Her zaman. Çoraplar kadın zerafetibi cazibesini alımlı beden bacak hatlarını daha güzel gösterir kadın tenine kadınlar için de hoş ve güzel hava kazandırır.
1
55 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunun her kadin farkina varsa corapsiz kadin goremeyiz sokakta.
Haklısın tene göre ten rengine göre çorap modeli rengi parlak ya da mat renkler tercih edilmeli. Elbette pürüssüz bacaklara kadınlar çorap ya tercih etmezler ya da parlak görünüş his vermek için çok ince giyerler. Ama mutlaka elbise etek modeline göre şık zarif çorap şart olmalı. Topuklu ayakkabı da kapalı model stiletto ya da platform olursa çorap zarif oluyor.
Haklısın mutlaka Kapalı ayakkabı olunca bacak spreyide kadınlar için çorap giymek kaddar zahmetlidir. Çorap kaçar değiştirmem gerekir diye endişe ediyorlar.
Haklısın. Mutlaka kaçan çorapla hiç bir kız kadın oturmak gezmek istemez. Kim olursa olsun şık zarif estetik bacaklara etek elbise altında güzel şık çorap giymek isteyen her kadın özenli olmalı.
Önemli olan kıyafet ayakkabı giymek kadar çorap giyildiğinde de zevkle seçilen modeline inceliğine renk tonuna özen gösterilen modeli giymek daha güzeldir.
Bence de çok haklısın. Zevkli modeller zevkle beden hatlarına göre kıyafetlerle en güzel uygun ya da biraz da çekici olmak için çok özel desenli detaylı çorap tercih etmek daha güzel olur.
Desenli giymek cok riskli ama. Dogru kiyafete dogru desen secmek herkesin harci degil. Bu riski alamadiklari icin genelde duz siyah corap secer cogu kadin.
Haklısınız desenli çorap giymek için elbise sade olmalı , Y ada elbisede çorap deseninde detaylar olmalı ki çorap deseni elbisenin modelini kapatmasın. Mesela elbisenin yakasında dantel detay lar varsa dantel motifli çorap şşık durur. Elbisede tül transparan detaylar varda düz klasik sitah ince şık durur.
Iste cogu kadin bu kadar detay dusunmez ve o yuzden her elbiseyle dumduz corabi giyer cikar. Neyse corap giymesine sukredicez artik. O kadar derin dusunen kiza tapilir yani.
Haklısınız :) Zevk tarz model şıklık her özel zevk kadın zevkine hitap etmeli. Desenli modeller için özel şık kıyafet gyilmeli. Düz sade klasik ten çoraplar ve siyah modeller mat yarı parlak parlak modeller gibi bir çok estetik özellikte modeller var.
Anlıyorum haklısın. Benim gözlemlediğim çorap giymesi seven gündelik hayatında daha çok giymeyi uygun bulan yakıştıran mutlaka giymeliyim olmassa olmaz diyen kadınla kapalı giyinen kadınlardır. Daha çok etek giyerler , Ya da daha çok gündelik uzun elbise giyerler.
Ben bilekte kisa uzun etekle corap giyen kadinlardan bahsetmiyorum. Onlar her gun giyiyor evet ama ben normal etekle veya elbiseyle giyen kadinlardan bahsediyorum. Kapalilarin hepsi corap giyer, onlarin esprisi yok.
Haklısın. Anlıyorum Mesela bir iş kadını , bir memur , bir müdür kadın. Öğretmen gibi. Daha çok onlarda görğyorum çorap giydiklerinide. Normal etekle elbiselerle diz üstü etek giyen kadınlar çok daha zarifler.
Çok daha ilgi çekici oluyor değilmi. Bir çok kadın gelir. Eteği varken. Eteğine elbisesine göre çorap rengi modeli bakarlar. Kadın çalışanla bir arada çalışıyorsan kadınları fark edersin. Eteğim böyle şu renk ya da tenime göre nasıl olmalı diye kadın çalışanla aralarında diyalog olur. Bnede yakından şahit olmuştum.
Haklısın anlıyorum. Resimlerle anlatmak isterdim. İnce çorap kadınlar nasıl giymeli hangi etekle hangi elbiselerle neler giyilmeli örnekler verebilirim.
Hangi eteklerle hangi elbiselerle giydikleri çorap modelleri nasıl şık zarif olursa olsun bizim gönlümüzde her zaman zarif oldukları kadar çekici alımlı kadın olmaya devam edecekler.
Çok haklsın. Çoğumuz belli etmez değilmi aslında. Küçükken gençken bile kadınları seksi gördüğümüz ilk resimler kızları ilk tanıdığımız anlar çorapları ile olmuştur. Jartiyer çorabı görmek bir kadını hemen bize seksi gösterirdi. Ekstra hisler çorap zevkleri dediğiniz gibi her erkek için hatta kadınlar için farklı olur.
Haklısınız. Her zaman beğendim kadınlarda estetik duruşunu. İnce çorapları gerçekten özel yapan özellikleri. Bilinç altımıza işliyor ister istemez. Günümüzdeki kadınları genç bayanlarıda düşününce görünce ilgim daha bir artıyor yöneliyor modellere karşı.
Bence de her zaman modası da geçmez hemde kadın giyimi adına her zaman ihtiyaçları olacak. Bilinçlenmeleri bahsettiğimiz gibi etek elbise giymekte bilinci zevki olmalı kadınlarımızda.
Mutlaka her zaman bilinir ve kadınların çorap modellerinde daha geniş düşünüp daha özel modelleri giymek bacak hatlarında görmek ve kendi zerafetlerini güzel estetik bednelerini beğendikleri çorapları ile görmeleri heyecan verir kadınlarımıza.
Kıyafet bilinçi kıyafetlerin kadınlar için bedenlerine kattığı o zarif güzellik bilinci olması tenlerini ince çoraplarla estetik olduğu kadar zevkli ama şık modelllerle özel kılmaları kadınların duyguları arzuları beğenilme güdülerine de etkili olmalı.
Ne güzel olurdu. keşke hissetseler daha açık sözlü olsalar. Bizden tavsiyeler alsalar. Bizim zevklerimizi bilerek aldıkları çoraplarını heyecanla evlerine gider gitmez giyseler ve ertesi gün bize gösterircesine yanımıza gelip bir model daha almak isteseler keşke :)
Bir gün önce aldıkları çorabı giyerek tekrar gelmeleri çok güzel bir duygu değilmim. Sizin her gün iç içe olduğunuz çoraplardan birini alıp giymeleri sisin çorapların bir tanesini bir kadında nasıl durur bir görsem diyerek düşlediğiniz bir modeli bir kadıının giymesi sizin görmeniz güzel duygu olurdu.
Sizi anlamaya başlıyorum. Gzel duygular yaşamışsınız yaşıyorsunuz. Kadın tenini hissetmişsiniz çorap giydiği zaman. Ya da çorabı varken her an yanında olmasından onu gördükte tenini hissetmeyi arzu etmişsiniz.
En İyi Cevaplar