Mahrem dediğin kavram sana göre mahrem. Bir başkasına göre böyle olmak zorunda değil. Kimse gizemli olmak zorunda da değil. İş kapanıp örtünmekle bitseydi emin ol her tesettürlü namus abidesi olurdu ama o iş de öyle değil. :D
Ben anlatamıyorum herhalde zaten herkes öyle giyinmek zorunda değil diyorum isteyen istediği gibi giyinir. Ki bahsettiğiniz yer iş yeri ve belli başlı giyim kuralları var zaten. Bu kadar rahatsızsanız o kişilerle muhatap olmazsınız olur biter kimsenin üstünde söz hakkınız yok, kimse de sizden akıl istemedi.
Abi algında bir zorluk yoksa eğer illa her adın giymek zorundadır demediğimi. İsteyenin istediğini giyebilecek özgürlükte olduğunu ve insanları giyimin göre yargılamaman gerektiğin söylediğimi anlarsın.
Sarp dagları aşarak geçebilmek mesele. Gönülden masivayı silebilmek mesele. İnsan ilim ögrenir herşeyi bildim sanır, asıl hüner kendini bilebilmek mesele. Sevgi içın belli çok şeye katlanır insan, ferhat gibi dagları delebilmek mesele. Nefsine hoş geleni gonul verir seversin, Nefsine zor geleni sevebilmek mesele. ölmek elbet mukarrar insan icın lakin, Ölmeden once ölebilmek mesele. İyi olmak kolay, lakin adil olabilmek mesele.
Sen tacizlerin ciddi ciddi bu giyim tarzları yüzünden arttığını düşünüyorsan Google'a heykele yükselen amca yaz, damacana, ördeğe, kediye, köpeğe tecavüz eden tiplerin haberini oku. Birkaç gün önce el kadar bebekler tacize uğradı. Onlar da mı açık giyiniyordu? En yakın örnek de arkadaşım. Kendisi tesettürlü ve 2 gün önce taciz edildi. Ee hani tacizler açık giyinenler yüzünden artmıştı? Taciz tecavüz psikolojik sapkınlıklar yüzünden artıyor, giyim kuşamla alakası yok.
Açık giyinen kadınlara bakılmaması gerekiyorsa niye açık giyiniyorlar şu özgürlük rahatlık laflarını geç açıkca desene teşhir etmeyi seviyoruz azdırmayı seviyoruz erekler bize baksın desene giyeceksin dapdar taytı mamın kıçın belli olacak sonra erkekler bakmasın öylemi hassktr amkkkk hahah 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yakıştırıyordur kendisine, giyer.
Temel, Dursuna arabasinin oykusunu anlatiyordu :
-Bir gun otostop yapiyordum ki onumde, bu arabayla, mini etekli guzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldi.
Bir sure gittikten sonra kadin arabayi kuytu bir koseye cekti. Mini etegini iyice yukari cekip, dudaklarini islatti ve Benden ne istersen
alabilirsindedi, ben de arabasini aldim.
Dursun :
-iyi etmissin Temel, zaten mini etek sana hic yakismazdu!.
Ne bu şimdi açık giyinen yolludur göndermesi mi? :D
yakışanı giymek mahrem yerleri ifşa etmekse peki kişinin gizemi nerde herşey ortada iken :)
acık demeyelımde aşırı tarz gıyınmek
Mahrem dediğin kavram sana göre mahrem. Bir başkasına göre böyle olmak zorunda değil. Kimse gizemli olmak zorunda da değil. İş kapanıp örtünmekle bitseydi emin ol her tesettürlü namus abidesi olurdu ama o iş de öyle değil. :D
her tesetturklu namus abıdesı demıyorum
lakın bu kadar uc gıyınmek şartmı
Şart değil, zevke kalmış. İsteyen istediği gibi giyinir.
çıpklakta bır zevk
Ve kimsenin açık giyinen birine saygısızlık yapmaya hakkı yok.
acık gıyınmekle dar tayt aşırı mını asırı dekolteyı karıstırmayın
Açık giyinmek mini ve dekolte değilse nedir beyefendi açar mısınız? Anadan doğma gezmek mi?
hayır ya bır bankaya gıttın orda herkes boylemı yınıyor calısan bayanlar
Ben anlatamıyorum herhalde zaten herkes öyle giyinmek zorunda değil diyorum isteyen istediği gibi giyinir. Ki bahsettiğiniz yer iş yeri ve belli başlı giyim kuralları var zaten. Bu kadar rahatsızsanız o kişilerle muhatap olmazsınız olur biter kimsenin üstünde söz hakkınız yok, kimse de sizden akıl istemedi.
illa gıyınmelıyız dıyorsun pekı
Abi algında bir zorluk yoksa eğer illa her adın giymek zorundadır demediğimi. İsteyenin istediğini giyebilecek özgürlükte olduğunu ve insanları giyimin göre yargılamaman gerektiğin söylediğimi anlarsın.
neden
Giyim kuşam kimsenin vicdanının ölçütü değildir de ondan.
asla
Derdiniz ne o zaman? Niye insanların iyim kuşamını eleştiriyorsunuz?
dogru bulmuyorum aşırı uç giyinmyeyi
Size göre doğru değilse hayatınıza kendi kurallarınıza uygun insanları alırsınız olur biter, bu size diğer insanları eleştirme hakkı vermez.
yapıcı eleştirme bu
İlk attığınız yorumdaki yazının neresi yapıcı? Ki size ne yani herkesin kendi hayatı kendi bileceği iş. Herkes halinden memnun.
tacizler vs artıyor ama
Sarp dagları aşarak geçebilmek mesele.
Gönülden masivayı silebilmek mesele.
İnsan ilim ögrenir herşeyi bildim sanır, asıl hüner kendini bilebilmek mesele.
Sevgi içın belli çok şeye katlanır insan, ferhat gibi dagları delebilmek mesele.
Nefsine hoş geleni gonul verir seversin, Nefsine zor geleni sevebilmek mesele.
ölmek elbet mukarrar insan icın lakin, Ölmeden once ölebilmek mesele.
İyi olmak kolay, lakin adil olabilmek mesele.
Sen tacizlerin ciddi ciddi bu giyim tarzları yüzünden arttığını düşünüyorsan Google'a heykele yükselen amca yaz, damacana, ördeğe, kediye, köpeğe tecavüz eden tiplerin haberini oku. Birkaç gün önce el kadar bebekler tacize uğradı. Onlar da mı açık giyiniyordu? En yakın örnek de arkadaşım. Kendisi tesettürlü ve 2 gün önce taciz edildi. Ee hani tacizler açık giyinenler yüzünden artmıştı? Taciz tecavüz psikolojik sapkınlıklar yüzünden artıyor, giyim kuşamla alakası yok.
demekkı ınsanın nefsınde terbıye eksıklıgı var
Oyle giymek istedigi icin, oyle rahat ettigi icin
ama kalabalık bır ortamda orayı burayı cekıstırıyor o nasıl olacak
Ustunu duzeltiyor bunda birsey yokki
Siz erkekler sevgililerinizin, eslerinizin vs giyimini niye bu kadar kisitliyorsunuz?
sevgılım eşim sadece benım ıcın gıyın melı o sekılde mılyonlarca ınsanın goz banayosu ıcınd egıl
Peki kadinlari bu konuda kisitlamak yerine erkeklere bakmamasini ogretsenix
oda bır düşünce ama önce kadınların ayar cekmesı gerekır v
Insanlar istedigini giymekte ozgur olmalidir kiz erkek fark etmez☺
özgürlüğü kısıtlayan yok lakınyasadıgın toplum ve ortam
Toplum ve ortama gore yasarsaniz mutlu olamazsiniz kendi kurallarinizi siz koyun
mutluluk = cıplaklık
Iste boyle dusundugunuz surece acik giyilen kadinlara hunharca bakilmaya devan edilecek...
YOOO asla dusunmem
Açık giyinen kadınlara bakılmaması gerekiyorsa niye açık giyiniyorlar şu özgürlük rahatlık laflarını geç açıkca desene teşhir etmeyi seviyoruz azdırmayı seviyoruz erekler bize baksın desene giyeceksin dapdar taytı mamın kıçın belli olacak sonra erkekler bakmasın öylemi hassktr amkkkk hahah 😂😂
yakıştığı için
sen gıyınıyormusun
Askili szde giyermisinz