Tayt tahrik etmek için mi, yoksa rahatlık için mi giyilir?

bir erkeğin bakış açısıyla bakmak gerekirse tayt giyen bir bayan çırılçıplak bir bayandan daha şehvet uyandırıcı oluyor, mesela bir kadın tamamen çıplak olduğunda o kadar şehvet duygusu uyandırmaz psikolojik olarakta bilim adamlarının kanıtladığı bir olaydır, günümüzde son trend olan tayt olayı ki birde üstüne birşey giymeyenler çoğunlukta erkeklerin şehvet duygusunu bir hayli azdırıyor, en ahlaklı erkek bile ister istemez bakmak ve içgeçirmek durumunda kalıyor.

ama bu duruma buradaki bayan arkadaşların bakışı çok farklı kendilerinin çok rahat hissettikleri için bu şekilde giyinmeyi istiyorlar ve tahrik güçlerinin farkında değiller veya hepsi elbirliği etmiş gibi aynı dilden konuşuyorlar ve bu duruma objektif bakan erkeklerede zaman zaman sapık diye nitelendiriyorlar

benim sorum şudur; bayan arkadaşlar hem rahat olduğu için hemde tüm gözlerin üstünüzde olması içinmi giyiyorsunuz bu kıyafeti lütfen açıkyürekli olarak cevap vermenizi istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
genelde 18 - 25 yaş arası arkadaşlar rahatlık için cevabını veriyorlar toplumun değer yargılarını baz aldığımızda yaş olayıda gerçekten çok önemli tabiki, mesela yaşı 35 in üstünde olan bir insan yani 75-80 lerde doğmuş birisi çok rahatlıkla tayt giyemez diye düşünüyorum, demek istediğimde bu aslında tamam genç arkadaşlar rahatlık için giyiyoruz diyorlarda biz o kadar serbest yetişmediğimiz için bizim nesilde durum farklı alğılanıyor,

Tayt tahrik etmek için mi, yoksa rahatlık için mi giyilir?