işe yarıyorlarmı yani...
Kıvırcık saçlar için kullanılan ürünler işe yarıyor mu?
işe yarıyorlarmı yani...
Tabiki kıvırcık saçlar için bir çok faydalı ürünler ve yağlar bulunmakta. Loreal paris elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Durulama gerektirmeyen bakım kremini saç boylarına ve uçlarına sürmen yeterli kremi mutlaka her duş sonrası nemi alınmış saçlarımıza uyguluyoruz. Sonra saçlarımızı tarıyor ve buklelerin doğal şeklini alıyor birazcık beklemen lazım istersen kuru saçlarına da sürebilirsin. Gün içinde saçlarının sönük ve cansız göründüğünü hissettiğin anlarda kullanabilirsin ve aşağıdan yukarı saçlarına masaj yaparak uygula. Böylelikle saçlarını besleyerek daha ışıltılı bir görünüm almasını sağlayabilirsin. Benim saçlarım da kıvırcık ben böyle kullanıyorum harika oluyor daha belirgin hale geliyor. Ayrıca saclarına hindistan cevizi yağı tatlı badem yağı jojoba yağı yılan yağı da kullanabilirsin. Yılan yağı protein deposudur. Kıvırcık saçlarında neme ihtiyacı vardır.
Şampuan olarak kasdedıyorsann
pantene nın belırgın bukleler şampuanı gerçekden işe yarıyor
daha öncesınde kullandım tavsiye ederim.
Tavsiye edeceğin saç kremi var mıpeki?
Deniycem tsk.
Benim saçlarım da kıvırcık ve çok çabuk yapısını kaybeden bir saçım var. Elidor'un bukle belirginleştirici serisinin durulanan saç kremini kullanıyorum ben. Bukleleri daha belirgin yapıyor. Ama şekillendirici kullanmıyorum o yüzden o konuda yardımcı olamıyorum :D
Peki tsk.
Pek yardımcı olamadım ama rica ederim.
Cevap
1Cevap
fonex ürünleri var zaten
kivircik sacin var düzmü yapmak istiyon ?
Hayır saçlarım zaten kıvırcık fakat kabarıyor filan oyuzden kulandığın tavsıye edceğin şampuan saç kremi fılan var mıişe yarayan tabii?
bence erkeklerin en cok hosuna giden kivircik kabarik saclar tabi buna bende dahil :-)
saç kremi kullan
Yarıyor.
Hang ürünler?
Şampuan saç kremi gibi?
Hiç bir fikrim yok..
O zaman neden yorum yapıyorsunuz sanki zorla yapın dedık hayret bırşey.
Arkadaşım sorunda açıklık yok ki. belki biliyorumdur yardımcı oliyim diye detay sordum onda da kzıyorsun neden geldin diye.
Sorunu düzgün yazsaymışsın bende bilgimin olup olmadığını düşünüp yoksa yazmazmışım. Ne diyim yani..
sorum gayet açık aslında kıvırıcık saçlar için kulanılan ürünler işe yarıyormu diye sırf puan toplamak için boş boş yorumlar yapmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?