Koton her kıyafetten kumaş keserek kâr arayışına girdi sanırım.. eskiden elbiselerin birağırlığı vardı, şimdi bakıyorum nereden meme göstersek , nereden bacakları popoya kadar açsak derdindeler... kotonuda kaybettik kötü yola düştü..
Eskiden Koton marka çok güzel elbiseler kıyafetler üretirdi, şimdi ne oldu koton’a neden herşeyi vasatlaştı?
Bu tarz giyim firmaları insanların giyim tarzlarına kendileri karar verip yön vermek için , kültürünü bozacak yönde giyimntarzları üretip kültürel bozulmaya destek olurlar. O yüzden 10 mağaza gezsen de belki 1 ya da 2 kıyafet beğenebiliyorsun..
1
3 Yorumla
Soran
Aynen elbise bakıyorum kısacık.. üstten birşey bakıyorum dekolte.. ee başım açık ama mememi açayım? Hiçbirşey alamıyorum inan. İnsanları açıklığa teşvik ediyorlar
Sizi açılmaya teşvik ediyorlar bizde erkek olarak acayip etkileniyoruz. Şahsen seni çok iyi anlasam da artık bende gerçekten o minicik elbiselerden giymeni isterim o duruma geldim yanii..
rant meseles, ine dondu az degil surumden kazanma yontemi hatirlarsaniz maymun amblemi varken waikiki de pahaliydi simdi pazar mali gibi uretim pesinde kalitesiz ve yavan
En İyi Cevaplar