bayanlar ise acık tonajlar..
ilk bulusmalar etkileyemedi sanırım yeterince :)
şuan tırnağımda kırmızı oje ve açık pembe de rujum var dışarı çıkıcam bakim etkileyebilirsem birilerini söylerim=)
randevu felan yok ama ortada olur mu
peki..
yok arkadaş yok kimse tırnağa felan bakmıyoo sonuç vasatt zaten soğukdan dondum yakışıklıda çocuk göremedim hiç biri mi dışarı çıkmamış yaa böhüüüüüüüüüüü=(
sorma yhaa yaşlı başlı amcalar vardı
kırmızı arabalı çi çocuk geçti yanımdan ben bakmadım(ağır kız havaları) annem çocuk topsakallıydı baya baktı dedi.. onunda tırnaklarımı görmesi imkansızz yahuu aman ben zaten kirli sakallı seviyorum diye avuttum kendimi bugünde yalnızız iyimi
bilemedim bak şimdi gözü dalmıştır yaa =(
=)
Kıyafetime en uygun olacak renkleri seçerim.Şu renk kesinlikle diyemem.
parlatıcı- gül kurusu
daha doğal. uzun tırnak sevmem.
illa derse siyahı severım.
link
hiç sürmese doğal olsa bana doğal olmayan hayranlık yaşatsa
Cevap
3Cevap
Çok dikkat çeken renkleri sevmem.Ben burdayım diye bağırıyor resmen.Parlatıcı veya krem rengi oje,pembenin tonlarında koyu bir ruj.
Sonradan arızaya geçmemesi için olduğum gibi giderim, etkileme amaçlı özel bir çaba harcamam
ikisinide kullanmıyrm sanırım bunun ıcın evde kaldım :D:D:D:D
yok yok vur yüzüme :D
tamam aferın akıllı ol :D:D:D yok öle bişe tabi :D
neyyyt:)
French kırmızı ruj ikilisi olaiblir. İllla çok seksi olucam diyorsan kırmızı ojede sürebilirsin. Ben koyu renklerden kullanıyorum tercihimi.
Bordo ojeyi tercih ederim ya da french :) ilk buluşma diye değil eğer ruj süreceksem kırmızıdır bu ama o günkü psikolojime bağlı
oje olarak bi parlatıcı yetr bence renkli olsun istemm ruj olarakta pembe olur ama öyle ben burdayım dien pembe değil:)
uçuk pembe ruj, kırmızı yada sıyah oje buyuk ıhtımalle..
karşı tarafı etkilemek çin oje ve ruj çabasına girmem konuşmam yeter ;)
Oje kullanmam. Ruj olarak çok fazla belli olmayacak bir renk veya nemlendirici tercih ederim.
etkileyeceğm diye oje sürmeyi düşünmem.
hafif parlatıcı ruj,french oje
birini hatırlattı bana bu tarz,french özellikle :(
Hafif parlatıcı. Kırmızı yada krem rengi oje.
dudak dolgun olsun da:DDDDDDDD
ben kırmızı sürerim..etkilemek için değil..tarzım.
parlatıcı olsun ılla ruj ıse kırmızı olsun..
ruj ve oje kullanmıyorum
tamamen üstümdekilerin rengine tarzına baglı
kırmızı
Ruj sürmem, kırmızı.
siyah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar