Moda & Stil Mezuniyet fikirleri? Elif1232 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mayıs ayının sonunda yıl sonu balomuz var balo için işin uzmanlarından 3 5 fikir istiyorum sizin baloda yaptığınız ve pişman olduğunuz şeyler? / Yapılması gereken şeyler? Mezuniyet fikirleri? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
diasyl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Kimse ne der diye düşünmeden edemiyor gelen dans et güzel bir anı olarak kalsın yoksa boş boş masada oturmak pişmanlık oluşturuyor 1 2 Yorumla Elif1232 +1 yıl Teşekkürler bende ortaokulda pişmanlık yaşadım öyle bu sefer eğleneceğim 😁😂 Yorumla diasyl +1 yıl Aynen inan çok güzel dans ediliyor kimse sana bakmaz bu napiyo demez zaten rahat ol ozguven çok önemli 😊 Yorumla
Harvey_Specter_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl çok fazla içme 0 2 Yorumla Elif1232 +1 yıl Güzel tavsiye Yorumla Harvey_Specter_ +1 yıl en azından hatırla o geceyi :) Yorumla
Busecan12199 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl 2. Guzel ne o 1. Nisan elbisesi gibi 1 4 Yorumla Elif1232 +1 yıl Öylesine attım zaten dikkat için 😉😉 Yorumla Busecan12199 +1 yıl Hmm 1. guzel 2. cidden iyi değil Yorumla Elif1232 +1 yıl bir karar ver ama Yorumla Busecan12199 +1 yıl Yanlış yazılmış 2. Guzel Yorumla
En İyi Cevaplar