Peki siz, minyon kadınlar, nasıl giyiniyorsunuz? Sizce minyon kadınlar nasıl daha estetik görünebilir?
Fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen.

Minyon kadınlar bana çekici geliyor. nedenini bilmiyorum ama çoğu erkek için de bu aynı. minyon dememdeki kasıt kısa boylu kadınlar değil her kısa boylu kadın da zaten minyon değildir. Minyon kadında boyunun kısalığı ölçüsünde tüm uzuvları orantılı biçimde ufaktır. For example Scarlett Johansson 😋
Ayrıca Hollywood da acrist olmak için minyonluk çok büyük bir avantajdir. Yanyana çekimler de filmin erkek başrolünü uzun gösterir😉( buda gereksiz bir bilgiydi)
*Gecen bol olsun.* 😘😘😘
Oyuncular genelde pek uzun olmuyor zaten herhalde ekranda daha iyi durdukları için ama senin minyon kadınlardan hoşlandığını bilmiyordum ☺️
Minyon kiz ne giyerse giysin yeterki kadinsi gostermek icin kendini paralamasin. Kadinsi gostermeye calisinca komik oluyor. Seksi olsun cocuksu olsun genc olsun dekolte giysin beli acik giysin yeterki dolu dolu makyaj tuvalet filan asla oyle seyler giymesin
Bilemedimmm :)
Neden ki? Minyondan kastim 168 altidir benim icin
Yok artık, abart :)
Dünyanın hemen hemen hiçbir yerinde (Hollanda hariç olabilir) kadın boy ortalaması 1.68 değil :)
Heralde kendi cene altimda gormek istedigimdendir kizi :D
Yalniz boyun inan 163den daha buyuk gosteriyor ve uzun zamandir takip ediyorum sen cok dogru giyiniyorsun
Kimse inanmıyor herkes 1.70 filan olduğumu düşünüyor ama vücutla ilgili bence.
Spor yapıyorum ve sadece gerçekten ince yapılı olan bölgerimden (omuz, göğüs) hacim alıp diğer yerlerimi sadece sıkılaştırmaya yönelik çalıştığım için de daha uzun durabiliyorum.
Evet daha uzun gosteriyorsun bacaklarin ve kalcalarin cok muntazam bel de incecik olunca cok hos olmus. Demek ki yapilan spor goruntuyu etkiliyormus. Kiyafet de uzun gostermeye etkili bence
Yüksek bel skinny jeanler, crop top üstler, kiloş etekler, yüksek bel taytlar, uzun ispanyol paçalarin altina platform topuklar uzun gösteriyor. Minyon tipte bayanlarin fazla desenli ve enine doğru cizgileri olan kiyafetleri, düşük belleri özellikle jogger pantolon ya da eşofmanlari ve uzun çorap çizmeleri, kalem etekleri tercih etmemesi gerek. :D
Genelde böyle düşünülüyor ama ben hepsini giyiyorum valla :)
Vücutla ilgili gibi geliyor bana biraz bu işler :)
Orantili kiloda ve inceyse uzun gözükebilir. Ama kisa boylu kadina cidden bunlari yakiştirmiyorum senin boy kaç ki?
Bilmem, yani Shakira, Avril Lavigne, Emilia Clarke, Scarlett Johansson, Megan Fox da uzun değil ama yakışıyor bence :)
1.63 :)
Megan'in boyuda 1.63 yine diğerlerinden daja uzun sayilir sende normalsin Türkiye standartlarina göre bende 1.65 im mesela kendime ne uzun nede kisa diyemiyorum :D
Aynen, öyle de..:) Ne bileyim ya..:) 1.86lık kız var mesela bizim sınıfta bazen sorguluyorum bu kızla nasıl aynı sınıftayız diye çünkü cidden aramızda en az 5 yaş fark var gibi duruyor :)
evet minyon olmak avantaj sağlıyor ama vücut önemli bişey 1.86 lık kadın manken gibi de olabilir, patates çuvalıda olabilir fizikle alakalı bir durum ama kadının çok uzunu travesti gibi gözüküyor zarif durmuyor bence :D
Yani, kız güzel şimdi, Allah var :)
Güzel olabilir ama karşı cinste ki arayışı da kısıtlı kadın için en iyi boy 1.65-1.75 arasıdır bence keşke bende 5 cm uzun olsaydım yeterdi bana :)
Megan Fox'un da estetikli ve 1.63 boyunda olduğunu düşünerek güç buluyorum, dene derim :)
Ondan 2 cm uzunum buna sevinebilirim :D estetikli evet estetiksiz güzel yok ki zaten kimi güzel buluyorsak üzerinde oynanmış :D
Aynen ya :)
Adriana Lima'da bile olabilir ve bu beni biraz yıkıyor açıkçası :)
Adriana da zaten var ya burnundan anlaşılmıyor mu? :D
Özenti olmayalım sonuçta onlar milyon dolarlık anlaşmalara imza atan her zaman güzellik dayatması altında olan buna zorunda kalan insanlar. Meslekleri güzel görünmek çünkü bu yüzden biz bari kendimizle barışık olalım. :D
Ben böyle şeylerde acayip safım ya :) "YouTube"da makyaj videoları izlemeden önce 5 kat BB kremi, kızın kendi cildi sanıyordum :)
Ya, yok, kendimle sorunum yok çok şükür :) Ama konusu açılınca da konuşuyorum açıkçası ne bileyim, bariz belli şeyi de saklamanın anlamı yok, sanırım :)
Hahaha evet hepsi makyaj bazı bb ve cc kremi öncesinde sürüyor hiç birinin öyle cildi yoktur :D Sen makyajda yapmıyorsun bilmemen doğal :D Birde dekolte makyajları var o tam bir sahtekarlığa giriyor :D
YouTuberlar sağ olsun, maymun gözünü açtı :) Desem de hala yediğim tuzaklar oluyor :)
Destekli sütyenleri keşfedene kadar herkesin göğsünü 90 beden sanmam gibi..:)
Hahahah geçmişte bir soru sormuşsun slikona ihtiyacım var mı diye bence senin kesinlikle yok düm düz olanlar var dekolte verebilecek kadar varsa ihtiyaç yoktur, önemli olan 90 beden olması gerek değil ki sırt ölçüsü geniş ama göğüsü küçük bir kadında 90 beden olabilir :D
Aynen, sordum öyle bir şey :)
Ya böyle estetiktir, saç boyasıdır, makyajdır vs. hiçbir şey yapmadığım için ara ara geliyor bana :)
Yapacağımdan değil ama sıkıldıkça millete sarıp "Bunu yaptırayım mı?" diyip vazgeçmekten tatmin oluyorum sanırım :)
Sen yaptırayım mı diye sordukça hiç olmayanlarda bunalıma giriyordur ya kızın var hala istiyor biz ölelim bari diyorlardır :D
Günlük egomun %50sini sen tatmin ediyorsun, öbür tarafta anlatacağım sana biraz torpil geçsinler, sevap kassınlar az :)
ahaha sahi mi ya ben günde 500 iltifat alıyorum tatmin olamıyorum bana tapılması lazm egomun tatmin olması için ama allahtan öyleleri de var :D
Utanma duygum yoktur ama iltifatlara pek karşılık verebilen biri değilim; elimi ayağım birbirine karışıyor o yüzden ben kotayı düşük tutuyorum :)
Bu da bir utanmadır bence :D ben de hiç çekingenlik yok ya ben de açık sözlüyüm :D
Aklıma karşılık gelse söylerim de odunum biraz böyle şeylerde :)
manitan olsa dayanamaz buna benden söylemesi ağızını laf yapmaya alıştır ahaha :D
O yüzden olmuyor belki de :)
Yani daha doğrusu her yaklaşana "Gideceğim ben." dersem olmaması normal ama ben senin gibi değilim kuzu ya, kimse beni üzemez filan diyemiyorum :) Ben birini sevdim ve sütten ağzım yandı yani tek tabanca iyiyim :)
Kuzu ben de çok üzülerek üzmeyi öğrendim ya eskiden değer veriyordum ama ne kadar değer verdiysem o derece zarar verme potansiyelim oldu intikam aldım :D şu an birisi var ki aynı ben ona hiç bir kötülük yapamıyorum zaten içimden gelmiyor aşığım galiba :D
Allah ayırmasın diyeyim :)
aminn canım darısı başına inş :D
Sen yine de deme öyle ya :)
Valla kimseyi istemiyorum :) İyiyim ben bu şekil ama teşekkürler yine de iyi niyetle söylediğini biliyorum :)
Yalnızlık tanrıya mahsustur herkesin bir eşi vardır dünyada inanıyorum ruh eşini bulduğun zaman fikirlerin değişir yalnızda olsan mutlu olman dileğiyle o zaman nasıl iyiysen öyle takıl :)
Ben de öyle inanıyorum ama herkes bulmuyor işte, sorun orada :)
Teşekkürler :)
rica ederim bulunca mutluluğu buluyorsun ya bazen de ruh eşim zannedebiliyorsun işte
Aynen :)
Kendim orta boyluyum. Ama 1.63 - 1.65 arasını hoş buluyorum. Bence bacak boyu uzun olan kadın istediği parçaları giyebilir. Ama sadece çok yüksek topuklu ayakkabıların boylarını olduğundan kısa gösterdiğini düşünüyorum.
Aynen :)
Cevap
17Cevap
Spor giyiniyorum. Geniş hatlı bir kadın olduğum için en büyük özlemim oversize kazaklar ve sweatshirt’ler. Genelde skinny jean, mom ve boyfriend jean, üstte daha dar seçimler yapıyorum. Belimin ince olmasına rağmen o lanet göğüs bölgesi dilediklerimi almama engel oluyor. Sanırım biraz kilo vermem gerekiyor ve ben sporu bıraktım 😒
Kilo verip spor yaparsan her şey oturur yerli yerine ama "bence"de de söyledim:
Oversizelardan vazgeçmek zorunda değilsin :)
İlla fitness diye zorlama, sana dedim :)
Dene yani gez, 1-2 ay zaman ver kendine ve bak çevrendeki sporlara, ne hoşuna gidiyor :)
Ne demek :)
Yerinde olsam kayakla uğraşırdım :)
Müthiş bir spor bence :) Ama vücut şekillendirmek için fitness daha uygun olacaktır tabii.
Kayak sporuyla sağlıklı yaşam ve hobi için uğraşabilirsin :)
Minyon kadınlara uzun saç yakışmıyor boyunu kesiyor büdenüyük çanta olmuyor. Ben 165 im ama daha uzun görünüyorum genelde etek ya da pantolonu dar ve topuklu ayakkabıyla birleştririm ve ayakkabı çok patlamamalı nude ya da siyah iyidir üst daha salaş giyerim.
Bu uzun saç meselesiyle ilgili "bence"mde bahsetmiştim, katılmıyorum :)
Minyon ne giyerse giysin yakışır ama uzun topuklu giymeyin uzamaniza gerek yok kısa boy yakışıyor size
Topuklusuz bir hayat düşünemiyorum :)
Bence düz taban giy topuklu iskelet sistemini bozar bel baldır ağrısı yapar ne kadar kısa o kadar göze hoş geliyor
Düz tabanla rahat edemiyorum :)
Düzenli spor ve bakım yaptığım için pek sıkıntı olmuyor topuklu giymek :)
Sen bilirsin ben uyardim bunu ortopedi doktorları söylüyor
Babam da doktor, sıkıntı yok :)
Ona bakarsan düz taban da sağlıksız, ideali hafif platformlu spor ayakkabılar ama ne tarz olarak ne de rahatlık olarak bana hitap etmiyorlar.
Yuksek bel pantolon ve ya tayt oncelikle seni bir tik uzun gosterir ustune mumkun oldugunca kisa bisey giyme taraftariyim
Yüksek bel cidden kurtarıcı :)
minyon kadin bebekci yüzü olandir kisa boylu olan kadin deģil
Yüzle çok da ilgisi yok bence yani evet kibar bir yüz gerektirir ama Barbara Palvin ya da Thylane Blondeau da bebek yüzlü ama minyon değil
Minyon kadınların etkileyici olabilmek için şirn yanlarını ön plana çıkarcal şeyler yapamalrının daha etkileyici olacağını düşünüyorum
Anlamadım? :)
Yani minyon kadınlar diğer hanımlar gibi iddalı veya sert bir çekicilil değil de tatlılıkdan kazanıyorlar bunu ön plana çıkarcak kıyafetlerin be malyajın daha etkileyici işe yarar olcağı kanısındayım☺
Bu kadınına göre değişir, bence ya :)
Megan Fox'un ya da Shakira'nın iddialı olduklarını düşünüyorum mesela.
Onlar pek de minyon sayılmazlar ama sanki
Shakira 1.50
Megan Fox da 1.63 yani illa minyon sayılmasına gerek yok ama bence minyon da sayılabilir çünkü uzun ya da orta boylu değil bana kalırsa.
Shakiranın o ladar kısa oldğnu bilmiyordum doğrusu cehaletimi bağışla 🙏 yani bişey diyemedim çünkü çok güzel iki örnek verdin ama şöyle söyliyim yine de bence bu kadınların ağır basan tarafı sevimli olması ama Victoria screettan bir candice swanapoel in ağır basan tarafı ise kışkırtıcı olması diye düşünüyorum
VS ayrı bir olay, orası kategori dışı :)
Gerçi çok defa bazı mankenleri sorgulayıp "Allahım şu kadın şu podyumda yürüyebilirken Megan neden yok?" diye isyan ettim ama olsundu :)
Yani aslında bu biraz tercihe kalıyor ya bilmiyorum iki tarafında kendine göre bir albenisi var bence ama şahsen bem de sen gibi minyonseverlerdenim ki dediğin örnekler beni de baya düşündürüyor ☺
Çok fena aklına girdim şu an :)
Ahahaa yani ne yalan söyliyim çok ikna edicisin☺ normalde de minyonlardan yanayım zaten ama gerçekten çok keyifli sohbetin varmış çok mutlu oldum yeniden konuşmayı keyfili sohbetler yapmayı çok isterim
Teşekkür ederimmm :)
Ricalar efenim ☺☺☺
Ben minyonum 157 boyum ve de ne giyerim genelde pantolon kazak ya da gömlek : )
Görüş için teşekkürler :)
Tabanlı ayakkabı giymeyin boyunuzdan büyük çanta taşımayın saçlarınız kısa olsun kendi görüşüm
Hmm, doğrudur :)
170 kalbimi dinler 150/60 bacak kadar koreli olsan 150 olsan evlenirim türk olsan 175 olsan evlenmem prensip ben takım elbise giyerim çok bakan oluyo hsnsn
Hayata evlilik olarak bakan kızlara duyurulur..:)
Sevgilim dün ayrıldı layık değil diye bana öyle dedi ne desem gitti evlilik yapacağım ya da söz yoksa bahane oluyo gidiyo gitti erkek fatma sevgilim küt saçlı of of
Ya minyonsa zaten bir sıfır önde o rahat olsun 👍😉
Minyon kadınlar her zaman daha sempatik gelir ne giyerlerse yakışır
Yani pek beden sorunları olmuyor, aynen :)
Herzaman temiz elbise insanı güzel gösterir uyumlu elbise olucak renkler uyucak bunları takip edicen 🙂🙂
Görünmüyorlar ki neyin estetikliği
Emilia Clarke'ın ya da Avril Lavigne'in görünmediğini düşünmüyorum :)
Scarlett Johansson ve Megan Fox da minyon sayılır aslında :)
Baktıklarım oldu :)
Pürüzsüz ten ve karakteristik bir yüzle iyi bir vücut her zaman herkesi baktırır, bence.
Kötü bir fiziğim olduğunu düşünmüyorum, açıkçası :)
Profildeki benim :)
O fotoğrafta daha kötü duruyor, bence :)
Normalinin daha iyi olduğunu düşünüyorum :)
Emin olmamam için bir sebep yok :)
4,5 yaşımdan beri yüzüyorum ve sürekli spor yapıyorum. Antrenörlerim memnun, çevrem de dile getiriyor :) Fikirler farklıdır tabii, ona bir şey diyemem, herkes beğenecek diye bir kural yok ama ben sahip olmak istediğim vücuda sahibim diyeyim :)
Ben de öyle düşünüyorum ama yapacak bir şey yok :)
Teşekkür ederim :)
Bilemiyorum ya :) Kafam karışık :) Üniversiteye başladığımda "Liseye mi başladın?" diye sordukları için biraz buruğum bu konuda :)
Çok ayıp ama :)
Pis :)
Şaka yapıyorum tabii ki :)
Sarılmak sıkıntı cidden :)
1.63
1.74le çok çok sıkıntı olmuyor, topuklu giyiyorum zaten o yüzden sıkıntı yok :)
Ama arkadaşlarımın hepsi yani kız olanlar değil de, erkekler, 1.80 ve üzeri olduğu için sıkıntı :)
Bir kriterim yok :)
Genel olarak bir ilişki istemiyorum zaten ama istesem de öyle boya filan takılacak biri değilim :)
İnsan kendini merak etmez mi? :)
Bu soruyu, bu konuda bir "bence" paylaştığım için açtım; mesele ben değildim yani aslında :)
O "bence"yi de istek üzerine yazmıştım zaten :)
Nasıl yani? :)
Ya pek öyle olmuyor yani kararsız kaldığın şeyler oluyor illa :)
Bir terazi burcu olarak ben bunda da kararsız kalmayı başardım en azından :)
Bir akrep burcu olarak söylüyorsan kesin doğrudur, hahaha :)
Minyon kadınlar çuval giyse olur ya 😂
Diyorsun? :)
158'im belki daha kısa minyon mu oluyor?
Vücut hatların da ince, narinse evet :)
Kilo ayarlanabilir bir şey, daha çok kemik yapısı önemli :)
O zaman minyonsundur :)
Ben kendimden pek emin değilim ya :)
Abi, bir soru sorduk herkes boya kitlendi ya :)
1.63 boyum :)
1.65le başlıyor bana göre orta boy :)
Minyon candir
Duruş bozukluğun vardır belki ve pilatesle 2cm uzamak mümkün duruş bozukluğunu düzelterek :)
Olsun, Shakira da 1.50 ama Shakira :)
Aynen, budur! :) Önemli olan potansiyelini ortaya çıkarabilmek :) Sen en azından salonda ter döküyorsun, 1.80 boyu var diye serip oturandan daha iyisin, kesinlikle.
Ne demek :)
Kendime ne yakıştırırsam onu giyiyorum o an
En iyisi :)
Merakla bayanların yorumlarını bekliyoruz.
Hadi, bakalım :)
Kendime yakıştırdığım kıyafetleri giyiyorum.
Görüş için teşekkürler :)
Minyonlar tatlı hamster gibiler 😀
bazı cücelerde kendini minyon sanıyor
İnsanları ezmeyelim :)
Minyon hanımlar çok hoşuma gidiyor :)
minyon kiz degilim asasdfg :D
Sen minyon değilsin ki
Minyon olduğumu söylemedim ki?
Niye merak ettin 😊
Bununla ilgili "bence" paylaştım.
Hee eyvallah tamamdır sağolasın
Genellikle fiziğini belli eden giysi giyiyordur.
Minyon kadınlara bayılıyorum
spor:)
Görüş için teşekkürler ☺️
Tatlılar
Minyon hatun olarak iç giyim tercihlerinin nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar