Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. niye giydiğine bağlı.. ben mesela basket oynarken şortun altına basket taytı giyerim ya da bisikletle soğuk havada tura çıkacaksam termal bisiklet taytı giyerim.. kimin ne düşündüğü de umurumda olmaz : ))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılvurduruyordur.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de oyle dusundum ama emin degilim
Soran+1 yılVurduruyordur 😃
- +1 yıl
2 kere cevap verdın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın giyiyor da erkek giyince neden abes oluyor ki anlamıyorum. Kaslı bacakları varsa gayet seksi bence 😂
03 Yorumla
Soran+1 yıldalga geciyorsun degil mi
Cevap sahibi+1 yılGerçek bir feministim 😊 kadın giyerse erkek de giyebilir kanımca. Pozitif ayrımcılığa gerek yok
Soran+1 yılKasli bacaklara dapdar tayt ne kadar itici
iğrençsiniz. yolda görüyorum midemi bulandırıyorsunuz. siz dünyanın sonu gibisiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılneden giyer ki bir erkek neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sonumuzu hayır etsin gadasi
20 Yorumla Hadi spor yaparken giyiyorlar anlıyorum ama sokakta şunlarla yürümeyin.. Bi’ tuhafıma gidiyor görmek istemiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılbirde bunlarla plajda geziyorlar
Beyler taytta dahil dar pantolon giymeyin gözünüzü seveyim ya hic de yakismiyor haberiniz olsun
20 YorumlaKışın içlik niyetine olur yazık üşümesinler de 😂 Onun dışında tiksinç 🙄
10 Yorumla
+1 yılAslında 90 lı yıllarda giyiyordu erkekler. Sonra millet 2000lerden sonra sapıklaşmaya başlayınca ne kadınlar ne de erkekler rahat eder oldu.
16 Yorumla
Soran+1 yılSapiklik degil bu
- +1 yıl
Bu giyim tarzına demiyorum. Aksine kadınların en iyi seçimidir tayt. Tayt için yorum yapan insanlardan bahsediyorum.
Soran+1 yılKadinlar diyorsun bak. Erkek giymesin tayt. Yumusak erkek tayt giyer
- +1 yıl
Erkeklerin giymesine de aykırı gözle bakmam. Ancak bizim hatlarımız ve uzuvlarımızdan ötürü kadınlarda olduğu gibi güzel durmaz. Dağcı, vücutçu erkeklerde güzel durur ama içine erkek tangası giymeleri gerekir ön tarafı toplaması için. Yani tercih eden çok olmaz.
Soran+1 yılKalkmiyorsa etkegin seyi o yuzden tercih ediyor olabilir mi
- +1 yıl
Yok daha neler. Baletler hadım mı? Her şeyin bir kullanıp tipi var. Tercih eden giyer.
+1 yılKülotlu çorap gibi durmuş üstünde iğrenç ya
😀😃😁😊😜😜😜😅😅😅😂😂😂10 Yorumla
+1 yılTayt ve streç pantolonlar erkekte kadınsı durduğu için sevmiyorum hiç hoş değil itici
10 Yorumla
+1 yılerkek adam tayt giymez abi eger gıyorsada onun erkeklıgınden suphe ederim
10 Yorumla
+1 yılUf ya cok yakışıklı var birisi ama onu hep taytli görüyorum kahroluyorum. Tamam işi gereği giyiyor ama cikarken degistirmeli 😕
01 Yorumla
Soran+1 yıltaytlı iş ne ola?
+1 yılBu adam bir reality show sunucusu. Hani bunu baz alarak soru sormanız ilginç.
Genel olarak hiç rast gelmedim tayt giyen bir erkeğe gelsem hoşuma gitmez.00 YorumlaGerek erkek gerek kadın için dışarıda hiç yakışır değil insanın özel bölgesini ortaya çıkarıyor
10 YorumlaHiç güzel değil. Kadınlar kadın gibi olmalı erkekler erkek gibi. Tabi burada heteroseksüellerden bahsediyorum.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Erkek dediğin kışın pantolonun altına tayt giyebilir.
Oda üşümemek için diğerleri gülme krizine girme sebebi zghzjszvshz00 Yorumla
+1 yılAnnem cocukken giydiriyordu lanet olsun. Benim bide tulumum vardi karda oynarken falan icten tayt giydirirdi bide ustune tulum 3-4 yasindaydim. Nerden hatirliyorsun diyceksin. O kadar travmatik ki unutamiyorum.
00 YorumlaSporcular ve dansçılar giyebilir. Günlük kıyafet için itici
03 Yorumla
Soran+1 yılTayt giyen dansci bir erkek olsa olsa bacimdir
Soran+1 yılTayt giyen erkegin kalkacagini dusunmuyorum bence onlarin erect problemi var
spor yaperken tayt giyeno cok gordumde bu pantolon tarzi biraz itici ama madem kadinlar herseyi giyer erkeklerde istedigini giyer😁
00 Yorumla
+1 yılErkek etegi diye bisiy cikti siz neyin derdindesiniz , , 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılO adam sunucu sadece şov amaçlı giyen birisi onu bu duruma dahil etmezsek normalde bir erkeğin tayt giymesi tabiki yakışık almaz erkekliğin den şüphe gerektirecek bir durum
00 YorumlaTayt giyince benim bacaklar da aynı bu abinin bacakları gibi oluyor.😣 Erkek mi olacakmıstim ne
00 Yorumlagerek yok sporculara bı sey demem ama onun dısında iğrenç
00 Yorumla
+1 yıltayt giyen erkek yumuşaksa bütün süper kahramanlar yumuşacıktır.
00 YorumlaŞu şu şekil giyinir bu şu şekil giyinir herkesin hayatına kimse karışamaz
00 Yorumlabalet ya da dalgıçsa olur da, moda haline getirmesinler bunu
03 Yorumlaondan evvel senin gibi nesneleri cinsiyetlere entegre eden ziniyetin yok edilmesi taraftarı olduğumu bilmeni isterim
00 YorumlaGiymeseler ya hiç hoş değil bana ne gerçi ama hoş değil çok itici
00 Yorumla
+1 yılBaşka kıyafet kalmamış gibi
12 Yorumla
Soran+1 yıl
Gelinlik de giysin bari 😃- +1 yıl
Hahaha aynen slklar
+1 yılBen tayt giymiş olan erkek ya da bayan insandan saymiyorum bayan evinde olduğu sürece sıkıntı yok
00 Yorumlakızların da giymesi tuhafıma gidiyor tayt içe giyilen birşey değil miydi ya
00 Yorumla
+1 yılZaten Atalarımız yıllar önce demiş erkekler kadın kıyafeti giyecek diye, kıyamet alameti olarak görmüşler.
00 YorumlaTaytı sadece kışın pantolonun altına giyileceğini düşünüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılPantolon niyetine giyiyorsa?
Soran+1 yılKadindan hoslanmaz tayt giyen erkek. Seyi de kalkmaz
Soran+1 yılBu iliklarin baska ne tur giyim tarzi olur
Soran+1 yılO kadar da degil
erkeklerin rahat edeceğini sanmıyorum tercih meselesi ama ben hoş bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılitici gelir gay diye düşünürüm
119 Yorumla
Soran+1 yılKadinlardan hoslanmaz tayt giyen erkek
- +1 yıl
spor yapanlar giyiyor ağırlıkla salonda bakınca steroid almış ve artık kuş kalkmaz olduğu için sınıf değiştirmiş tipler olduğunu gözlemliyorum
- +1 yıl
içine tanga giyen erkek bile gördüm hemde en ince tayt ileydi
Soran+1 yılSteroit almak ne demek?
- +1 yıl
kas büyütücü kimyalsal öldürücü etkisi olan maddelere denir. kullanımı satışı yasak maddelerdir. adam 10 yılda ulaşılan kasa bu sayede 1 yılda ulaşır ya da 1 yılda ulaşacak adamın vucuduna 1 ayda gibi ama 10 yıl erkekliği ölür hatta ölüm riski oluşur ya da bir anda küt diye ölür sağlamken
Soran+1 yılİyide taytli erkek kas yapmaz ki
Soran+1 yılTayt rahatsiz etmez mi?
- +1 yıl
spor salonlarında yapar. dur videosunu atayım bak çocukta tayt var https://www.youtube.com/watch?v=ivawixNCBbc
- +1 yıl
terlersin yapışır ve aşırı rahatsızlık verir.
- +1 yıl
@chauklet belli senin zekiliğinde. ben kaç yıldır sporla uğraşıyorum bilmeden ahkam kesme
Soran+1 yılHakan o giydikleri taytlar ustler naylon carse oluyor ya kokutur da o
- +1 yıl
aynen soyunma odasında çıkaramayıp yardım aldıklarını bilirim şunu bacağından çeksene gibi
Soran+1 yılOkadar dar seyle nasil rahat ediyorlarki?
- +1 yıl
etmiyorlar ama vucut sergileme dertleri. erkekler ilgisini çeksin diye içine tanga giyiyorsa sence o erkek mi bence değil
Soran+1 yılTangali erkek gormedim de taytli erkek gordum. Cok garip duruyor uzerinde
- +1 yıl
tanga taytın içinde oluyor. videodaki adamı tanımam o örnekti tayt için ama ben spor salonlarında erkeğe yürüyen çok erkek gördüm
Soran+1 yılBence taytin icine ic camasir giymiyorlardir
- +1 yıl
onu mecbur giyiyorlar erkeklerinki belli oluyor fazla
+1 yılyakında oda olur ve bunun adınada moda derler iğrenç bulanlarada geri kafalı derler
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılBen kisin iclik. giuiyom pipim. kazik. gibi cikiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüz gençleri giyiyor erkek mi kaldı piyasa da bir alay soytarı
09 Yorumla- +1 yıl
Sende namus bekçisisin sanirm
Cevap sahibi+1 yıl@kemal_aydin sen atladığına göre giyiyorsun herhalde ikincisi namusla ne ilgisi var şimdi. Delikanlı adam tayt mı giyer lan atlıyorsun ordan nonoş
- +1 yıl
Kimin ne giydiği seni niye ilgilendiriyoki? Sanane ki?
Mesela benim hayatımdan sanane 😂
Cevap sahibi+1 yıl@kemal_aydin senin hayatın beni neden ilgilendirsin aga ben genel konuşuyom sen alınma bacım
- +1 yıl
Bence senin beyninle başka yerin yer değiştirmiş
- +1 yıl
Biz senin gibi erkekleri çok gördük merak etme sen..
Cevap sahibi+1 yıl@kemal_aydin bacım benim beynim asırlardır atam Oğuz Kağan’ın beyin yapısı geleneğim göreneğim Yüce Türk ulusunun gelenekleri. Bizim kanımızda bu var sen bir neslini araştır derim
- +1 yıl
Ondan mı kundaktaki bebeklere tecavüz ediyosunuz!
Cevap sahibi+1 yıl@kemal_aydin ahlakına tükürürüm lan şerefsiz nonoş düzgün konuş onu yapan senin gibi tohumlaı Şubat darbesinde atılan Türklükle ilgisi olmayan soyu Erivan’a dayanan soysuz aç Ermeni köpekleri o türleri Benim gibi düşünen yiğitler cezaevinde etek giydiriyor sen girde onların yanında söyle bu lafları biz sen ve ataların gibi kanı bozuk değiliz ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonbahar da deri tayt almayı düşünüyorum ya da saten tayt
00 YorumlaValla vücut onun istediğini giyer yapar yani banane.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukken tayt ile büyüdüm. Sıcacık mis gibi oluyordu.
00 YorumlaTayt giydiklerinde ibneye benziyolar ya
30 YorumlaBisey dusunmeye gerek yok bence cok kötu bir goruntu ya
00 YorumlaModa & Stil konusunda 558 cevap paylaştı. giymem sart degil tayt ona benzer iclik giysinler itici
00 Yorumla
+1 yılKadın giyiyorda oluyorda erkek giyince tepkimi oluyor ne güzel oturmus kıcına 😀
00 YorumlaErkek değildir o erkek olsa duramaz o taytın içinde
00 Yorumla
+1 yılBence normal karşılanmalı özgür bırakın artık insanları yaa
04 Yorumla
Soran+1 yılTayt mi giyiyorsun bacim
- +1 yıl
Giyiyorum ya da giymiyorum herkesin kendi düşüncesi lütfen anlayışlı olun
Soran+1 yılEyvallah. Bacimsin
- +1 yıl
😊😊
+1 yılBırakın tayt bize özgü kalsın😂
11 Yorumla
Soran+1 yılEtek de giysinler bari
Moda & Stil konusunda 334 cevap paylaştı. Deyisik geliyor bana erkek adam dar şey giyermi
11 Yorumla
Soran+1 yılGiyen adam iliktir
+1 yılÇok darsa eğer -acaba o erkek mi?
10 Yorumla
+1 yılYumusaklik baska ne olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar, kadınlar her şeyi giyebiliyorsa erkekler de her şeyi giyebilir.
10 Yorumla
+1 yılDünya ahiret bacımdır
10 YorumlaErkekler ve kızlar Giyebilir seksi duruyor. Tayt moda olmalı herkes Tayt giyip sokakta dolaşmalı.
00 Yorumla
+1 yılBen sokakta tayt giymiştim ama kadın taytı çok seksiydi
00 Yorumla
+1 yılGey olan veya olma yolunda emin adımlarla yuren erkek görünümlü canlıdır.
00 YorumlaBu tarz giyinenlere söylemek istediğim bir tek şu vardır ki :
Ülkemizden s*ktiriniz gidiniz !00 Yorumla@Oski Sen ne düşünuyosn
11 Yorumla
Soran+1 yılTayt mi giyiyor o kisi,?
Itici
11 Yorumla
Soran+1 yılkaç
+1 yılErkek adam tayt giymez
10 Yorumla
+1 yılKusmam geliyir
12 Yorumla
Soran+1 yıliğrenc degil mi