Toplumun dikte ettiği o bol altınlı abartılı düğünleri yapmak veya o kabarık düğün pastası gibi gelinlikleri giymek zorunda mıyız sizce? Sade bir nikahla, üzerimizde sevdiğimiz ve kendimizi rahat hissettiğimiz o elegan ve asil kıyafetle en mutlu günümüzü yaşamak hakkımız değil mi? Çok asil bir renk değil mi?
nişanımda tercih edebilirim aslında bir ogünler gelsin de:D toplumumuzda beyaz gelinlik saflıgın temizligin simgesi derlermiş büyüklerden duydugum kadarıyla ama dügünde bence hoş olmaz illa kabarık taşlı simli gelinlik sevmiyorsan ne modeller var kabarık olmayan balık modeller..
siyah güzelde gede bunu cahillere anlat bide siz erkekler siyah takım giyiyorsunuz da neden biz siyah giyemiyoruz haksızlık valla siz de beyaz giyin bundan sonra beyaz saflık ise siyah kötülük mü kabul etmiyorum SİYAH GELİNLİĞE EVET...
Herkezin kendi zevki karışılmaz evet siyah asil dursa da o gün senin en mutlu günün beyaz tercih etmesen bile biraz daha canlı bir renk tercih edilmeli siyah biraz ağır kaça bilir
Güzel ama gelindiğini beyaz tercih ederim. Ben beyaz seviyorum kendime de beyaz yakıştırıyorum siyah güzel bir elbiseyi söz felan yaparken beğenirsem giyerim yani zaten
En İyi Cevaplar