Yağlı bir saç derisi rahatsız edici kaşıntı, kepek ve diğer binlerce soruna yol açabilir. Sadece bu değil, aynı zamanda kafa derinizi enfeksiyonlara ve saç dökülmesine de yatkın hale getirebilir. Maalesef en çok yaşanan saç problemlerinden bir tanesidir :(
Saçlarım çabuk yağlanıyor, neden?

Saçlarım çabuk yağlanıyor, neden? Öncelikle saçlar neden yağlanır? Sorusunun cevabını bulalım. Sonrasında ise çözüm yöntemlerinden bahsedelim. Yakın ailenizden biri aşırı yağlı bir saç derisine sahipse, o zaman buna sahip olma şansınız daha çok artıyor. Bunu biliyor muydunuz? Yağlı saçlarda en büyük etken genlerdir. Bunu stres, hijyen eksiliği, mevsim koşulları, saç derisi enfeksiyonları, sağlıksız beslenme takip ediyor.
Saçım çok yağlanıyor ne yapmalıyım?
1- Saçlarınızı iki günde bir yıkayın

Yağlı saç yıkama rutini Saçınızı yıkamak yağlı saç derisinden kurtulmanın en önemli adımıdır. Gözenekleriniz bezlerinizden yağ salgılar ve kafa derinizi yağlı ve yağlı hale getirir. Saçınızı düzenli olarak uygun bir ürünle yıkamak saç derinizin aşırı yağ birikmesini önleyecek ve saçınızın sağlıklı kalmasını sağlayacaktır.
2- Arındırıcı şampuanları tercih edin

Saçım çok yağlanıyor Elidor Doğanın Enerjisi Detoks Ferahlığı Limon ve Yeşil Çay Özlü Şampuan tam da yağlı saçlara göre. Saçları derinlemesine arındırıyor, ferahlık sağlıyor. Saçım çok yağlanıyor diyorsanız kurtarıcınız arındırıcı şampuanlar olacaktır.
3- Saç kremlerini saç diplerinize uygulamayın

Saçım çok yağlanıyor Saç kremlerinin saç diplerine uygulanması yağlanmaya, gözeneklerin tıkanmasına, dökülmelere sebebiyet verebilir. Bunun için saç boylarından uçlara doğru uygulama yapmanız gerekmektedir.
4- Düzenli ve sağlıklı beslenin

Saçım hemen yağlanıyor Fazla yağlı besinler tüketmek, saçlarımızın da çabucak yağlanmasına yol açacaktır. Diyetiniz, saç derinizin sağlığının korunmasında çok önemli bir rol oynar. Yağlı bir saç derisinden muzdaripseniz yağlı ve kızarmış yiyeceklerden kaçınılmalıdır. Saçım hemen yağlanıyor diyenler meyve ve sebzelere ağırlık vermelidir :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçlarının yağlanma sebebi yağlı ürünler yemene, yeterli su içmemene bağlı olabilir. Ya da yağ egzaması denilen hastalık vardır özellikle ergenlik çağında çıkan bu hastalık her yaşta olur. Aynı zaman da sürekli yıkamak, 1 günde 1-2 defa yıkamak, her gün yıkamak saçın yağını temizlemez cildi kurutur ve daha çok yağ salgılamasına neden olur. Stresten bazen saçlarımıza ellerimizi değdirebiliyoruz. Bu durum da saçları yağlandırır.

Yağlı saçlarını her gün yıkamaktan vazgeçip 3-4 gün ara ile yıkamaya çalış. Bir süre sonra cildin buna alışacak ve ona göre yağ salgılama durumu azalacak. Saçlarına bebek pudrası ya da yoksa mısır unu sür ve tara. Saçının fazla yağını alır. Saçlarına bandaj takabilir günü o şekilde kurtarabilirsin. Ya da daha kapalı, topuz gibi modellerle gününü kurtarabilirsin.
Bir diğer yönteminse saç kurutma makinesini orta ısıya alıp saç diplerini yukarıya taramak olabilir. Ya da, duş sonunda bir kovanın içine yarım çay bardağı sirke doldur ve bu suyu başına dök. Bu da kullanılan bir yöntem.
Gelelim en önemli konuya. Saçlarının dipleri yağlı olduğu için diplerine kesinlikle krem, yağ tarzı şeyler uygulama. Saçların belki de çok yıpranıyor ve bu yüzden düzensiz yağ salgılama durumu vardır, sana tavsiyem her tavsiye edilen, krem, yağ tarzı şeyleri kullanma. Elidor'un Anında Onarıcı Bakım Serum Bakım Kremini kullanmanı tavsiye ederim. Saçlarını yağlandırmayan, ağırlaştırmayan bir krem. Hem saçlarını onarıyor, hem de yağlandırmıyor. İçeriğindeki tatlı badem yağı sayesinde yıpranan, kırık olan saçları daha iyi onarıyor.
30 Yorumla
+1 yılSaç yağlanmasının birçok sebebi var. Beslenme düzeni, yanlış ürün kullanımı, sürekli saçlarımıza dokunmak ve yeteri kadar bakım yapmamak gibi sebepler saç yağlanmasına sebep olabilir. Saç kendi yağından beslenir. Saçları sürekli yıkamak çok iyi bir şey değildir. Haftada 2 kere yıkamak yeterli olacaktır. Biz yıkadıköa Saçımız daha fazla yağ üretmeye devam edecek. 🙂

Saçlarını sık yıkamamaya alıştırmalısın. Saç bakım rutinini değiştirmelisin. Gün içinde yağlanmasını istemiyorsan, kuru şampuan kullanabilirsin. Ben ihtiyacım olduğu zaman Elidor kuru şampuan kullanıyorum.
Saçlarımız yıprandığında yağlanma meydana gelebiliyor. Saç derimizdeki yağlanma artabiliyor. Saç derindeki yağ sana yeterli olacaktır.
Saçlar, uçlarından da beslenir. Bu yüzden sadece saç derisine bakım yapmak yeterli olmayabilir. Sana harika bir ürün tavsiyem var. Yeni Elidor Anında Onarıcı Bakım Serum Bakım Kremi 🧡 Elidor serum bakım kremi ile saçların daha bakımlı olacak. "Saçlarım yağlanırsa" derdi olmadan, sağlıklı ve güçlü saçlara kavuşmak mümkün. Çünkü Elidor'un serum bakım kremleri saçları ağırlaştırmadan ve yağlandırmadan onarıyor.
Saçlarını yıkamak yerine, yeni Elidor serum bakım kremi kullan. Saçlarını onarırken asla yağlandırmıyor. Saçlardaki yağ sorununa elveda deme vakti geldi. Şimdi Elidor vakti. 🤩00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle saçlarını çok sık yıkamamaya çalış. Saçlar hangi rutine alışırsa ona göre tepki vermeye başlar. Bu yüzden yıkama sıklığını azalt. Şampuanladıktan sonra saç diplerine masaj yapmayı unutma. Bir de o yağlı görüntüye saç kremin de sebep oluyor olabilir, çünkü saç kremleri genelde saçtan zor durulanır ve saça ağırlık verir, yağlı görünmesine de sebep olur.

Sana önereceğim bir ürün var. Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi. Kullanıyorum ve çok memnunum. Diğer kremlerden çok farklı. Saçımdan kolayca durulanıyor. Asla saçıma ağırlık yapmıyor. Bu yüzden yağlı görünüm de vermiyor. Üstelik saçımı onarıyor ve bakım yapıyor. Böylece saçlarım daha kolay şekil alıyor.
Keratin saçın temel yapı taşıdır. Bu ürünün de içeriğinde keratin bulunuyor. Böylece ilk yıkamadan itibaren her yıkamada saçları besleyip onarıyor. İçeriğindeki tatlı badem yağı sayesinde de saça yoğun nem veriyor. Böyle saçlar daha kolay açılıp taranıyor ve pürüzsüz bir görünüm alıyor.10 Yorumla
günde 2 kere dus aldıgın için yağlanıyor...yağ dengesini bozmussun ve saçların gun geçtikte kotuleşir saç derisinin yağa da ihtiyacı var.o yuzden 2 gun de 1 e dusur baslarda rahat etmezsin ama sonradan alısır saç diplerin ayrıca cok sıcak suyla dus alma saç derisi daha cabuk yaglanır...
03 Yorumla
Soran+1 yılsıcak suyla yapmıorum onu biliyorum.. yağlandırıyorm ewde olduum zamnlarda falan ama o da fayda etmiyo:(
- +1 yıl
Hergün yıkanmak zorundayım saçım dökülüyor ve birgün varsayalım yıkamayım hemen yağlanır benim gün aşırı duş almam mümkün değil
- +1 yıl
Gunde ii kere dus almayla alakasi yok yaaa bende ayni dertten muzdaribim. Sabah yikiyorum aksama sanki gunlerdir yikanmamis giib saclarim yaglaniyo. Boyali oldugu zaman daha gec yaglaniyo. Saclari kuruttugu icin boya, isime yariyo. Ama dip boyam ciktimi dipler hemen sönüyo uclari kuru kaliyo o yuzden surekli dip yaptirmam gerekiyo. Ama ona da raziyim cunku baskq caresini bulamadim
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir araştırma yağlı saçların diğerlerine göre daha zekilerde olduğunu söyler. bence yağlanması beslenmesi açısından iyi saçın. ama taraman gerek. yok kuru kalsın yağlanmasın diyorsan doğal sabun kullan saç için banyo sabunu ama. o yağı daha iyi çözer hem de sağlıklı çevreci
30 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
- Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYağlı saçlar için çözüm önerilerine göz attığında genelde saça talk pudra dökmek gibi önerilerle karşılaşıyor olabilirsin. Ancak pudra, saç derinin nefes almasına engel olabilir, saç köklerini tıkayabilir.
https://i.resimyukle.xyz/eNPN9a.jpeg
Kıl köklerimizdeki yağ bezeleri, saçımızın yumuşaklığını ve elastikiyetini sağlar. Fakat bazı sebeplerden dolayı fazla üretilen yağ miktarı, saçımızda parlak ve yağlı bir görüntü oluşmasına neden olabilir. Özellikle ergenlik döneminde, vücudumuz daha fazla yağ salgıladığından saçlarımız daha yağlı ve dolayısıyla parlak gözükür.
https://i.resimyukle.xyz/eNPN9a.jpeg
Peki, saç yağlanmasına ne iyi gelir? Saçların çabucak yağlanıyor diye aynı günde 2 kere saç yıkamak veya her gün yıkamak saçlarına zarar verir. Saç derinde bulunan ve saça faydalı doğal yağın yağ dengesini bu şekilde bozabilir, saçlarının daha da yağlanmasına neden olabilirsin. İşte bu yüzden saçlarını 2 günde 1 yıkamalısın.
https://i.resimyukle.xyz/AJSMed.jpeg
Elma sirkesi, içindeki asetik asit, saç derisindeki pH seviyesini dengelemeye yardımcı olur ve bu da aşırı yağ salınımını kontrol ederek saçlarındaki yağ birikimini azaltır. Ayrıca yumuşak ve ışıl ışıl saçların tadını çıkarman için güçlü bir saç toniği olarak çalışır.
https://i.resimyukle.xyz/RO6IT7.jpeg
Limon ise sağlıklı saçları teşvik eden birçok hayati vitamin ve mineral içerir. Limonun asitli özelliği, kafa derisinin pH seviyesini dengelemeye yardımcı olur ve yağ salınımını kontrol eder.
https://i.resimyukle.xyz/7yKRPR.jpeg
Elidor’un yağlı saçlar için özel olarak ürettiği Elidor canlandırıcı kuru şampuanı kullanmanı tavsiye ederim. Sprey formunda bir ürün olduğu için uygulaması da oldukça kolay. Şişeyi çalkalayıp 20-30 cm uzaktan saçlarına sıkıp 1 dakika beklemen yeterli. Daha sonra dilersen elinle veya tarayarak ürünü dağıtabilirsin. Ve saçların yeni yıkanmış gibi! :) Ayrıca hacim verme konusunda da çok çok başarılı bir ürün.10 Yorumla Canim aynı sorun bendede var 😊 Kalıp sabunla yıkarsan saci baya kurutur ama ben 3 gun idare edecek bir yöntem buldum. 2. Gunde yaglanında lavoboda sacımın onunu yıkıyorum o gun ıdare edıyorum. Bunun dısında yaglı saca cözüm bulamazsın cilt tipiyle alakalı birsey.
30 Yorumla
+1 yılŞampuanını ona göre seç. Saçını tam kurut yarı ıslak bırakırsan yağlanmasada yağlanmış gibi bir görüntü bırakır. Ayrıca elini sürekli saçına götürüyorsan yıkadığın gün içinde bile saçların yağlanabilir, saçınla oynama. Bunun dısında hala yağlanıyorsa sık banyo yapmaya çalış.
01 Yorumlacok tatlısın ya
Yağlanma karşıtı şampuan kullan eğer öyle bir şampuan kullanıyorsan markasını değiştir çünkü bil ki o şampuan saçına iyi gelmiyordur. Sabun kullanma. Ek olarak saç kremi ve ya saç maskesi kullan bunlar yine yağlanma karşıtı olsun. Fakat bunları en az 2 ay kullanmalısın. Geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergün saçı yıkamandan kaynaklanıyor gün aşırı yıka gözenekler açıldığından yağlanma daha fazla olur hergün yıkarsan hatta erkeklerin hergün saç yıkamasından dolayı aşırı yağlanmaya bağlı olarak saç dökülmesi artıyormuş hakan pekeri araştır mesela oda bu nedenden şikayetçiymiş doktoru hergün yıkama demişte saçlarını kurtarmış
00 YorumlaSaç derisini kaplayan bi tabakanın salgısını sağlayan hormon deride ki bu tabakadaki azalmayı fark ettikçe daha çok salgılıyormuş.. Sen saçını ne kadar sık yıkarsan o kadar çok saç derisini kaplayan o yağ özütünün hormon tarafından salgılanmasını sağlarsın...
O yüzden canım tavsiyem saçlarını iki günde bir yıkaman 1-2 hafta böyle devam et farkı göreceksin :)00 Yorumla
+1 yılsaç derinin yağlanınca saçlarına yağ dağıtıyor saçlarım yağlandı oluyor bunu önlemek için liquid yağlanan saç bakım setini önerebilirm senin saçların da ki yağ miktarını ayarlicaktır ve hep bunu koruyacaktır
00 Yorumla
+1 yılTalk pudrası kullanabilirsin ya da elidorun yeni kuru şampuanları çıktı saçın yağlı görünüyorsa sabah çıkmadan önce saçına sıkıyorsun o günü kurtarıyor en fazla 2 gün daha süreyi uzatabilirsin sonra tekrar saçlarını yıkamalısın. Gratis, watson ya da herhangi hir marketten bulabilirsin :)
10 Yorumla
+1 yılCanim bende ayni sorunu yasiyodum ve cok sikinti cektim saclarim dökülmeye baslamisti artik ama durunun sampuanıno kullandim biraz zor bulunuyor artik ama gercekten marketlere bir bak derim 3tl civarindaydi gercekten cok iyi geliyo ve saclarimin yaglanmasindan befret ediyorum yağlaninca psikolojik dengem de bozuluyordu
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılKuru sampuan kullanabilirsin günü kurtarir. Yaglanmayi geciktircek bisey bulamadim daha malesef ama hergün yikamak yerine iki gune bir yikarsan bir nebze azalıyor
00 Yorumla saçını ıyı durula ve banyodan cıktıktan sonra saçın kurudugunda saçının dıbıne bebe pudrası dokup fon makınası tutarak saçını karıstır yaglanmadıgını goruceksın
013 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz beyaz pudra kalmıyomu hiç?
Soran+1 yılgerçekten geçiriyosa bi koli bile alırım:):) önerebilcein bi marka var mı bebe pudrasında?
Soran+1 yıltamam yarın alıcam ve denemeye başlıcam:) hemen etkisini gösteriyo mu?:) çok mutlu oldum şimdi umrm benimkinede iyi gelir:)
Soran+1 yıltşekkür ettim :):)
Soran+1 yılpudra şimdilik işimi gördü teşekkür ettm:):)
- +1 yıl
Arkadaşlar sorunu çözdüm ama biraz zor 10 gün boyunca saçınızı yıkamayın geçer kendi yağında düzelmesi lazım
- +1 yıl
Arkadaşlar ozurdilerim yazıyı silemedim bunu denemeyin asıl cozumu soyluyorum sacinizi dalanın yesil sabun ile yıkayın ve duştan sonra sacinizi tam savuk suyla yıkayın cıkın
- +1 yıl
@Hasanelsabbah sakin sabunla yikamayin arinmasi cok zor ve sac derisini tikayabiliyor. gorunurde her sey guzel gibi gorunuyor; ama eczanede sac derimi kontrol ettirmistim o zaman dalan sabunuyla yikiyordum bana birakmami soyledi.
+1 yılSaçlarını her gün yıkarsan yağlanır tabii. 2 günde ya da 3 günde bir yıkaman lazım. Her gün saç mı yıkanırmış ya.
00 YorumlaAynı şekilde benim saçım da çok hızlı yağlanırdı. Birkaç gün sabredip tam yağlanmasını bekledikten sonra yıka zamanla alışacak.
02 Yorumla
Gizli Soranvala bır ay denedım Şu an pudra kullanıyorum 2 gunde bır yıkıyorum artık
Hep yıkama saçlarını biraz zaman ver görünümünü engellemek için de kkuru şampuan kullanabilirsin elidorun var bütün marketlerde bulursun
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsağol.
+1 yılsaclarini yikadiktan sonra durulama suyuna 1 cay bardagi elma sirkesi koyarsan öyle cabuk yaglanmazlar.
00 Yorumla
+1 yılYıkamaya alıştırdığın için saçının yapısı bozulmuş. Ne kadar yağlı gibi durursa dursun en az 2 günde bir yıka yavaş yavaş düzelir.
00 Yorumla
+1 yılçok banyo yaptığından yağlanıyo. 3gün normali aslında ama. Benim yaptığımı söyleyeyim bi gün durup bi gün yapıyorum ve sadece 1kez şampuanliyorum. Fazla şampuan da yağ sebebi
01 Yorumla
Soran+1 yılbende b, kere ve az şampuan kullanıyorm ama 2 gün bekleyemiorum:( anck evde olduum zamnlar da yıkamıyorm:(
+1 yılhttps://youtu.be/HZ9nh3OzG-0
doğal yöntemler :)00 Yorumlaçamterebenti kullan benim saçım normal, kurutuyor saçımı seninki yağlı olduğuna göre normale döner dengelemiş olursun :) sıcak suyla yıka bide saçını banyoda çok durula
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhergün yikadigin iicin de yaglana Bilir cok yikamak iyi degil
gece yatmadan bebek pudrasi sür sac diplerine Dogru oda iyi geliyor yaglanmaya diye duydum01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpeki :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılsürekli yıkadığın için yağlanıyor işte sana tavsiyem artık 2 kere hacışakir banyo sabunu ile sabunla çok az miktarda sonra şampuan ile yıka ve 2 günde bir yıkamaya başla ki saçların alışsın
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Yağsız şeyler yemeye çalış. İnsan vücudunu neyle beslerse öyle gider
00 Yorumlaben de 2 günde bir yıkıyorum bir çözüm bulursan bana da söyle ben daha bulamadım
00 Yorumla
+1 yılHergün yıkayabilirsin sıkıntı yok ama özel bir şampuan alıp denemelisin ...
02 Yorumla
Gizli Soranama nası bı sampuan alacagım ona bılmıyorum ıste
Eczaneye sor , dermatoloğa git misal ...
- Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGünde 2 kez yıkanmandan kaynaklanıyor olabilir.Saçın bu duruma alışkanlık göstermiş.Şampuanını değiştir.Belli bir süre düzleştirici,fön kullanma.
00 Yorumla
+1 yılönce biyun onemli kisaysan sacini uzatirsan iyice yer elmasi gibi olursun 170sen hallederiz
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılSurekli yikadigin icin yagli benimde oyleydi ama surekli yikamayi biraktim eskisi gibi yaglanmiyor
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılya evet onu da hep söylüyorlar ama nasıl eski haline getiricem birkaç gün banyo yapmayıp eski düzenine sokmaya çalışsam da o birkaç gün saçlarım rezil bir şekilde olacak ben ona yanarım..
- +1 yıl
Rezil olsada sonra rahatlarsin ben evdeyken yikamamaya ozen gosteriorm
Gizli Soran+1 yılişte uzun bir tatil denk gelse de ben de yapsam, o rezil saçlarla dışarı çıkamam
- +1 yıl
Anladim
aynı sorun bendede var hergün saçlarımı yıkıyorum lanet olsun yağlı saçlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaglanma sac uzmasini engelemes ki dogal sampuanlar kullan veya zeytin yagli sabun a101'de cok iyi sabunlar vardi
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılelidor kullanıyorum ıyı dıyolar
Cevap sahibi+1 yılyok ya kimyasal madde cok icinde silicon vs var bu sacini daha yagli yapar ben dr ogranic tea tree sampuan kullaniyorum cok iyi ama yurtdisinda sadece satiliyor galiba ama sen trden baska markalardan tea tree bakabilirsin yagli saclar icin birebir
Her gun yıkamam dengesını bozmussun 3 gunde bı yıka ya da daha uzun sure
00 Yorumla- Daha fazla (57)
Erkekler Ne Diyor
zeki insanları saçları çabuk yağlanır nedeni zeki insanların saçlarında yağlanmalara neden olan bakır elemntinin fazla olması. eğer saçını sık yıkamazsan yakında saçların dökülebilir. eğer kendini zeki zannetmiyorsan ( ☺ ) bir cildiye doktoruyla görüş
00 YorumlaDediğn gibi yıkamaya alıştırmışsın. Bir arkadaşta da bu durum vardı. Bir yerden duymuş ve şampuan kullanmayı bıraktı. Sadece hacı şakir sabunu kullandı. 1 ay bayaa sıkıntı çekti ama şimdi saçları mükemmel durumda. Ne yağ var ne de aşırı sertlik.
Aktardan fayda gören de duymuştum ama o iş biraz riskli.00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılMardine gittigimde oradan bir iki sabun almıştım. çok iyidi. saçların ince telli ve yaglaniyor. İnce telli olunca ve yaglaninca yapıyor kafaya :) sabun iyi geldi. teller sertleşti ve deri daha az yağlı hale geldi.
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun... Acil şifalar dilerim
Ne yazikki ayni durumdayım ne yaptim ne ettiysem çözüm yok...
ersag sampuani öneririm dusunurseniz tedarik edebilirim.
yaglanmayi kesmiyor ama azaltıyor ve canlandırıyor10 Yorumla
+1 yılbak Arkadaşım. şu sabunu al! ''' BITTIM SABUNU ''' ismi seni korkutmasin. bırak şu sampuanı, saclarin toparlar kendini kısa sürede. sonrada bana dua et. hayır dua etki dönüşü sana olsun. beddua edersen x 5 :)
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılo ne ya ben hiç öyle bi sabun duymadım =) nerde satılır peki bu sabun eczanelerde falan mı yada aktarlarda mı
- +1 yıl
sen türkiyede yaşamıyormusun? Aktarlara bak... 20 yıldır var o sabun.
Gizli Soran+1 yılne alaka sımdı duymadım işte duymak zorundamıyım isterse 50 yıldır var olsun işim düşmemiş demekki
- +1 yıl
sana ilacını söyledim ister al, ister alma. karar senin ben 8 yıldır kullaniyorum çokta memnunum, çoğu arkadaşım kullaniyor ben seni tanımam etmem, bildiğim bir şeyi söyledim. hayırlı geceler.
Gizli Soran+1 yılpekı arastırıcam tavsıyen ıcın tesekkurler ıyı geceler
birden kendimi gördümmm :)) aynı sorun bende de var saçlarım ertesi gün yağlanıyor bi çok şey denedim kafanı yıkama dediler bırak yağlı dursun alışır dediler onu da denedim yok olmuyor :( cilt yapımızdan kaynaklanıyor doktora danışmak en mantıklısı
02 Yorumla
Soran+1 yıldr a gittim besinlerinle alakalı dedi ama ben hiç abur cubur bile yemiyorum:( hiç bi çözüm bulamadm:( utanıyorm artk:( kendm temizim ama saçlatım yağlı::( bilmeyen bi insan derki kaç gündür yıkanmıyor bu kız acaba:(
yağlı yiyeceklerden uzak durmalısın
baharat vs etki eder mi emin değilim
birde eczaneden yağlı saçlara özel şampuan denemelisin
benim yüzümde aynı sıkıntı var bu şekilde kurtuldum sayılır00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte kardeşim ALLAH'ın bir lütfu araştır saç yağı ne işe yarıyor gidip şampuanlara , kremlere cart curta para verme ALLAH en değerlisini kafanda yaratmış.
10 Yorumla
+1 yıleski kız arkadaşımda aynı sorun vardı, inan senelerce denemediği bişi kalmamış, doktoru şampuanı aklına ne gelirse hepsini denedi, fayda yok onun yapısı saçları öylee, seninkide aynı durumda...
024 Yorumla
Soran+1 yılsanırım evet:(
- +1 yıl
ama sonra düzeldi o
Soran+1 yılnasıl?:(
- +1 yıl
saçlarını kazıttı :D
Soran+1 yılyok artk:):) gerçktn mi?:)
- +1 yıl
evetttttttt
Soran+1 yıl:) aslında bi ara düşündüm ama ben yapamam:):) yanaklarım büyük benm:):)
- +1 yıl
yavrummm ben deli sen benden delisinnn :))))
Soran+1 yılben ciddii sölüyodm:):) ama sen dalga geçiodn sanırım:):)
- +1 yıl
bendede yağlanma vardı aşırı hemde, bak sana gojiberyy saç şampuanını önerebilirim yanlız fiyatı yüksek biraz.
Soran+1 yılfiyat konusu hiç önmli değil yeter ki şu yağlanmadn kurtuliim:(
- +1 yıl
iyi al o zaman... ben 4 adet kullandım geçti
Soran+1 yılhmm denerm bunuda şampuanın kndi içinde çeştleri var mı? yoksa tek mi?
- +1 yıl
yani şeyi buldun şesizinini istiyonn :DD dikkat et bak büssürü site var çakmalarına dikkat et :)
Soran+1 yılo yüzden soruyom ama sen hemen bşka yere yoruyon:)
- +1 yıl
valla tek çeşidi var bunun, bide losyonu var, kremi gibi bişi, kremini kullandıgın gün banyo etmelisin,ki sen zaten hergün yapıyon :)) sana iyi gelceğini düşünüyom, sipariş kapına geliyo kapıda ödeme yapıyosun, ve sipariş verirken sor kargo ücreti varmı falan diye, sonrasında onuda katmasınlar :)
Soran+1 yıltamam teşekkür ettim:)
- +1 yıl
Soran+1 yılthanks:)
- +1 yıl
şeyy bak ne dicem sana, şimdi şampuanın yanında losyonda vermeleri lazım, oda aynı şampuan kutusu gibi boyutu herşeyi aynı sadece losyon içinde var :) 2 kutu siparis verirsen 2de losyon göndermeleri lazım bunu sipariş ederken sor, kargo ücretsiz diyolar sen gene sor, şampuanın fazla köpüğü yok saçının dibini biraz hafif yakabilir benimkini yaktı ama çok hafif, etkisi vardır kesinlikle tavsiye ederim.
Soran+1 yılben o siteyi araştrdm ama şampuanlarda kepek için olanına denk geldim yağlanma ile ilgili olanı bulamadm:( şimdilik pudra çözümü buldm biraz böle takıliim:)
- +1 yıl
ahu gönlün bilir ben diceğimi dedim :)
Soran+1 yılteşekkür ettm yardımların için :):) ama 2. seçenek senn tavsiyen oluck:)
- +1 yıl
rica ederim efem :))
kader canım bende de aynı sankı fabrıka var kafamda
20 Yorumlayıkayabilirsin. 😂 tavsiyem fönü biraz abart kişisel bakımı üst seviyeye çıkart mesela yastık kılıfını sık değiştir yatmadan önce saçlarını yıka
00 Yorumlayağlı cilt genetik bir durum.. yapılabilecek bir şey yok pek... sadece 1 ilaç war oda ciddi bir şey ve çokta tavsiye edilmez.
00 Yorumla
+1 yılSaçlarının yaglanması iyi birseydir bakır fazlalıgından dolayı sacların yaglanıyor.
Buda zeki insanların bir özelliği üzülme.
Günlükte yıkama incelir 2 gunde bir yıka10 Yorumlaaynı sorun bendede var sabah yıkıyorum akşam yatana kadar yağlanıyor çözemedim gitti
00 YorumlaUzmana görünmende fayda var bence, sürekli saçlarınla oynuyorsan ondanda olabilir..
00 Yorumlahergün yıkarsanz benmki gibi saçlarınız dökülür. sampuann içersnde olan köpürmeye yarayan bir madde var o saçları döküyor sodyumla başlyn bişey
00 Yorumlasac kremi kullanma, ya da kullandigin sampuan icerigine dikkat et yaglanmaz. ek seyler kullanma kurutursun sacini
00 Yorumla
+1 yılaşırı stres yapıyorsun. biraz sakinleşmen gerek. başına ateş düşüyo ayrıca. birkaç problemin var muhtemelen
011 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla stresm yapıyorum:( bi kaç değil bi sürü problemim war :( ama bunlarn yağlanma ile ilgisini tam olark anlayamadm:( bilgin warsa biraz daa açık yazarmsn?
- +1 yıl
:) benim saçlarım çok ince yumuşacık ve dökülmeyen tipten. normalde hiç yağlanma sorunu ile karşılaşmadım ama üç ay önce iş yerinde çok stres yaşamaya başladım yoğunluktan ve sivil hayatımdada başka problemlerim çıktı karşıma zaman yetmiyor gibi geliyordu :) gece ateş düşüyo başına falan böyle sanki. bazen iş yerindede kafamın çok sıcak olduğunu hissediyorum :) tek önerim sessiz sakin tek takıl biraz kendini dinle ;)
Soran+1 yılvizeler yaklaşıolar raporlar falan bi yandan aile arkadşlar falan derkn kndimi dinlemem çok zor bu şartlar altında:):) desene kurtulamıcm yağdan:(
- +1 yıl
:) hmm sen biş kullanımda diyosun. ben migren olmaktan korkuyorum. elidorun saç kremi güzel bu turuncu renki olan. ve şu ferahlatıcı saç şampuanlarından birisini kullanmalısın :)
Soran+1 yılelidorun turuncu serisini kullanıyom zaten:):) bende migren başlangıcı var bile:):)
- +1 yıl
doğru tahminlerim o zaman hep :) büyücü gibiyim
Soran+1 yılmüneccimsin:)
- +1 yıl
o biraz ağır oldu :D
Soran+1 yılkötü amaçla sölemedm:(
- +1 yıl
şaka yaptım:)
Soran+1 yıliyi o zamn sorun yok:)
neden banyo yapıyorsun ki sadece saçlarını yıkasan olmuyor mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılsaç yıkamak zor geliyo:) banyo yapmk daha kolay:)
bende yağlanıyordu kullandığım sampıon sıp dıe kestı
00 Yorumla
+1 yılsaç kurutma makinesi kullanıyosan kullanma
cayırt00 YorumlaBenimde öyleydi yağlı saçlara özel şampuanlardan kullandım geçti 1 yıl falan oldu artık hep onu kullanıyorum.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmarkası nedir
+1 yılavonun seti var yağlı saçlar için onları kullan 15günde yağlanma olayı ortadan kalkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılavon u denedm bnde işe yaramadı:(
+1 yıldermataloga görünseniz iyi olur.burayı biraz aşıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılgittim ama pek işime yaramadı:(
- +1 yıl
özel e git..birtanesi ile yetinme
Soran+1 yılözel e gittim zaten:) ii bi hastaneye hemde ordan bi fayda bulamaynca bşkasına gitmedm:(
- +1 yıl
sacmalık ya..neyse üzülme iyi olur inş.
Soran+1 yılinş:(
malesef benimde ve bir çare bulamadım hergün yıkıyorum sadece oda iyi değilmiş
00 YorumlaAynı Problem bende de var en son kükürtlü sabun alıcam kafaya koydum yıkadıktan sonra sade sona ile durula ve havlu sar bırak
00 Yorumlasık sık yıka dıyenler olmuş saçmalama devamlı yıkadın ıçın yağlanıyodur
10 Yorumla
+1 yıl2 tas suya 1 yemek kaşığı ya da biraz daha fazla sirke
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılönceden denemıstım ama kokuyor sımdıde karbonat atıyorum
- +1 yıl
ben denedim kokmuyor iyi de geliyordu ama..
Gizli Soran+1 yılyok bende denemedım kokuyor bende senın sacın kısa oldugu ıcın olabılır ama benım sacım nerdeyse belımde oyuzden kokuyor daha cok hıssedıyorum kokuyu
- +1 yıl
galiba haklısın
Saçları kurutmak sağlıklı değil zaten hafif nemli bırakman gerekir.
01 Yorumla- Daha fazla (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat