Hayır parasını kullanmayı biliyordur 100 lira 1 orjinal ayakkabı almak yerine 50 liraya 2 ayakkabı almayı seçer. Bide statü koruma derdi yoktur yok şu addiasdan şu Nike dan deyip 1 çakma giydi diye statüsü sarsılan fazla salaklar var He bir de özgüveni para ile değil kişiliği ile gelişmiştir ;)
Öz güven eksikliğini marka kıyafetlerle kapatan kızlar eziktir. Şimdi diyeceksiniz bunun öz güvenle ne alakası var? Bence çok alakası var. Eğer çevrenize dikkatli bakarsanız özellikle ünlülerin ne giydiğine odaklanan ve maalesef gerçek benliğini unutmuş olan bir çok kız olduğunu göreceksiniz. Fakat bu demek değildir ki her marka giyen kız öz güven eksikliği yaşıyor. Neyse, açıklama yaparken konudan saptığımı fark ettim. Bence marka giymeyen kız ezik değildir. Çünkü eziklik, kişinin giydiği kıyafetlerle ölçülemez. Ve bu siteden gidemeyecek kadar bizi sevdiğini biliyordum...
Ezik? Neye göre ezik kime göre ezik? İlla marka giyinmek şart diye birşey yok zaten zeki kız için ne giydiğinin bir önemi yoktur. Takıntılı olmak gerekiyor bunun için, parayla pulla eziklik olmaz. Ayrıca ezik ne demek ben anlamıyorum, her insan eşittir. İnsanları marka giymiyor diye ayıran kişi zaten insan değildir. Bana göre markaya para vermek;Eğer marka o parayı haketmiyorsa aptallıktır. Kalite bakımından gerçekten iyi malzeme kullanıyorsa (nike gibi) o markayı tercih edersin ama gidipte Çin'de üretim yaptıran markaya çanta çanta para vermek aptallıktır...
Eşeğe zerdüş (Altından) palan vursan da eşek eşektir.. Yani allahın terbiyyesizi , Allahın şımarığı markanın en ucunu giyse ne yazar ki.. Unutmayın kişiler kıyafetleri ile karşılanır ancak fikirleri (İnsanlığı) ile uğurlanır. Eğer marka giyemeyen kız gönül fetih eden bir kız ise nedened ezik olsun ki.
Alakası yok, marka giyen de zengindir diye bir kaide de yok ayrıca. Bir x markasında 50 TL'ye 5 tane t-shirt almak yerine; y markasından (zengin markası diye tabir edilen marka) 50 TL'ye bir adet t-shirt alınabilir. Durum tamamen bundan ibaret.
Bizim gençlerde de hiç akıl yok. Marka diye gereksiz ieylere para basıyorlar. Biraz akıllı olun asıl eziklik üç kuruşluk şeye bin kuruş para vermektir. Sizin 5000 tl ye aldığınız telefonları ABD'de gençler 800 bile dolara almak istemiyorlar.
Giyim kuşam bir kalite göstergesi olmamalı önemli olan beynini ve ruhunu doyurmalı insan zeki kız ve oturup konuşmasını bilen hele hele birde çok kurnazca espiriler yapabilen bir kız her acıdan kalitelidir.
Mekikte kıyafetler tek tip. Kadın astronotlarla aynı markaları giyiyoruz. Dünyevi eziklik kavramlarına dünyayı dışarıdan izlerken kafa yormuyoruz böylece. Uzaya giden ilk anne Anna Lee Fisher'a uzay kıyafteleri çok yakışıyor bence.
Hayır değildir. İnsnalara bakma sen öbür taraftada sanki niye marka giymedin diye cehennememi atacaklar insnalara bakma sen kendini nasıl mutlu görüyorsan öyle yap
Sanmam ya herkesin zevki farklı oluyor tercihi farklı oluyor kaliteli seven var sevmeyen var bunu saplantı haline getirenlerde var hava atmak isteyenler var gösteriş yapmak isteyeni var değildir bence ben de takılmam böyle markaya sadelik tercihim
Hsyır. Yakışanı giy. Benim maddi durumum iyi. Para sorunum yok. Hâlâ deniyorum ve ćok bilinen bir marja olmasa bile üzerimde iyi duraniı pagalı da oksa alıyorum. Marka diye garip şeykeri giyemem.
Giydiğin şeyi bir kalitesi olmalı bence ama bu küçük bir dükkandan veya pazardan aldığın şeyde de olabiliyor ve tarzına hitap edebiliyorsa her yerden alabilirsin çok saçma bence her şeyim marka olsun yoksa giymem tavırları
2018 yılında artık kıyafette görünüş yerine markaya bakan kaldıysa 👏👏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sırf marka olsun diye kalitesiz giyen ve hep değiştirenler de var. hiç akıllıca değil. zengin insanlar her gün bir marka değiştirecek kadar zengin olmadığını söyler. ben ayakkabılarımı özel hazırlattırırım ve 3sene hatta sıkılmazsam 10 sene giyerim
Yok değildir biz kızlara marka gözüyle bakmıyoruz onlara insan eş dost arkadaş hayat arkadaşı soframizdaki aşı damağımızdaki tadi tuzu gözüyle bakiyoruz. Emeğine sağlık
En İyi Cevaplar