorumla
Soran+1 yılAjhahahah shggd. İlk etapta olmaz ama illa ki olur mu :D iyi güldüm
+1 yılbuluşacağın erkek pislik mi değil mi anlamak için iyi bir test olabilir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel söyledin :) bence de
- +1 yıl
teşekkürler :)
kamuya açık bir yerde buluş ki pislik çıkarsa uzak durursun :)
+1 yılgiy ne olacak ki eğer sorarasa normaldede zaten böyle giyindiğini söylersin oda başdan bunu bilir e ona göre davranır
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Mini etek giyen kızı kaldiramıyorsa alışkın değilse beğenmiyorsa ona göre baştan biter.
- +1 yıl
evet yani en baştan herşey açık ve net olursa sonradan öyleydi böyleydi sorunu olmaz
Mini giymen bence daha etkili olur ilk buluşma için
12 Yorumla
Soran+1 yılEvett bence de:) ne kadar güzel fizikli bir kızla birlikte olacağini sezsin biraz. Zaten sohbetime bayılacağına eminim
+1 yıliçinden nasıl geliyosa oyle giyin giy yani ama kıçına kadar açık bişeyde olmasın çok ultrra mini yani
31 Yorumla
+1 yılNasıl kendini iyi hissediyorsan öyle git bence. Kıyafetlerinden dolayı hakkında yanlış karar verecek biriyse bırak versin zaten
10 Yorumlaİlk buluşmanda normal giyinmeni tavsiye ederim buluşmaya gidiyorsun sonuçta kıyafet balosuna değil sade bir makyaj yapabilir ancak abartmadan kıyafetini giyip gidebilirsin
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmaya etekle gitme ilk defa reel olcaksınız nolur nolmaz
30 Yorumla
+1 yılAdam mezhebi geniş biriyse neden olmasın ama ben olsam ilk buluşmadan sonra arayı açarım muhtemelen
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh bee
- +1 yıl
Neden yuh dedin ki?
+1 yılSokakta gordu minili kizlarin hayalini kuranlar kendi basina gelincemi dert yancak istedin gibi git
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kaşar gözüyle bakar yazmış, o öyle biri değil, kötü düşünmez değil mi, onu için süslenmemin nesi kötü ki
Vucudunla onu etkilemeye çalıştığını düşünebilir biraz daha asil birşeyler giy
10 Yorumla
+1 yılBuluşacağın adamı tanıyan birine sorsan daha net bulgular elde edersin.
10 Yorumla
+1 yılbence giyme.. ama uzun guzel bir elbise cok hoş olur
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı çıkabilir belki karşındkainin kötü gününe denk gelirsen fırsat vermiş gibi olur bence 😃
10 YorumlaBence ilk görüşmede onun niyetini farklı yönlere çekme istekli olduğunu düşünebilir hemcinslerimi iyi bilirim bir canavarla yaşıyoruz sonuçta :)
00 Yorumla
+1 yılBence güzel bir elbise giyin
22 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir evet.. sen olsan ne giyerdin
- +1 yıl
Ben elbise diye düsünüyorum
+1 yılBen tuhaf bulmazdım. Ama erkeğe göre değişir. Bence giy git bir şey olmaz. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanaldan tanıştınız bir süredir konusuyosunuz ilk buluşma. daha önce sanal anlamda bişeyler yasadınız. tabiki giymelisin güzel olur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya hoş olucak. Bir endamimi görsün
Cevap sahibi+1 yılbide kolaylık olsun adama :)
Soran+1 yılEllesin demedim. Niye yanlis anliyorsunuz. Neyse.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence biraz daha edebli giyinmelisin ki seni basit biri olarak düşünmesin erkeklerin aklı farklı çalışıyor
10 Yorumla
+1 yılLeşler azdirabilir yazmış leşşş. Ilk buluşmada hoş karsilanmayabilir
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılGelinlik giymediğin sürece sorun yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhshhshs sevdim bunu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa giyimden hoşlanmayan biriyse olumsuz izlenim bırakir.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kaans284 azip sevgili olandan bir halt olmaz. Yarin baska birini görur ona da azar.
Herzamn olduğun gibi davran kendinden ödün verme seni seven böyle sevsin
00 YorumlaGiyebilirsin bir sakıncası yok sonuçta daha önce giymediğin birşey değil
00 YorumlaBence olmaz uzun etek giy daha iyi olur erkege daha guzel gozukur
00 Yorumla
+1 yılNe kadar mini nasıl bir tarz ayakkabı ne kadar topuklu
00 Yorumla
+1 yılIlk bulusmada karsima miniyle gelen biriyle, mini bir iliski yasarim galiba
00 YorumlaCok abartili olur karsidaki insan seni farkli dusunur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha ilk buluşmada ben buna fena çakarım dedirtmek istiyorsun herhalde :D
10 YorumlaÖncelikle kendini rahat hissediyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvett hemde çok :)
+1 yılillah mini olmazsin ki normal etek giyin yane dizlerine kadar olan etek giy daha cekici olurusn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiy giy adam tamam bunda iş var 2 güne koyarım buna desin
00 Yorumla
+1 yılKendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin
114 Yorumla
Soran+1 yıl:) bence de
- +1 yıl
Kimin ne dediği önemli değil. Senin nasıl rahat olduğun ve rahat hissettiğin önemli
Soran+1 yılEvet... teşekkürler,
Aslinda normalde önemsemem ama ilk buluşma olduğu için geri tepmesinden çekiniyorum..- +1 yıl
Ne bakımdan geri tepecek
Soran+1 yılİnsanlar hep yanlış anlar seni filan demişler...
- +1 yıl
Tr de mini eteklere nasıl bakıldığını bilirsin. Karşındaki nasıl birisi bilmiyorum ama ilk buluşmada aha bu bana verecek diyede düşünmesin. Bilirsin erkeğe gülümsersen bu bana verecek diye bakarlar
Soran+1 yılÖyle biri değil şükür ki.. ama miniden çok hoşlanmıyor gibi geldi bana. Bakalım.. ölüm yok ucunda, giyip görücem
- +1 yıl
Minuten çok hoşnut olmuyorsa şansını zora sokma derim
Soran+1 yılHaklısın galiba ama ben miniden zor vazgeçerim.. yılların alıskanligi, hayrolsun...
- +1 yıl
Yakışıyor desene o zaman
Soran+1 yılNe yalan söyliyim çok yakıstirir herkes... ben de yakıstiriyorum. Daha kadin kadin özguvenli hissettiriyor
- +1 yıl
Yakışıyorsa birşey demem ama yakışmayalar giydiği zaman iğrenç oluyor
Soran+1 yılOrası öyle tabii.. benim boyum kilom ölcülerim uygun mini için..
- +1 yıl
Yakışıyorsa giyersin o zaman
+1 yılbnce sorun olmaz giy gitsin
110 Yorumla
Soran+1 yılSen sorun yapmaz misin
- +1 yıl
bnce sorun değil
- +1 yıl
tabi ne kadar mini o da önemli
Soran+1 yılBen hep giyiyorum dizimim iki kariş üç kariş üstü
- +1 yıl
devam et giymeye benlik sorun değil ama karşındaki ne duruma gelir bilmedim :)
Soran+1 yılEtkilenir mi sence.. etkilensin isterim doğrusu, zaten huyumu aklımı seviyor.. biraz da bedenimi sevse.. öyle s*ks yapmak gibi şeyleri kastetmiyorum.. sadce içinden ne hoş hatun dese kâfi... bacaklarım uzun ve güzeldirler.. 169 boyum var kilomda 50..
- +1 yıl
maşallahın var o zaman diz üstü giy o zaman sadece abartı mini olmasın
Soran+1 yılAnlamadim ben, maşallahin var derken? Tosun gibi mi...
Soran+1 yılBir de niye abarti olmasin diz üstü olsun dediniz ki
Soran+1 yılKusura bakmayin cok soru sordum...
Karşı taraf mini etek giyilmesinden hoşlanmıyorsa sıkıntı olur belli etmez pek ama sıkıntı olur
00 YorumlaCiddi bir iliski beklentisi varsa erkegin yanlis anlasilmalara sebep olabilirsin
00 YorumlaBen kot tişörtle gidiyorum elimden gelse pijama giyicem
31 Yorumla
Soran+1 yılMarifet mi yaptiğın. Bakımsız şey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü olur ilk buluşmadan kötü şeyler düşünür ellemek vs
00 Yorumla
+1 yıltuhaf falan durmaz, giy git.
10 Yorumla
+1 yılBisi. olmaz bacaklarin guzelse ya eller ya miker
10 YorumlaSevgilin nasil biri ona bagli mesela ben istemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılProfil fotondan hiç istemezsin gibi durmuyo cici kız
+1 yılSen nasıl rahat ediyorsan öyle giyin bence
10 Yorumla
+1 yılBence olmaz yalnış şeyler olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
Moda & Stil konusunda 921 cevap paylaştı. hayır olmaz daha iyi giy git
00 Yorumlaiyi olur, bu konudaki fikrini de öğrenmiş olursun
00 YorumlaYoo giy adam sapiksa anlarsin zaten
10 Yorumla
+1 yılYooo hoşuna gider 🎩🌹
00 Yorumla
+1 yıleşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım..
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim amacım alıştığım şıklıkta onun yanında da bulunmak. Bunda ne var ki.
Ne kadar takılıyorsunuz, iyi olur giy gitsin
00 Yorumla
+1 yılİçinden nasıl geliyorsa
00 YorumlaNiye seni ilk görüşte anlasın mı istiyorsun
00 YorumlaNasıl bir etek olduğuna bağlı.
00 Yorumla
+1 yılgiyme derim çocuk yanlış algılayabilir
10 YorumlaÇok erken anne olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ilk buluşmada mini etek giyme canım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini yansıtan bir şey giy bence
10 Yorumla
+1 yılBurda çıkan sonuca göre mi giyceksin?
12 Yorumla
Soran+1 yılAhah yok ya. Ben her türlü giyicem. Amac toplumun nabzını ölçmek :)
- +1 yıl
Giydikten sonra foto koy sor yine nabız o zaman ölçülür :)
+1 yılbir şey olmaz.. giyin gitsin.. rahat ol
010 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi...
Hep amacini farkli anlar yazmıslar ama...- +1 yıl
sen zaten oyle gezen surekli mini giyen birisi değil misin? farklı anlamak yerine çok beğenir ayrıca.. guzelliklerini saklama sevdiğin adamdan
Soran+1 yılBence de.. er geç zaten görecek beni miniyle ha ilk buluşma ha üç.. haklisiniz
- +1 yıl
ve cok etkilenir.. sen kimliğinle sevdiğin adama git.. o seni zaten sen oldugun için ister.. takılma etek boyuna
Soran+1 yıl:) yaa mutlu oldum. Evet, o anlayışlı biri zaten.. üstelik şık giyimden etkilendiğini söylemişti.. çok teşekkür ederim size, kafamı karıştırmıslardi hep tanidiklarim sakın mini giyme diye
- +1 yıl
şık giyim erkeklerin en sevdiği şeydir.. sen ışıltılı pırıl pırıl gozlerinde ışık sacan halinle git.. guzeli görsun.. aklı ruhu kalbi sende kalsın.. sana bakmaya da doyamasan.
Soran+1 yılAhh.. değil mi.. hem ben kendimi kadınsı hissettiğimde daha pozitif oluyorum.. mutluluğu getiriyor özgüven insana.
Çok teşekkürler :)- +1 yıl
:) sen zaten olması gerekeni düşünmüşssün.. tam istediğin gibi olacak
Soran+1 yıl:) iyi günler dilerim... pozitif yorumunu çok iyi geldi
- +1 yıl
iyi gunler.. mutluluklar
+1 yılManyak Harika olur tabi Harika ise fizik
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılneyi sunacağına bağlı
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği