Göğüslerim küçük. Bu yüzden kullanmıyordum südyen. Arkadaşımla gittim 75b aldım. Benim 75b den de küçük aslında neyse... birde destekli aldık. Ama kazak giyince böyle sert iki top gibi belli oluyor sütyen gözüme kötü geliyor ya. Örnek olarak şu resimdeki gibi. Ben belli olmasın istiyorum iki top varmış gibi sert bir cisim var gibi duruyor nasıl sütyenler takmalıyım ben siz nasıl giyiyorsunuz kıyafete göre?
bir kere 75b takan kadının baya vardır. Senin o kadar kucukse 75 al. Ve desteksiz demirli al. Tavsiyem bu. Ve illa ki belli olacak orada bir şey var yani. Amacin cidden yardım almak olsa erkeklere açık yapmazdin soruyu. Amaç belli sonuç belli.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadını erkeği düşünmedim. Sapığı düşüncem halim Yok canım o an aklıma geldi gerçekten yardım almak için sordum. Canım takıyorum ama iki göğüs arası boş duruyor iki sert top var gibi yani
Kötü durmuyor ki desteksiz tak o zaman ve elinde yıka sudyeni desteksiz de makine de yiksyinca kötü duruyor destekli de o destek şeyi bozuluyor kötü duruyor ve desteksiz alabilirsin ama bu da güzel bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım arası boş gibi duruyor iki sert cisim gibi sanki bana ait değil gibi ne yapmalıyım yanlış sütyen mı alıyorum
Kızların elinden gelse takmıcaklar neredeyse. Mecburiyetten takıyorsunuz ki normal öyle olması. Rahatsız ettiği için takmak istemeyenlerden bahsettim bu arada😉
Baktım kabarık göstermiyor. Herkes tişört sütyeni diyerek mı alıyor acaba? Küçük göğüsleri olan kızların kazak altında iki göğüs arası boşluklu durmuyor?
En İyi Cevaplar