bir kere bu soru yanlis. onu bir düzelt. Her iki cins falan. Hem sen ne ara dövüşten pembe kiyafete geçis yaptın. 😊 kızlara özel yap şunu gece gece boş bulundum ben ve pembe elbise ( ki siyah renk hastası biri olarak)
Olmasın. Aman o olmasın. Çay olsun demlensin kahve köpursun falan ama o dediğin olmasin. hatta tamam tişörtü pembe bile kabul ederim. bak Pembe dedim ben.😊
O da pembe severdi der mişim :) küsmek, nefret, kin falan pek tarzım değil. Benim mekanizma yani soyut yanlarımin tek anahtarı güven ondan sebebtir kafese girişim.
Gece siyah bu bile yeterli bence. Duygu ve hislerin tam ortası. Ne var ne yok. tek. Valla bence kendi patenti olmalı. İzinsiz fslan kullanilmamali diye düşünüyorum.
Asker de komutana sormuştum hangi takımlisiniz diye.
Erkek adam kuş takımı tutmaz demişti. O gün bir kes daha Cimbomlu olduğum için gururlandim. Yalan yok cimbomlu olmasam bjk olurdum hatta fener hariç tüm takımlar olabilirdi. Takım falan olayini da astım aslında sempatim var hepsi bu.
Tek renk pembe bir elbise ise anormal değil. Ama pembe pantolon, pembe tişört, pembe aksesuar, ayakkabı, çanta vb. den oluşan bir kombinasyon tuhaf olur.
Aleyna tilki full pembe giyip pembeden beni soğutana kadar giyilirdi.. Onun o salak hareketleri pembeyede bulaştı heralde full pembe görünce istemsizce sinirleniyorum..
@Melike06_ ya tamamen değil mesela pantolon pembeyse hırkamı ceketi daha farklı renk oluyor tişört veya içimde ne varsa o da pembe oluyor ayakkabı da pembe mavi karışımı
En İyi Cevaplar