Audi r8 mi? ( 2016 öncesi modeli)
Porsche 911 carrera mı?
Porsche 911 carrera mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir araba sevdalısı olarak. carrera. çünkü eski R8 çok yuvarlak. ama yenisinde acayip ince sivri hatlar var. ve çok farklı duruyor.
yenisini hiç görmedim ve çook pahalı. 450 bin avro.
tt'ye bulaşmam. para sıkıntı değil yine de en uyguna getirmeye çalışıyorum. para paradır.
HONDA devi varken LEXUS devi varken soylediğin tenekeler bes para etmez 😀

üstteki araba beş para etmez alttaki nsx de söylediğim arabaların liginde değil. Çok daha pahalı
Üsteki arabada cok pahali dunyanin en hizli makinesi Lexus lfa fiyati 3 milyn uzeri😀
haberim yoktu çok çirkin bir şey:)
Cirkin dediğin makine Paris Hilton, un altinda😂
çok pahalı o ya hiç bakmadım bile. baksan da parasını ödiyip alabileceğin bir şey değildir zaten
Acayip pahali😀
Vergisi bile dudak ucuklatiyo Honda, ninda oyke😀
Audi
Cevap
12Cevap
Millete boşuna sorma arabayı sen kullanacaksın senin zevkin önemli.
911 çok satan bir araba, R8 alırsan kimseyle pişti olmazsın
ikisi de çok güzel karar veremedim, herkesin beğendiği bir arabaya almak istedim.
911 daha çok satılıyor o zaman 911 al, ama düşünceni beğenmedim. Başkası beğenecek diye değil kendin beğeneceksin diye bir seyi alman lazım, sürerken arabadan zevk alacagın bir sey olmalı.
Gösteriş için istiyorsan porsche yi al amblemi yeter
911 gerçekten çok pahalı. iyi kondisyonda r8 150-160 bin avro civarında. 911 ise aynı kondisyonda 220 bin avrodan aşağı bulunmuyor. ki carrera 350 hp r8 450 hp. bence de 911 daha iyi ama o parayı vermeye değer mi
bu arada ikisi de eski model. 2013-2014 civarında
Bana sorarsan o fiyata hem daha şık hem daha güçlü arabalar bulabilirsin
McStradale veya gtr gibi
Bu ülkede 2000 motor üzerine %260 vergi uygulanıyor ne alırsan pahalı olacak :D yan ülkede $30k olan arabaya $160k veriyoruz:D
maserati günlük kullanım için pek uygun değilmiş, fazla arıza çıkartabiliyormuş. ben de kullanıcılarının yalancısıyım. r8 ve 911 en güvenilir arabalar. pahalı olacak tabii ama arada 200 bin liradan fazla fark var yani aralarında sahiden çok fark yoksa gerek yok onu ödemeye.
İkisinin de belli bir havası var zaten, sende o arabayla yarış pistlerine çıkmayacaksın :D ikiside uygundur sana, 911 daha kaliteli tabi
sence audi porscheye göre çok mu fazla dikkat çeker?
Daha fazla dikkat çeker çünkü R8 türkiyede çok az sayıda var. Mesela yol üstünde bebekten geçerken bile bir 5 tane 911 görürsün
evet geçen hafta aynı gün içerisinde 3 tane gördüm
Pazar günü çıkınca her yer 911 doluyor zaten.
Ama R8 i son 3 yılda sadece 2 kere gördüm ki az gördüğüm için dönüp baktım da :D
Ama audi tt sanan cahillerde var :D
Sahibinden. com'da 145 bin avroya 12 bin km hasar kaydı olmayan r8 var. Bebekte fenerbahçede gördüğüm arabaların çoğundan ucuz. Böyle bir aracın bu fiyatta olması tedirgin ediyor. range roverlar bile 180 bin avrodan başlıyor.
Eski kasa oldukları için fiyatları öyle, vergisi çok olduğu için insanlar almaya tedirgin oluyor.
Aslında bir kez daha içine baktım da sıradan audilerden çok bir farkı yok hani, vites kutusu biraz daha iyi o kadar.
Oyum porsche den yana son kararım
teşekkürler
Rica ederim, arabalar kücüklüğümden beri ilgi alanıma giriyor bir sey sormak istersen mesaj atabilirsin
Hiçbiri VolksWagen Amarok
Ferrari F12 Berlinetta.
Porsche 911 Carrera. <3
Almayı mi düşünüyorsun
evet
audi r8
hiç para sıkıntın olmasa hangisini alırdın?
bunların dışında mı?
hayır ikisi
audi r8
ikiside olur farketmez
BMW M5 e 60 ;)
Porsche
Porsche
Porsche
audi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar