iphone 4s alicam siyahmi alayım beyazmı karar veremedim görünüşe önem veririm.
beyaz spor siyah asi duruyor
beyaz spor siyah asi duruyor
yakında 6sı çıkıcak niye 4s alıyorsun? para sıkıntıysa çok az daha biriktir. çünkü yakında 4s kullanılamıycak . kullanan herkes iphoneun yeni uygulamalarını artık kullanamadığını ve sürekli takıldığını söylüyor. yeni yapılan iphone uygulamaları 5e göre artık. gerçekten çok sıkıntı çeker 1 yıla atarsın 4si benden söylemesi
Beyaz guzel duruyor aslinda ama ben biktim beyaz telefon kullanmakta daha once beyazdi telefonum simdi yeni aldim yine beyaz siyahi olmadığı icin almistim bu yuzden ben siyah derim
ayfon alma diyoruz nasıl bir samsungcusun sen :( kadının dibisin diyecektim vazgeçtim :P
Yok iphone hic kullanmadim ki eski telefonum s3 tu simdi note3
ayfon alma bebeğim abini dinle samsung al s4 olabilir s4mini olabilir not3 olabilir ama ayfon alma dinle beni
Kullandin mi hic ikisini bir tutma
insanların ayfonu tercih etmelerinin sebebi öncelikle gösterişi herkesde ayfon var eskiden sistem olarak iyiydi ama eskide kaldı ben 2 senedir s-2 kullanıyorum gir sitelere bak s2 ile ayfon4ü kıyasla benimki eski olmasına rağmen tokatlar hem yeni modellerde (s4 not3 gibi) şarj daha uzun dayanıyor diye duydum bir kere ayfonun ekran dokunmatiğini yapan firma samsung :)
Evet ben note3 aldim kesinlikle sarji cok iyo dayaniyor iphone v8 gibi sarj yiyor
Beyaz daha iyi çizilmiyor ama siyah daha karizmatik. Karar veremedim.
Cevap
5Cevap
erkeğe beyaz ıphone yakışmıyor ya kızlara daha iyi gidiyor beyaz renk
sporu bilmem beyaz ıphone kızlara yakışır siyah ıphone da erkekelre daha iyi gidiyor
Erkeklere siyah yakışıyor bence:) Ben kendim için beyazı tercih ederdim..
beyaz al ve 6 al 4s alma. Benşu an5s kullanıyorum 6nın çıkmasını bekliyorum 4s alma cunku ios 7den sonra cok takilip donar telefonun.
Sanırım siyahı ve beyazı arasından biraz fiyat farklı var. Beyaz 100 TL mi ne daha pahalı. Sanırım çizilmiyor diyeymiş.
Bende beyaz var ama siyah daha erkeksi bence sen de erkek olduguna göre siyah al :D
Onemli olan senin begenmen. Herkeste siyah varsa beyaz al beyaz varsa siyah al derim ben
İkisi de çiziliyor dedim ve siyah aldım :)
Ben beyaz seviyorum.
Siyah...,.,
bence beyaz daha gzl
Tabiki siyahh.
Beyaz iyidir
beyaz
beyaz al bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar