Haftaya iş görüşmesine gideceğim. Büyük bir firma, resmi giyinmem gerekiyor. Pantolon gömleği ayarladım ama çok fazla topuklu giyen birisi değilim. Boyum uzun zaten. Tek topuklu ayakkabım bu görseldeki. Bunu giysem olur mu yeni mi alsam çok kararsızım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler..
nasıl bır iş bılmeyorum ama topuklu ve klasık gıyın cok acık olmasın. cok acık olunca insan kaynaklarında ve goruşme yapacagınız yerdekı kadınlar sızı ıstmeye bılır
daha once turkıyenın en buuyk fırmasının genel merkezındeydım ankarada iş basvuru formalarını ve cvlerı gordum. ve bazı elemelere tanık oldum işi alınacak kadın guzelse diğer kadın yetkılı onu ıstemıyordu .. genel kadınlararası cekışme herhal. ilk ıgun ıcın sade gıyınmen yeterlı. ayakkabı ıcınde gayet uygun
Öyle bir yer olacağını düşünmüyorum. Sırf çekişme yüzünden işe alınmayacağımı zannetmiyorum sonuçta iyi bir üniversiteden mezunun aradıkları kriterlere uygunum bence bu yeterli. bir bilgin varsa biraz yardımcı olur musunuz hemen hemen ne soruyorlar?
stiletto vari ayakkabilar ile nasıl mücadele edeceksin merak konusu. mülakatlarda dış görünüşün etkisi 3. sirada. kasıntılı ve huzursuz hareketlerin nötr karşılanacak. donanimin daha kıymetli, rahat ve şık bi' ayakkabı daha makul görüşme için.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya evet bir de yürüyemiyorum topukluyla ondan da korkuyorum. Kısa topuk da komik mi durur bilmiyorum
En İyi Cevaplar