Cartier love modellerinden kullananız var mı?
memnuniyetinizi veya şikayetlerinizi merak ediyorum ..
memnuniyetinizi veya şikayetlerinizi merak ediyorum ..
aslında banada buna benzer bişey lazım malum kız arkadasım kıskanc
ithaldepom.com farklı modeller var
Link atarmısın merak ettim
ithaldepom.com
Cevap
4Cevap
nerden temin edebiliriz bu gibi ürünleri
ithaldepom.com burada var ilgilenirseniz
kullanmadım ama kullanırım
erkek modellerde var çok hoş yakışır size :)
çok teklikeli bir cevap bence
ben fakırım
bende farklı deyilim cartier kullanıyorum modaya uymak gerek tavsiye ediyorum
ıthal ettıgımız o urun bızım ulkemızın ıcındekı katma deger ureterek elde ettıgımız nakıtı kar transferı yolu ıle dısarı cıkarıp carı acıgı artıracak..mal tıcaretınde bu ayda zaten ıhracatın ıthalatı karsılama urunu dusuktu bu yuzden ben almıyım ben fakırım yerlı urun kullanırım..yerlı sanayıyı kalkındırıp paranın ulke ıcınde kalmasını saglamaya calısırım.hem onlar ulkede kaldıgından ulkemızın dusuk olan tasaruf oranını artırır o da yatırımı artırır boylelıkle buyume kalıtesı artar.ıssızlk azalr
bende fakirim ve sizinle aynı düşünüyorum ve bu ürüne ayıracagınız bütçe inanın iç piyasada bir çok kişi tarafından degerlenecek sizin ekonomik özgürlügünüz veya kendinize ayırdıgınız fiyat aralıgını bilmiyorum su kısır döngu içinde cok faydalı olacagına inanıyorum aşış veriş yapalım piyasayı canlandıralım sizinde katkınız olsun bence :)
ama sen benden paramı dısarıya transfer etmemı ıstıyorsun.ben o parayı dısarıya gonderdıgım zaman carı acık artıryor.gonderdıgım para sonra bana daha pahalı sekılde donuyor.bankalarımız yuksek faızden sendıkasyon kredısı topluyor.fırmalarımız yatırım yapmak ıcın borclanıyor ve hane halkı (halk) elındekını tuketıp dısarıya gonderdıgınden hane halkı daha sonra ıslem gudusu ıle para harcamak ıcın(gunluk ıhtıyaclar) daha yuksek kredıyle borclanıyor ve kısır dongu o zaman baslıyor..
BEN fakirim ve ayagımı yorganıma göre uzatıyorum .
ama bu demek deyilki ben özel ihtiyaclarıma bütçe ayırmayacagım müthiş milliyetci bir o kadarda fakırım ama dünya yuvarlak ve bu içi hava dolu yerde hep beraber yasıyoruz. bu para döner dolaşır yine sizi bulur sizde aldıgınız urun kullanmanın hazzını yasarsınız
sen fakır degılsın fakır olan benım
siz ne kadar fakırsenin bende o kadar fakirim :))
ben somalı gıbıyım sen belcıka gıbı... ben temel ıhtıyacları alıorum yanı moslowun alt pıramındındeyım ama sen ıkıncı basamaga cıkmıssın bıle
severek kullanıyoruz
eminim ki gelen son modeli takip etmediniz
link görelim ?
ithaldepom.com
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar