Dizilerde oyuncuların giydiği kıyafetler sizin giyim tarzınızı etkiliyor mu?
Yani diyelim ki bir dizide kadının/erkeğin giydiği kıyafet hoşunuza gidip, "işte aradığım giysi, düğünde bunu giymeliyim, tarzımı bu kişi gibi yapmayım" diyor musunuz? Çünkü insanlar birine yakıştırdıkları giysileri giymeyi ve kendilerine de yakışıp yakışmayacağını merak ederler. Çoğu zaman da ya fizik den ya da istedikleri gibi aynı kıyafeti bulamadıklarından dolayı bunu başaramazlar. Şu an ki tarzınızı kimi örnek alarak hayata geçirdiniz? Giyim konusunda bir idolünüz var mı?
Dizilerde oyuncuların giydiği kıyafetler sizin giyim tarzınızı etkiliyor mu?
-Etkilemiyor ama tarz olarak kendime çok yakın bulduklarım oluyor. Bir karakter giydi diye değil ama bir parçayı beğendiysem o karakterin üzerinde ben de alır, giyerim. Sonuçta mağazada bir şeyi görmekle televizyonda görmek arasında fark yok. Gerçi çoğu zaman yakından görünce hayal kırıklığı oluyor benim için :) -Tarzımı birini örnek alarak oluşturmadım. Küçüklüğümden beri moda&stil, moda&tasarım alanına ilgiliydim zaten. Kendi tasarımlarımı yapıyorum, aldığım giysileri kesip biçiyorum vs. -Giyim konusunda idolüm yok ama çok beğendiğim ve kendime çok yakın bulduğum isimler var. Taylor Momsen mesela favorim ve kendime yakın buluyorum. Çok cüretkar bir tarzı olduğu için Kadıköy'ün ortasında o şekilde takılmasam da Amsterdam'da o tarzda takılıyorum mesela. Megan Fox'un tarzıyla kendi tarzımı çok yakın buluyorum. "Aşkı Memnu"daki "Bihter" ile tarzlarımız yakın. "Fi" dizisindeki "Duru" ev halime çok yakın bir tarzda. Serenay Sarıkaya'nın gece stili benim gece stilimle benziyor. *Gecen bol olsun.*
Bir keresinde Beren Saat’in aşk-ı memnu dizisinde Behlül’ün uçakla kaybolduğu sahnede herkesin bahçedeki verandada otururken Bihter’in giydiği elbiseyi (hafızayı KESSSSS!!!) nette o kadar aramıştım ki yıllar sonra birden önüme düştü. Ebay’da hemen satın aldım. Beklediğime değdi. Hala giyerim. Bir de bu aralar ufak tefek cinayetler dizisinde Oya karakterinin kıyafetleri ilgimi çekiyor. 🙄🙄🙄
Hayır tabiki herkesin bir çizgisi var benimki klasic sanırım. Çok abartı giyinmekten moda oldu diye giyinmekten hoşlanmıyorum. Yakışan var yakışmayan var. 70 kilo kadın tayt giyiyor oluyormu, bide 50 kilo bir kız tayt giydiğinde sizde görüntü farklı olmuyormu.
Beni etkilemiyor ama ülke kadınlarını ziyadesiyle etkiliyor. Sıla tokaları, hürrem yüzüğü, meryem uzerli rengi saçlar... Kızılaydan dağılmış gibi her nesil bir dizi karakterinin kıyafetleri giyiliyor.
En İyi Cevaplar