İnternetten araştırdım. Sitesine falan girdim. Yorumları falan okudum memnun kalanlar var. Ama cildi esmerleştiriyor diyen de var. Benim yüzümde sivilce izlerinden kalmış kahverengi lekeler var iyi gelir mi bilmiyorum. Ayrıca biraz da yağlı ona da iyi gelir diyorlar. Ama bilemiyorum çok kararsız kaldım. Daha önce başka ürünlerde denedim fakat faydasını göremedim. Sizin tavsiyeleriniz neler Ks üyeleri ? Arap kızı kremi denemek istiyorum. Arap kızı kremi kullananlar var mı? Arap kızı kremi
Arap kızı kremi son zamanlarda oldukça popüler kremlerden biridir. Cilde olan etkisinden dolayı birçok kişi tarafından oldukça tercih edilmektedir. Arap kızı kremi kullananlar yorumları kremin işe yaradığı yönündedir.
Arap kızı kremi
Arap kızı kremi faydaları nelerdir?
Arap kızı kreminin etkisi oldukça fazladır. Arap kızı kremi; - Cildi uyarır, besler ve onarır. - Cilt lekelerini gidermede oldukça etkilidir - Sivilceleri ve sivilce lekelerini giderir - Cildi beyazlatır - Cildi yumuşatır ve canlı bir görünüm verir.
Arap kızı kremi nasıl kullanılır?
Arap kızı kremi içeriği temiz olduğu için her cilt tipine uygundur. Arap kızı kremini kullanmadan önce uygulayacağın bölgeyi temizlemelisin. Gece yatmadan bu kremi cildine uygula. Sabah kalktığında cildini durula. Gerekirse nemlendirici krem uygulayabilirsin.
Arap kızı kremi kullananlar ne düşünüyor?
Arap kızı kullananlar yorumlarında oldukça memnun kaldıklarını belirtiyorlar. Kullananların çoğu etkisini gördüğünü belirtiyor. Arap kızı kremi içeriği sayesinde rahatça kullanılabilir.
ben arap kızıyla 2012 ekim inde aktarın tavsiyesiyle tanıştım... sebebi aburcuburu çok severim ve sivilceler yoruyo haliyle... aktar bana bunu önermişti yıl 2020 hâlâ buzdolabımın olmassa olmazı... yalnız cildinizi iyi tanıyın... mavisini sadece cildiniz çok kuruysa kullanın çünkü yaplandırıp sivilce yapar... sonra ki adım cildinize doğal sabunlarla temizleyin... ben hergece uyumaya 2 saat kala yüzümü yıkar kuralar bütün cildime sürüyorum... sabah uyandığınızdaki fark zaten ilk günden görceksiniz... mesela 2 gün önce göğüs aramda göz gibi sivilce çıkıyo gibiydi daha ucu bile çıkmadan bugün kendi kendine iltihabını attı düşün ki 1 hafta zor geçen sivilceyi 2 günde temizlemeye başlıyo... arada haftada 1-2 gün ara veriyorum o günlerde gündüzden pirinç suyu elde edip sürüyorum... cildi şaşırtma ve temizliğe devam amaçlı... bu ürün 8 yıldır artık uzmanlık alanım oldu;)) unutmadan kız erkek farketmez cilt dostu... uyarılara gelince bu kremle güneşe sakın çıkmayın sadece gece... gündüzleri güneş koruyucu yerine pirinç suyu haftada 2 gün o da... o pahalı kremler falan filan hepsi kimyasal erken kırıştırır... ve hamam kültürünüde buna eklerseniz tamamdır...
@54sakarya54545453 cilt rengini ne kadar açtı? Beyaz denilecek bir tenin oldu mu, ayrıca önceden ten rengin neydi? Ben geçen gün aktara gittim, görevli kadın bana sağlık Bakanlığı'nın kremi yasaklandığını söyledi. Krem önce cildi güzelleştiriyor, sonra delik deşik ediyormuş. Ama kimse öyle bir şikayette bulunmamış?
Ben kullandım çok faydalı bir krem. Doğru kullanıldığı zaman bir zarar olmuyor. Ama orijinal olması lazım. Onu da barkod numarasından falan sorgulatabilirsin.
Esmerleştirmiyor canım tam aksine beyazlatıyor hatta bu kremi beyazlamak için kullananlar bile varmış pembesi yanaklarda pembemsi bir renk bırakıyor beyazı ise beyazlatıyor sivilceye pek iyi geldiğini söyleyemem ama fondeten pudra gibi zararlı makyaj malzemeleri yerine yüzüne hafif arap kızı kremi sürersen fondeten kadar olmaz ama en azından doğal durur ve zararı olmaz bu kremi yaralar ve tahriş olmuş ciltler içinde kullananlar var gerçekten çok iyi geliyor ama çok sahtesi var orjinalini bulman lazım
Daha bugun aldık annemle benim bildiğim kadarıyla iki çeşidi var pembe ve mavi pembesi yağlı ciltler mavisi normal ciltler için kesinlikle çok güzel bir krem benim annem çocukluğumdan beri kullanıyor herhangi bir aktardan alabilirsin güneş lekelerini gidemiyor bir kere kapatma özelliği var hemde zararsiz kapatma derken beyazlatıyor yani fiyatı 5 tl bizim aktarda kremi sürer sürmez bir beyazlama oluyor denedim olmadı diyenler büyük ihtimalle sahte ürünler almışlar almanı tavsiye ederim
Ben arap kızı kremi kullanıyorum kısa zamanda etkisini gördüm. Sivilcelere lekelere iyi geliyor. Cilt tonunu düzenliyor beyazlatıyor fakat doğru kullanımda. bir kere fondoten yerine süremezsiniz bu yanlış. Eğer güneş görürse aksine kararma ve tüylenme yapabilir güneş ışınlarına maruz kalmamaya dikkat edin hatta gündüz ev içinde bile sürmenizi tavsiye etmem. Akşam temiz cilde sürüyorum uyuyorum sabah ılık suyla yıkıyorum çok memnunum.
@sanagülmekyakışır olur ama o çukurlar için gündüzleri pirinç suyu sür ağda kıvamındayken ve ılıkkken soğumasını beklemeden... haftada 2 gün ama... ve pirinç sabunu al aktardan
@sanagülmekyakışır haftanın 2 günü gündüz pirinç suyu elde et sür ılık ılık yüzünde kurusun... her gece arap kızı pembesini sür uyumada 2 saat önceden...
Canlarım hem mavi pembe ve beyazı var bu kremin. Hepside cilt açmada leke gidermede etkili. Ben tenimi açmak için kullanmıştım çok memnun kaldım. Gerçektende ilk kullanışımda bile değişikliği fark ettim. Ama bu kremi yazın değilde kışın kullanmanızı tavsiye ederim hem güneş olmadığı için etki daha çabuk görülür hem de hava sıcak olmadığından krem yüzünüzde yapış yapış olmaz :)
Ben kullandım gece sürüp yatıyorsun sabaha bembeyaz bir cildin oluyor biraz yağlı ama çok sürme lekeleri kapatıyor. pembeli ve beyazlı olanı var beyazlı olan kuru ciltler için pembe olan yağlı ciltler için.
Cildi esmerleştirmiyor. Bu kremi osmanlı döneminde saray sultanlarının sıklıkla kullandığı bilinir. Leke kremi olarak bilinen bu krem aslında sivilceleri gidermede ve cildi beyazlatmada oldukça etkilidir.
BEN COK SEY DENEDİM NE KREMLER SİPARİS ETTİM NELER NELER İNANMAYİN EN GUZELİ ELMA SİRKESİ. BİR AY BOYUNCA PAMUGA BATİRİP GOZLERİME DEGDİRMEDEN YUZUMU GECE YATARKEN SİLİP YATTİM VE SABAH İLİK SUYLA YİKADİM VE SONUC COK SUKUR SİVİLCELERDENDE LEKELERDEN DE KURTULDUM SİMDİ AYNAYA DAHA RAHAT BAKİYORUM GULUMSUYORUM. İNANMAYİN BUTUR SEYLERE DAHA COK CİLDİ BOZUYOR. HER GECE YATARKEN ELMA SİRKESİYLE TEMİZLENMİS YUZUNUZU SİLİN YATİN SABAH İLİK SUYLA YİKAYİN VE EN ONEMLİSİ BU SURECDE SAKİN YUZUNUZLE OYNAMAYİN İZ KALİR BURAKİN KENDİ KENDİNE SONUYOR KURUYOR VE DOKULUYOR. BEN GAYET MEMMUNUM BOYLE SEYLER DENEMEKDEN İYİDİR.. SAF GULSUYUYLA BİLE YİKAYİN YUZUNUZU YUMUŞACIK OLUYİR BEN ELMA SİRKESİ VE SAF GUL SUYU KULLANIYORUM.🙏🙏🙏
Antibiyotik yada aspirini (hangisini tercih edersen fark etmez.) ez. 1 tatlı kaşığı kuru maya koy ve 1 tatlı kaşığı oksijenli su hepsini kattıktan sonra karıştır çok koyu yâda cıvık olmamasına dikkat et. Yüzüne sürdükten sonra yarım saat beklet ve ılık suyla yıka. Bunu sivilcelerimiz geçene kadar uygula.
Ayriyetten yüzünü günde iki defa soda ile yıka. Emin ol etkisini göreceksin. Ama bunu yaparken başka hiç bir maske yada ilaç kullanma.
Hayatımda kullandığım en iyi cilt besleyici yağ dokusu biraz rahatsız edici olsa bile devamlı kullanınca cilt beyazlatıcı iyi bir nemlendirici ve besleyici bide önemli olan kremi kullandıktan sonra asla güneşe çıkmamalı siniz yüzünüz resmen su akıtır:-)
Arkadaşlar sizi uyarıyorum kesinlikle bu kremi kullanmayın içinde yüksek derecede cıva maddesi bulunmuş ben kullandım çok yanlış yaptım evet cilde bi beyazlık veriyor ama cıva ağır bir materyal ve ölüme dahi yol açabiliyor sakın kullanmayın lütfen çok tehlikeli
2 liralık ilacın,yüzünü iyileştireceğine inanıyormusun? Bu işin tedavisi varken böyle şeylere gerek yok.Git bi cildiyeye 2 ay içinte tertemiz olur yüzün =) Lazer tedavisi filan var ben bi ara yaptırmıştım işe yarıyor.
Öyle ismi olan kremi kullanmama sevgilim izin vermez. 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aktarda 2 tl diyorsunuzda onlar sahte canlarım :D baya okudum ben bunu sitelerde falan aktarda ucuz olanlar genelde sahtesi oluyor ama eczanelerden temin edersiniz ordakiler gerçeği :D Genelde eczaneden alanlar memnun kalmış. Ama 3-4 eczaneye gittim onlarda yoktu bu kremden
Kizlar hani fondoten surmeden once krem suruluyor ya ben krem yerine arap kizi sursem sonra fondoteni ustune sursem yuzum bozulmaz dimi lutfen bilen yanit versin
Hellööö! Ben bacaklarimdaki batik lekeleri icin kullanmayi dusunuyorum ama fayda eder mi acep lekeleri giden varsa bir bilgi fırlatabilir mi banaağ dkfkdkdkxjfdick
Bende dediğiniz değilde farklı krem kullanıyorum 1 hafta oldu ama belli olmadı arap kızı tüp şekilde benim aldığım krem Furkan doğal cilt bayazlaştırıyırmul bunu kullanan var mı aranızda
En İyi Cevaplar