Sadece sırt çantası kullanıyorum sizce benim sorunum ne? 😀😀😀😀😀

Bende mesela hiç çanta kullanmam. Motorun arkasına bir kitap koyarım o kadar. Ayrıca, tatile çıkarken bile 2 poşet almam yeterli olur. 1 ay kalacağım yere o küçük sırt çantasıyla giderim. Özgürlük bu işte😎 yeni kitabım özgürlük sanatı, çıkmıştır🙊
Aaa inanamıyorm bir yazar soruma gelmis kitabını kitapçılarda bulabilir mym konusu nedir çok hoş: )
Şu an küçük yerlerde ama haftaya kızılay dost kitabevinde ve d&r gibi yerlerde bulursun. Ankara dışına çıkmaz ama sanıyorum 2 hafta içinde internette de bulabilirsin
Konusu hayatta kimseye bağlı kalmadan mutlu yaşayıp eğlenerek başarıya ulaşmak diyebilirim. Psikolojik sosyolojik felsefik güçlü değerlendirmeler içerir. Kötü bir olaya gülerek yaklaşmanın yükseltici bir etkisi vardır mesela
Teşekkürler
Olağan bir şey. Sıkıntı etme
Ne alaka? Ben de şu sıralar sırt çantası kullanıyorum. Rahat geliyor. Elimde tutmak zor geliyor özellikle alışveriş yaparken elimde bir şey olmadığı için rahatca bakabiliyorum ya da kitap alırken. Ama bazı yerlerde sirt çantası abes kaçıyor.
Oha bir tek ben kullanmıyorum sanıyordum çok sevindim buna kanka gel sarılalım 😂😂😍😍
kıskandn mı sen de sarıl: )
Ahaha: ) bu iyidi 😀😀
Yavşaklık diyip eksi vermek? Ben kötü şey mi dedim? Ben harun abi miyim? Ben lez miyim? Ben neyim?
Benimde elimden gelen sadece engele basmak olacaktır senin gibi yanlış anlayan algılaması ve kültürü düşük biriyle daha fazla muhattap olamam.
Cevap
42Cevap
Bakkala giderken bile sırt çantasıyla gidiyorum uyurken yanımda arkadaslarım alay ediyor artık. Hastalıksa benimki hastalıktır. Ama bence hastalık değil inanılmaz rahat bişey demekki spor seviyorsun rahatına düşünsün
Vay arkadaş çanta sormuşsun iki ataklı tutmuş sana laf etmiş böyleleri mide bulantısı dışında etki etmez. Fakat öyleleri yokmuş gibi devam etmek en güzeli
Hayır tabiki sırt çantası daha iyi bence sorunun olduğundan değil daha çok seviyorsun demekki alışmışsin
Şüphe etmene gerek yok. Tek değilsin 😁bende sırt çantası kullaniyorum sürekli daha iyi ve kullanışlı.🎈👍😊
Kol çantası daha kadınsı ama o omurga sağlığı için sırt çantası tercih ediyorum. İşe başlayınca nasıl takıcam onu bilmiyorum :D
ben de kullanmıyorum ve erkeğim
i.memeful.com/media/post/BdeLXXR_700wa_0.gif
Ne alakası var? Bunu sana düşündüren nedir? Böyle kalıplara takılmamalısın.
Bende bazem sirt cantasi kullaniyorum bunun kadinlikla ne alakası var ki :)
bende lise sondayım arkadaşlarımın kafam kadar kol çantaları var ve ben hep sırt çantası kullanıyorum. ben bile bir ara dedim ben niye kullanamıyorum diye. Ama eğer sen buysan ve bununla rahat ediyorsan sıkıntı etme bence
Sorunun yok.. aksine iyi bişey aslında hem kolunu yormuyo hem de tarz duruyo.. ☺
Fazla doz öğrencilik almışsın. Malesef artık unisex bir öğrencisin.
Ben de kullanmıyorum, bunun sorun olduğunu sanmıyorum.
Rahatına düşkünsün spor tarz takılıyorsun böyle devam et kendin ol yeterli ablacım
İlla kol çantası kullanacak değiliz, hangisi işini görüyorsa onu kullan.
En iyisi sırt çantası işte yük sırtına biniyor, öteki türlü kolun ağrırdı😀
Bende sırt çantası kullanıyorum hep. hoşuma gidiyor. Ne sorun olabilir ki şüphe etmene gerek yok ki😄
Daha iyi ya kol çantası ne öyle yaşlı kadınların ki gibi 😐
İş yerinde sırt çantasını bir tek ben kullanıyorum, herkes bir garip bakıyor : ))
Kol çantası kullanmamak ne zamandan itibaren bir sorun oldu ki?
Bende kullanmıyorum.
Çapraz kullanıyprum ben de hep. Ne sırt ne kol😂 tarz meselesi annem. Takılma😅
Saçmalama sırt çantası kadar müko bişey var mı acaba🤦🏻♀️😀
Şüphe edilecek bir durum yok. İpuçları senin gayet hanım, hamım bir kadın olduğu söylüyor bana.
Hayır bende sırt çantası kullanıyorum çok şirin bence
Kol çantasının tasarımları çok dandik ve teknik olarak hiç kullanışlı değil.
Hayir niye suphe edesin ne alaka 😊daha rahat sirt cantasi ve pratik rahat rahat her turlu ihtiyacin olan esyani yaninda tasiyabiliyosun bence dogru karar sen devam et 😊
Yav giy esorfman altini al sirt cantani gez dolas nr alaka kadinlikla bu bagdastirdigin seye bak sirt cantasi rahatliktir sirt cantasi adamdir
Bende sırt çantası kullanırım hep :D kol çantasını sevmem :D
Çanta yüzünden kadınlığın dan şüphe eden bir insan demek ki ciddi bir noksanı olsa insanlığın dan da şüphe eder mi 😂😂😂
Yeminle beni yazmışsın hiç kol çantam yok hep spor takılıyorum ve gayette memnunum bu durumumdan. sorun yok devamm et :D
Sırt çantaları rahat oluyor ama devamlı olarak kullanan bir insan değilim. Bunun için kadınlığından şüphelenme
Bende öyleyim suskun çiçek mrk etme sacma sapan kadin dglm gayim gay dglm travestiyim, travesti dglm erkeğim erkek dglm kaplumbağayim triplerine girme.
Bir yönetici olaraktan hala çanta kullanırım.. Eastpaktan vazgeçmem..
Helal kız
On sene evvel yapardık bu geyiği
Çanta kullanmayan biriyle evlencem
zor bulursun
Yoo ne alaka hem o çantalar hüç olmuyo iyi yapıyorsun good like👍
Bnde kol çantası kullanamam hep sırt çantası alırım öyle seviyorum 😍
Bende sırt çantası sevmiyorum kullanacaksam bile çok şık olmalı
Avukatlar gibi çanta taşımam gerekseydi bende sırt çantasını tercih ederdim.
Ne alaka o zaman bende kurdale gravat takıyorum o zaman bebde erkeklimden şüpe edim yok öyle mantık
Bende kullanamıyorum sanki düşecekmiş gibi geliyor, sırt çantası candır 😄
Hayir ne alaka herkes ayni olacak diye bisey yok sende normal bir kizsin sadece canta sevmiyorsun okadar :)
Kol’da taşımak bence mantıksız , resmen kol yorulur ya. Kan dolaşımı olmaz
Sevmiyorsundur bence 🤷♀️
bir sorun yok her kadının stiletto giymediği gibi birşey 😁
Bende sırt cantasi kullaniyorum sürekli Şuphelenck bisey yok bence
Bende kullanmıyorum cüzdan taşı bari kimliksiz gezmek yasak 😌
O senin tarzın kendine yakıştırıyorsan değiştirme çünkü kendine saygın kalmaz
Ben de kullanamıyorum çoğu zaman sırt çantasıyla geziyorum
Bence daha mantıklı bir bayan için kontrolü daha kolay senin sorunun rahatı sevmen😂
istediğin çanta modelini kullanabilirsin istersen çanta kullanmaya bilirsin bu senin tercihin
Bende bir erkek olarak kol çantası taşıyorum erkekliğimden şüphe etmelimiyim? (:
Bazen saçmalıkta sınır tanımıyoruz.
Kol çantası kullanmayan bayanlar yorum sizin
Ben de sürekli takmam çanta
Lisede çanta kullanmazdım, öğrenciliğimden hep şüphe ettim..
el çantası kullanma fobin falan mı var
Yoo: ) sadece sırt çantası daha pratik
eh tabi sen daha iyi bilirsin
Bence onlar çok daha rahat ve havalı 😎
Bende kullanmıyorum, çok nadir..
Hayır bence çok tatlısın
Hayatını yaşıyorsun daha ne jdsj
Bende öyle kullanıyorum normaldir.
Valla ben de böyleyim😄
Aynı sorun bende de var😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar