Fleesek çoraplar sosyal medyayı kasıp kavurmaya başladı. Bacağı 5 cm, hatta daha fazla incelttiği iddia edilen, inceltici ve sıkılaştırıcı bu korse çoraplar, herkesin ilgisini çekmeye başlamış bile... Göğüslerinize destekli sütyen, poponuz için popo kaldırıcı korse, göbeğinizi yok etmek için korse, şimdi de bacak incelten çoraplarla kadınlar olmadıkları bedenlere artık rahatlıkla sahip olabiliyorlar. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz, siz de bu çorapları tercih edecek misiniz?
Trend alarmı: Bacak incelten çoraplar sosyal medyayı kasıp kavuruyor, peki ya siz bu çorapları tercih edecek misiniz?
Seksilik uğruna kadınları resmen ticaret ve test kobayı olarak kullsnmaktan başka birşey değil. Malesef ki kadınlar her zaman bunların ucunda olacaklar her zaman. Neden hep kadınlar için birçok ürün ve yeni şeyler çıkartılıyor. Basit. Çünkü toplum baskısı gibi temel şeyler ve doğal ruh kişiliği nedeniyle kolayca yönlendirmeye yatkın olmaları. Ticaret ve ürünün testi. Ülkemizin güzel kızlarının böyle saçmalıklara ihtiyacı yok. Çünkü bakımlılar ve kendikerine dikkat ettikleri kadar doğallığında güzellik anlamını bilirler. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Ülkemizin Türk kanı tsşıyan güzel hanımlarımıza uzak durmalarını ve beyfendilerimize doğallık konusunda bayanlarımıza destek vermeye çağırıyorum. Teşekkürler. (Kesin amma çene yapmışsın yazarken diyen çılacaktır)😂
Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Skinny tarzı bile sağlıksızken bu hiç sağlıklı değildir vücut rahat etmiyor ciddi bir soruna yol açabilir ama bu yakında acayip ilgi görür millet kusurlarını saklamakta müthiş 😄
Bende aynı skinny tarzı giyerim de bunu kullanmam yakında erkek modeli de çıkar zaten 😄 Ayrıca senin bacak kalın mıydı ondan araştırıyorsun zaten böyle şeyleri anladım 😄
ben ağır spor yaptığım için bacaklar kastan kalın bir de yapı itibariyle belim incedir ondan dikkat çekiyor :D spor yapmasam bacak incelir ama bu halini seviyorum şikayetim yok :D
benim bacak genetiği de baya iyi spor yapan diğer erkeklere oranla bacaklarım çok hızlı gelişiyor salonda çöp bacaklı erkekler görüyordum ya komediler :D
mantıklı değil tabi ama benim gibi armut tipi vücutlar için faydalı mesela kolum ve belim oldukça ince ama kalça ve bacak geniş bende ama seviyorum bu durumu
Ya günümüzde neden böyle şeyler oluyor. Herkes iç dünyasını saklıyor ve dışarda başka bir yüz oluşturuyor. Yapmayın böyle şeyler evlenince ortaya çıkmayacak mı? Ya da her dışarı çıktığınızda kullanacakmısınız? Biraz doğal olun.
Geçen sormuşlardı yine aynı cevabım rahatlığı seviyorum ben yaa jean veya tayt giyince bile daralıyorum akşam hemen salaş eşofman giyiyorum bacaklarım keyf yapıyor resmen 😃 gelemm böyle şeylere.
Kızlar yapmayın şöyle şeyler ya. Biz patlıcan takıp gezsek hoşunuza gider mi? Portakal sanıyoruz Fındık çıkıyor. Oynamayın duygularımızla valla yeter 😒
Abi neysen o bence gerek yok milleti kandirmaya dusunsene erkek arkadasinin yaninda hep onunla gitti evlendin aaa askim ne ara bacaklar fiskirdi falan aaadadsdaads
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Trend alarmı: Bacak incelten çoraplar sosyal medyayı kasıp kavuruyor, peki ya siz bu çorapları tercih edecek misiniz?
En İyi Cevaplar