Oduncunun modası asla geçmez her sezon olur giymesini bilene yakışır oduncu giyip derli toplu bir duruş verirsen imajına yakışmaz dağınık olursan saçtan kıyafete kadar yakılır oduncu gömlek dağınık imaja yakılır arkadaşlar
fotodaki ablanın da güzelliği efsaneymiş yalnız. diğer yandan koskoca avm de dükkanların yüzde doksanı kadınlara çalışıyorken, yetinmeyip bizim reyoncuklardan da şu gömlekleri alıp giymeyiverin arkadaş yani tabi.
Ben severek giyiyorum kimsenin de gözünün kanadığına şahit olmadım henüz ☺️ bazen önden bağlıyorum bazen dar kotun içine sokarak çizmeyle giyilebilir bence
Evet bebeyim sensin. Çünkü ben hiç görmedim fakat oyuncu gömleği çok Star bir parça. Çok güzel kombinler yapılabilir. Senin gördüklerin kekodur büyük bir ihtimalle.
Kız dediğin zarif olur. İpeksi tril tril dokunmadan ten hissi veren belki de dekolteli giysiker daha çok yakışır. Ormana doğaya gidecekse başka tabi...😎
oduncu gömleğini geliştiremediler 😏 ama gömlek zaten yakışmaz kıza
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ohooo bunun modasi geceli yillar oluyor evet tiksiniyorum ben öyle her sene giyilmez modaysa moda kimse k bakmasin ozaman giymicen modayi takip ediyorsan emo kizlari giyer genelde 😷
En İyi Cevaplar