AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bana gore hepsi yakisiyor😏🙈 ama esim etek ve elbiseyi disarida giyinmeme izin vermedigini dusunerek soylersem etek ve elbise tarzi seyler..
Bana her şey yakışır 😀 daaa hangisini tercih ediyorsun dersen dışarda elbise uzun sade. Evde tayt 😁
Bir bayan, vücut yapısını bilip; vücut ölçülerine göre giyindikten sonra herşey yakışıyor bence 😊 Ama benim tercihim genellikle Jean+t-shirt 😍
Kalem etek daha cok yakisio. Kalcalarim bacaklarima gore iri oldugu icin daha seksi duruo
Hmmm
hepsi çok yakışıyor dhdahh ama tayt giymeyi daha çok seviyorum
Pantolon tayt nefret ederim kapali oldugum icin etek elbise
Önemli. olan giydiğin kıyafeti taşıyabilmek.. Ben hepsini iyi taşırım. Elbise mini en rahatı
Uzun hiçbir şey yakışmıyor çünkü zayıfım ve çokta uzun değilim bence uzun etekler uzun ve etli kızlara yasıyor örnek: 175cm 65kg
Elbise uzun etek uzun pantolon bunlar yakisiyor severimde zaten
Tesetturlu oldun ixin kisa seyler pltoln gymem uzun etek elvise gyerim
Hepsi yakışır. Ama hepsini dışarda giyemem ama. En çok tayt ve pantolon diyebilirim
elbise mini , etek mini, tayt pantolon eşofman 😂😂😂
Mini etek :) ben bile tahrik oluyorum uzerimdeyken :)
Egoistlik gibi olmasın ama bana hepsi yakışıyor 🤣🤣
Her tarzı deniyorum sanırım. Yakıştırırlar genelde hepsinide.
Mini etek sevmem. Mini etek giysem de altından tayt giyerim. Yoksa rahatsız olurum. Diğerlerini giyorum. En çok bana yakışan bence pantalon
bana kalem etek çok yakıştırırlar. Genel olarak orta boylarda elbise tercihim minide rahat edemiyorum anlarsınız 🤨😔🌸
Hepsı yakışıyor ama ben kendımı genelde mini ve dar kıyafetlerle seksi uzun elbiselerde eteklerde zarif hissedıyorum modum nasılsa o gün öyle
Kum saati vücuda sahip olduğum için hepsinin yakıştığını düşünüyorum ama en çok tayt ve mini elbiseleri bana yakıştırırlar☺️👍🏻
mini etek, uzun diz boyu elbise, pantolon (ispanyol dar farketmiyo hepsi yakışıyo😂), eşofman. Kısaca hepsi yakışıyo knk öeşsöspsödşdö
Boyum kısa oldugu içinn :( mini giyiyorum etek de elbise de tayt giyerim çok severim yakışıyor da pantolon da giyerim dar bilekten ama eşofman giymem sadece evde o da yakısmadıgından değil hoşuma gitmiyor pek
Hepsi yakışıyor en çok uzun elbiseyi yakıştırıyorum. Lütfen fiziği müsait olmayan etek ve tayt giymesin benim bile göz zevkim bozuluyor erkeklere acıyın
Kendime yamısmayan bir seyi asla giymem ama en cok yakısan mini elbise ve etekler bacaklarımı beğeniyorum
Elbise mini
Etek midi
Pantolon bol kesim tercih ediyorum (Rapper gibi )
Eşofman olarak ya ağız kısmı lastikli ya da yırtmaçlı
Taytı spor yaparken şort altına giyiyorum. Tek yiyince çok basit duruyor. Tercih etmiyorum tek
koyu siyah tayt üzerine bedeni saran türden boğazlı kazaklar kışın favorim, çok güzel durduğunu söyler herkes. yazın genelde kot şort, normal bir tişört. bence ne giysem yakışıyor. 😂
Ne guzel 😂😃
kesinlikle ve kesinlike mini etek çünkü Türkiye nin boy ortalaması da belli ve mini etek ten rengi bir topuklu ile boyu uzun da gösteriyor daha ince de gösteriyor. Malum türk kadınları biraz kalçalı da olunca etek güzel gizliyor
Her kadına herşey yakışır yeterki kendilerine baksınlar bizim türk kürt laz alevi kızların hepsi guzeldir
Şimdi bu soru çok genel olmuş bence 😀 kimine elbise yakışır kimine de tayt :) ama ben kendime elbise yakistiriyorum 😂
Kendine ne yakıstıriyorsa yakısıyordur genelde çogu yakışiyor taşımak önemli bence insanlar begenicek diye kendi için giymeli
O kızlara bağlı. Bacakları kısa ve inceyse tayt ve pantolon. Kız gibiyse, bacakları uzunsa etek ve elbise. Ama fizik önemli daha çok