ilişki karşılıklı anlayışa dayanır. Birbirlerinin görüşüne saygı duyduklarında işler kolaylaşır. ancak bir tutarsızlık var, sevgiliniz ise onu zaten bu tarzı ile sevmişsinizdir. Sonradan neden yargılarsınız? Esas soru bu ya kendinizi ona yetersiz görmek gibi aptalca bir düşünceye kapılmışsınızdır. Bu da kıskançlık kılıfı ile beni ya aldatırsa paranoyasıdır. yav güvenin hem kendinize hem de karşınızdakine. güven yoksa zaten ilişki komple yanlış. ilişkiyi gözden geçirin...
Kıskandığı için karışıyorsa tarzımı değiştirmesem de memnun olurum ama estetik algısına uymadığı için eleştiriyorsa onu beğenmediği bir kadından kurtarmak adına sevgilimi değiştirmek daha mantıklı olacaktır. *Gecen bol olsun.*
Sürekli eleştirme gereği hissediyorsanız, yani tarzı size uygun değilse, ve karşınızdaki kişi yapıcı eleştirilerinizi dikkate almıyorsa o ilişkiye devam etmemek en iyisi. Size uygun olmadığı çok açık. Valla çok güzel hayatlarınız var, kıskanıyorum, tek derdiniz bu olsun.
Elestiriye gore degisir. Amacı daha iyi bir tarz sahibi olmam degil de, kiskancliktan dolayi (bol/yakasi kapali kiyafetler giy vs. gibi) ise değiştirmem. Eski erkek arkadasimin bana komple onu kapali shirt aldigi olmustur (sirf kiskanc oldugundan dolayi ve sevmedigimi bildigi halde), al bunu anana ver giysin demisligim var (bu tavirdan nefret ederim). Herkes bir zahmet haddini bilsin.
Bazı bayanların neden bu kadar kıyafeti sorun ettiğini anlayabilmiş değilim veya açık giyinmek den kasıt nedir anlamıyorum sevgimi istiyorsan seni seven benim dediğim olacak demiyo zaten kıskanıyor daha ne desin caddenin ortasında avazı çıktığı kadar bağırıp seni seviyorum mu desin , he maksat başka bişey se oda sevgi değildir zaten , Bende bu konuda kafamdakileri dokuleyim dedim yani😜
Her insan eleştirme hakkına sahiptir. ama bu eleştiri olumlu yönde olursa güzeldir. özgürlüğe müdahale olursa kötüdür. siz hangi kıyafeti giymek istiyorsanız onu giyin. elbiselerinizi eteklerinizi uzun buluyorsanız ister kesin ister yırtın bunu kendiniz istediğiniz için yapın uzun giymek istiyorsanız uzun giyin. sizin kararlarınıza sevdiğiniz müdahale etmesin. özgür olun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakımlı değilse eleştiririm. Baktım söylememe ragmen bakimsiz olmaya devam ediyorsa ayrılırım. Çünkü kendi dış görünüşün kötü olduğunu düşünmeyen insanın kendisine saygısı yoktur bu yüzden bakımlı olmak zorunda kişi. İnsan sevdiği kişinin yanına giderken özenirse seviyordur çünkü o kişiyi kaybetmek istemez. Ama bakımsız biri umursamaz ve onun değerini bilmez. Bu yüzden hep kaybeder.
Çoğu sevgilimi değiştiririm demiş. Sevgilinizi değiştirecek kadar seviyorsanız hiç sevmeyin daha iyi. Sevgi hemen ilk engelde yırtıp yakılacak bir şey değil.
Hayır. Değiştirmem tabii ki. Beni ben yapan benim seçimlerimdir. Beğendiğim tarzı giyinmekten kaçmam. Ama onun bana yakıştırdığı ve hediye ettiği kıyafetleri de memnuniyetle giyinirim
Hayır. Benimle çıkmadan önce aklı neredeymiş. Deli oluyorum bu tarz karşı tarafı değiştirmeye çalışan hadsizlere. Sen kimsin de birini değiştireceksin.
Aslaaaaaaaaaa ! Beni zaten ilk gorup begendiginde bu tarzimla gormus ne olduda sonradan kiyafetlerimi elestiricek. Kimse ne giydigime karisamaz begenende sevende boyle begenip sevsin. Niye sinirlendimki ben simdi
Haklı mı diye düşünmek lazım ilk önce haksız olduğuna dair kuvvetli delillerin varsa yani mevzu açıklık değil de güzel görünmeni istemiyorsa daha güzel giyinmelisin.
Ne istediğine bağlı bu. Prensiblerime uymayan bişey isterse bu konuyu iki yetişkin insan olarak konuşurum onunla. Yoksa da Allah kerim illa bir sonuca varrız diye düşünüyorum..
Kıyafete karışan erkek iticidir. Ben zaten bilirim nerede ne giyeceğimi. Ayrıca tarzımı, kıyafetimi de değiştirmem o söyledi diye. Öyle beğenmiş, sevmiş.
Sevgilimi değiştiririm. Ben onun için değişsem bile bunun kalıcı olmayacağı aşikardır çünkü dışarıdan yapılan bir baskıyla olan değişiklikler eninde sonunda başa döner. Bu durumda her iki taraf için sağlıklı olan herkesin kendi yoluna bakmasıdır.
İkimizde spor tarzını çok seviyoruz, klasik olarak da zevklerimiz aynı sıkıntı olmuyor ama kas 💪🏻 ve baklava yapınca kıskanıyorum be 😍 tabi o da beni bikinili görünce 😉😌
Kiskandigi icinse evet ama tarzimi begenmiyorsa baska birine cevirmeye calisiorsa benimle degil istedigi tarzda birisiyle cikmasini der ve tekmeyi basarim
En İyi Cevaplar